Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, super. Czekałam, czekałam aż coś napiszesz w dzienniku a tu ciągle nic. Dopiero dzisiaj postanowiłam, że zapytam jak tam u Ciebie .....a tu taki zonk.... :D :D :D

A było mówić znajomym, że dziennik piszesz? :D :D :D To i potem zaglądali... :) :) :)

Tak czy inaczej jesteś już bliżej niż dalej.... a zielona łazienka podoba mi się.. :) :) :) jest taka...... " świeża..."

Witaj serdeczniutko :D

I ja wreszcie znalazłam, bo już się martwiłam :roll: A jak się przez wakacje internetu nie ma , to dopiero w połowie września się znajduje :wink:

Ta zielona łazienka taka radosna się robi :D :D

Złota ściana wygląda super :o a fiolet moim zdaniem...mniej :roll: ale to moje zdanie.

Pozdrawiam+

Wasiek w rzeczywistosci lazienka jest bardzo ladna - taka wlasnie swiezutka - podoba mi sie nieskromnie powiem ! :)

/Reyzel jeszcze nie mieszkamy ale co tam przed zima zamieszkamy - kasa nas wstrzymuje niestety - jakos tak wyszlo :cry: , sesja jakos powoli do przodu - jeden tylko magistrzyna niedowartosciowany mnie denerwuje i bede przez niego musiala o przedluzenie pisac - ale co tam przetrwam i jego :lol: :lol: :lol:

Kasku no juz sie odzywam - jakos powoli ale sie odzywam :) ogladalam twoj domek od srdka jest slicznie - kuchnia troche nie moja :lol: ale za to twoja :lol: :lol: :lol: a boski harion z ta lampa wyglada slicznie!!!

Amtla ta zlota sciana kazdego nabiera - kazdy mysli ze to tapeta i pyta sie gdzie ja kupilam :lol: :lol: :lol: :lol: z tymi ciemnymi scianami czyli "tajemniczym ogrodem" w koncu mi sie podoba - zastanawiam sie tylko teraz nad reszta - do okiem myslalam ze zapodam takie firanki sznureczki - w sumie oklepane ale u nas sie sprawdza :lol: :lol: :lol: :lol: pozdrawiam

ciesze sie ze mnie znalazlas 8) [/b]

czesc Kolka,

oklepane firanki sznureczki to mi sie podobaja bardzo bardzo

jak sesja?

witam popoludniowo!!

tak mi sie wydaje ze te sznureczki najbardziej do naszej sypialni pasuja - ale znajac zycie jeszcze sie moze zmienic z piec razy!!!!!!!!!!!

ogolnie sesja do przodu nie liczac mgr - musze prez niego pisac podanie o przedluzenie sesji :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - jeszcze mnie matol bedzie chcial oblac najgorsi sa wykladowcy z przedmiotow nie scislych takich wlasnie jak ow mlody prawnik! mysli ze jego przedmiot na budownictwie!!!!!!!!! to jeden z glownych :x :roll: :roll: :-? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no coz mam zamiar to zdac!