Nefer 07.09.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja lubię z konia tylko nos - takie mientki i aksamitny - reszta jest dla mnie za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 od jutra ide na urlopisko - trzymajcie kciuki mam pare zaliczen do zdobycia - koniec sesji 15 wrezsnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja lubię z konia tylko nos - takie mientki i aksamitny - reszta jest dla mnie za duża dla mnie tez ale chyba bym sie chetnie pouczyla jazdy na koniach !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 czesc Kolka, trzymam kciukory za sesje, corki masz sliczne królewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.09.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no dzisiaj musialam wpasc do pracy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a widzisz jestes niezastapiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.09.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 nikt nie jest niezastapiony czesc anju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Kolka na tej stronie masz do pobrania program do rozliczenoia VATu nazywa sie wzm-1http://www.podatki.pl/zwrot/program.php5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No, super. Czekałam, czekałam aż coś napiszesz w dzienniku a tu ciągle nic. Dopiero dzisiaj postanowiłam, że zapytam jak tam u Ciebie .....a tu taki zonk.... A było mówić znajomym, że dziennik piszesz? To i potem zaglądali... Tak czy inaczej jesteś już bliżej niż dalej.... a zielona łazienka podoba mi się.. jest taka...... " świeża..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Dzien doberek Słonce, czy Ty już mieszkasz czy jeszcze nie mieszkasz?? Wiesz, ze jak zwykle mam "małe" zaległości więc moze mnie oświecisz ?? Na tej stronie doczytałam coś o początku września, który to już jest ale co dalej ?? A za sesyję kciuki trzymam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Halo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no hallo hallo http://fmania.pl/images/smiles/ukooochanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.09.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witaj serdeczniutko I ja wreszcie znalazłam, bo już się martwiłam A jak się przez wakacje internetu nie ma , to dopiero w połowie września się znajduje Ta zielona łazienka taka radosna się robi Złota ściana wygląda super a fiolet moim zdaniem...mniej ale to moje zdanie. Pozdrawiam+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.09.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Wasiek w rzeczywistosci lazienka jest bardzo ladna - taka wlasnie swiezutka - podoba mi sie nieskromnie powiem ! /Reyzel jeszcze nie mieszkamy ale co tam przed zima zamieszkamy - kasa nas wstrzymuje niestety - jakos tak wyszlo , sesja jakos powoli do przodu - jeden tylko magistrzyna niedowartosciowany mnie denerwuje i bede przez niego musiala o przedluzenie pisac - ale co tam przetrwam i jego Kasku no juz sie odzywam - jakos powoli ale sie odzywam ogladalam twoj domek od srdka jest slicznie - kuchnia troche nie moja ale za to twoja a boski harion z ta lampa wyglada slicznie!!! Amtla ta zlota sciana kazdego nabiera - kazdy mysli ze to tapeta i pyta sie gdzie ja kupilam z tymi ciemnymi scianami czyli "tajemniczym ogrodem" w koncu mi sie podoba - zastanawiam sie tylko teraz nad reszta - do okiem myslalam ze zapodam takie firanki sznureczki - w sumie oklepane ale u nas sie sprawdza pozdrawiam ciesze sie ze mnie znalazlas [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dzien dobry Mhk Do zimy daleko nie jest więc jakby przeprowadzka tuż tuż A tacy niedowartościowani młodzi wykładowcy są największą zgrozą Pokaż mu gdzie raki zimują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 czesc Kolka, oklepane firanki sznureczki to mi sie podobaja bardzo bardzojak sesja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.09.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 czesc Kolka, oklepane firanki sznureczki to mi sie podobaja bardzo bardzo jak sesja? witam popoludniowo!! tak mi sie wydaje ze te sznureczki najbardziej do naszej sypialni pasuja - ale znajac zycie jeszcze sie moze zmienic z piec razy!!!!!!!!!!! ogolnie sesja do przodu nie liczac mgr - musze prez niego pisac podanie o przedluzenie sesji - jeszcze mnie matol bedzie chcial oblac najgorsi sa wykladowcy z przedmiotow nie scislych takich wlasnie jak ow mlody prawnik! mysli ze jego przedmiot na budownictwie!!!!!!!!! to jeden z glownych no coz mam zamiar to zdac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.09.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 W Praktikerze sznureczki są w całkiem dobrej cenie leżą na samym dole ostatniego regału Podjedź też do Obi. Tam są też sznereczki ale bardziej tasiemki i z jakimiś koralikami. Zobacz, może Cię sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 MHK te magisterki sa najgorsze ale i tak mu pokazesz pamietaj on uczy na uczelni bo sie nie dostal na aplikacje, a cos musi w zyciu robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dasz sobie z nim radę następnym razem Moze goscia trzeba troszkę dowartosciowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts