anjamen 16.07.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no i musze dodac ze nie trzymam gosci n atej jedenj salatce ale miedzy innymi )) he he, ja ostatnio dla gosci robie szybko pomidory tak: ser feta tre na tarce jak jest feta miekka to do zamrazarki wczesniej ja wsadzam) mieszam fete z czosnkiem i majonezem, i to nakladam na pociete grubo pomidory w krazki. ot i cala przekaska a ile kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 oooooooooooooo super smakuje - juz to czuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja corka codziennie wieczorem zjada 2 pomidory pokrojone na cwiartki z cebula w piorka+ troszke octu + oliwa z oliwek - uwielbia to!!!!!!! a jak mam zrobic salate+oliwki+feta+pomidor+oliwa+cebula+czasami jajka to malo nie odleci ze szczescia!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dzisiaj znajomi zamiast czekoladek dla moich dzieci przynosza po sloiku oliwek dla jedenj zielonych dla drugiej czarnych!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 pokaze wam pozniej jakie kwadraty wymalowlai mi w biurze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 kurcze chyba pojade po ta farbe i te kleje poki korkow na miesci enie ma- pozniej bedzi ejuz tylko gorzej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 kupilas wszystko? pokazuj kwadraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 kupilam i przyjechalam z ttym calym bagazemna parking!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 to by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jakis architekt ze stanow projektowal - zeby to byl jakis cud wytworczy to bym nie powiedziala!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam, to ten architekt specjalnie ze Stanów do tej kratki ? Szkoda, że tej rury nie zamalowali, bo strasznie się rzuca w oczy. A co budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 prywatnie czy w pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 tak sie zastanwiam czy mnie tu jakos nie namierza!!!!! jak nikomu nie powiem ze ja to ja to moze nie namierza!! nie chcialabym juz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 niezle te kwadraty, a co to bedzie pokoj konferencyjny?i czym zajmuje sie Twoja firma?a z tymi rurkami od klimy to racja mogliby cos zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam, to ten architekt specjalnie ze Stanów do tej kratki ? Szkoda, że tej rury nie zamalowali, bo strasznie się rzuca w oczy. A co budujesz? a weisz co kurcze wlasciwie to on chyba w naszej firmie pracuje i tak to wyszlo - nie zeby specjalnie! tak mi sie wydaje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a z tymi rurkami od klimy to racja mogliby cos zrobic no rzeczywsicie mozna by to zamalowac - jakos tak kiepsko wyglada - jako smnie to wczesniej n ie razilo!! zreszta nie ja mam to nadzorowac jutro przyjedzei pani z wa-wy ktor am anad tym piecze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 NIE N O TERAZ TO ZMYKAM BO DZIECKA Za niedlugo beda mnie tylko ze zdjec znac!!!!! do uslyszenia !!!! pewnie do wieczora - jak dam rade!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.07.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 tak sie zastanwiam czy mnie tu jakos nie namierza!!!!! jak nikomu nie powiem ze ja to ja to moze nie namierza!! nie chcialabym juz!!! A kto Cię namierza , masz jakiegoś prześladowcę? Nie za bardzo rozumiem o co chodzi . Powiedz koniecznie, żeby zamalowali rurę, będzie dużo lepiej. Nadal nie wiemy jaki domek budujesz - duży, mały? Do usłyszenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jakis architekt ze stanow projektowal - zeby to byl jakis cud wytworczy to bym nie powiedziala!!!!!!!!! Aż ktoś z portek wyskoczył... Może to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Eeeee, portki mi na męskie wyglądają Cześc i czołem! Namierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 tak sie zastanwiam czy mnie tu jakos nie namierza!!!!! jak nikomu nie powiem ze ja to ja to moze nie namierza!! nie chcialabym juz!!! A kto Cię namierza , masz jakiegoś prześladowcę? Nie za bardzo rozumiem o co chodzi . Powiedz koniecznie, żeby zamalowali rurę, będzie dużo lepiej. Nadal nie wiemy jaki domek budujesz - duży, mały? Do usłyszenia . wiesz co wlasciwie juz niewazne kto - wazne zebym pisala to co chce pisac! domek jest parterowy - ok 150m2 +50 garazu!! wlasciwie juz wybudowany - teraz to juz tylko wykonczenie zostalo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Eeeee, portki mi na męskie wyglądają Cześc i czołem! Namierzyłam czesc brazunia - ty to bylas oczekiwana !!!!!!!!!!!!!!!!! klonie sie w pas w moich skromnych progach!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts