Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak mieszkalam w hiszpani to pamietam ze tam mieli piekne narzuty i od razu szyli tez zaslony - ale materialy i wykonzcenie bylo cudne - u nas jeszcze takich nie widzialam a moze nie chodze po sklepach ale chyba u nas by to drogo kosztowalo tam nie bylo to takie drogie!!!!!!!!

czesc kobietki - kasku jak sie ciesze cmok cmok cmok :D :D - ze mna gorzej niz nie wiem z kim - nie przeprowadzilam sie :roll: :evil: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :-? :-? - weszla do mnie wlasni ekipa dwu osobowa do domu i powiedzieli ze skoncza mi wszytsko co mam nieskonczone zebym mogla sie tam wkludzic!!!!!!!!!!! aktualnie codziennie wywoze jakies kartony z zabawkami, ksiazkami itd itd malz ciagle w rozjazdach wiec go nie ma a sama np nie mam pojeice o przykreceniu np gniazdka - hydraulik przychidzi mi juz 3 tygodnie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i ciagle jakos tak pod gore!!!!

nie moge odpalic pieca bo hydraulik ma cos tam podlaczyc do niego - wiec leci tylko zimna woda - musze kupic baterie do wanny zeby mogla przynjamnniej ta zimna leciec - ach tearz mam tydzien wolnego ale musze jezdzic na uczelnie bo mam sesje wiec tez nie przeznacze tego czasu na budowie -ech........... moze sie w koncu wprowadzimy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

no robi sie pralnia od piatku - jutro beda kladli sciany! juz nie mowie ze sie przeprowadze tego i tego bo i tak mi te terminy nie wychodza - jak czas pokazuje to sa tylko moje pobozne zyczenia z ktorych nic nie daja :x :cry: :cry: :cry: :cry:

dziekuje ze wpadacie!!!!!!!!!