mhk 16.09.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 W Praktikerze sznureczki są w całkiem dobrej cenie leżą na samym dole ostatniego regału Podjedź też do Obi. Tam są też sznereczki ale bardziej tasiemki i z jakimiś koralikami. Zobacz, może Cię sie spodoba czesc maylandku - no w obi juz namierzylam - jeszcze nie widzialam w praktikerze no i allegro tam jest do wyboru do koloru ale zastanawialam sie nad kolorem i chyba przy jakim sfiolecie zostane - sama juz nie wiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 MHK te magisterki sa najgorsze ale i tak mu pokazesz pamietaj on uczy na uczelni bo sie nie dostal na aplikacje, a cos musi w zyciu robic no i tatus rowniez wyklada na uczelni wiec wszytsko wiadomo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.09.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dasz sobie z nim radę następnym razem Moze goscia trzeba troszkę dowartosciowac verunia on mi nawet nie dal szansy - powiedzial ze nie ma dla mnie czasu w tej sesji i chyba to mnie najbardziej zdenerwowalo przeciez oni sa dla studentow a nie na odwrot - a najbardziej mnie juz wkurza ze ja mam absolutorium i wszystko zaliczone tyle ze bylo to 7 lat temu i nie obronilam tylko pracy wtedy a teraz jak chce obronic to musze miec wyrownane roznice programowe!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 W przelocie http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif dzien dobry mówię Mhk te sznureczki/ makarony na allegro i ja kupowałam. Ale mówiąc szczerze ciutkę byłam rozczarowana, bo w sklepach ( takich z firanami ) widziałam takie grube i ciężkie a te z allegro są cieniutkie i rzadkie Bynajmniej ja tak trafiłam No a temu magisterkowi to by trzeba było lekko nabruździć Co to znaczy, że on czasu dla Ciebie nie ma ???!!! Zgłoś to w dziekanacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Nie no ten hydraulik to jakiś przypadkowy był czy z polecenia? Ciągle macie z nim problemy. Ja czekam na drugi sezon grzewczy. Zobaczymy czy nadal bedziemy zadowoleni. Ale też musze jakiegoś hydraulika ściągnąć żeby mi zrobił dodatkowy kranik w kotłowni (nisko do wiadra) bo nie przewidziałam tego, że mi się przyda. No i podłączyc armaturę na górze trzeba w łazience bo tempo mojego małża w podłączeniach (co pół roku bidet lub wc) przyprawia mnie o wścieklizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.09.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ten pierwszy niby z polecenia - ale juz na jego temat nie bede sie wypowiadac - niby jak przychodza kolejni top mowia ze inst jest dobrze zrobiona tyle ze nie ma takich wlasnie szczegolow ktore doprowadzaja mnie do szlau - jak wlasnie kranik spustowy!!!!!!!!!!!!!!!!! bo wg mojego hydrauilka po co mi taki kranik , ile ja w koncu razy bede sciagac grzejniki - no teraz a pozniej juz mi nie bedzie potrzebny ten zaworek a jakby byl potrzebny to przeciez moge zalac caly garaz a co tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i wyszla kolejna sprawa - prawdopodobnie oddajemy sprawe do sadu - koniec naszej grzecznowsci i cierpliwosci - dzwonilam juz do rzeczoznawcy sadowego - chodzi oczywsicie o rolety!!!!!!!!!!!!! wlasciciel twierdzi ze nie wszytskie rewizje byly uszkodzone i on nam ich nie wymieni - oczywsicie bylo inaczej ale ja juz nie mam sily - zaplaca za pare innych rzeczy na ktore machnelismy reka!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.09.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 W przelocie http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif dzien dobry mówię Mhk te sznureczki/ makarony na allegro i ja kupowałam. Ale mówiąc szczerze ciutkę byłam rozczarowana, bo w sklepach ( takich z firanami ) widziałam takie grube i ciężkie a te z allegro są cieniutkie i rzadkie Bynajmniej ja tak trafiłam No a temu magisterkowi to by trzeba było lekko nabruździć Co to znaczy, że on czasu dla Ciebie nie ma ???!!! Zgłoś to w dziekanacie no wlasnie dlatego troche sie boje z allegro - raz ze nie wiem dokladnie jakiej jakosci no i kolor moz ebyc przeklamany!!!!!!! zobaczymy jeszcze !!! skad wy takie fajne ikonki bierzecie - ta czarwonica jest cudna!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja myślę o roletach ale to w dalekich planach jest. Moze przyszły rok, może później. W kazdym razie chcę założyć . nie na wszystkich oknach ale na części. Pan z Taparelii jedzie do mnie już kilka miesiecy. Fakt, nie przypominam się. Ale w końcu mu się przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 W przelocie http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif dzien dobry mówię Mhk te sznureczki/ makarony na allegro i ja kupowałam. Ale mówiąc szczerze ciutkę byłam rozczarowana, bo w sklepach ( takich z firanami ) widziałam takie grube i ciężkie a te z allegro są cieniutkie i rzadkie Bynajmniej ja tak trafiłam No a temu magisterkowi to by trzeba było lekko nabruździć Co to znaczy, że on czasu dla Ciebie nie ma ???!!! Zgłoś to w dziekanacie no wlasnie dlatego troche sie boje z allegro - raz ze nie wiem dokladnie jakiej jakosci no i kolor moz ebyc przeklamany!!!!!!! zobaczymy jeszcze !!! skad wy takie fajne ikonki bierzecie - ta czarwonica jest cudna!!!!!!!!!!!!!!! No taki urok zakupów na allegro/ w necie - ale zamiast zapłacić w sklepie za mb ( długość 2,5 ) 280 zł , zapłaciłam 60 Coś za coś Psze Cię bardzo - link do ikonek tutaj http://fmania.pl/posting.php?mode=smilies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.09.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 o zaraz sobie zapodam a co u mnie tez bedzi eczarownica na miotle brykac!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.09.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://gustav-klimt.vide.pl/pocalunek.aspx?id=23949Tutaj znajdziesz dużo reprodukcji. Ja uwielbiam Klimta, więc u mnie będzie wisiał więcej niż jeden (na chwilę obecną mam tylko Oczekiwanie). U nich chyba nawet można sobie dowolnie wybrać rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 o dziekuje bardzo - a jakie to wiatry przygnaly cie do moejgo dziennika - pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 18.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 o dziekuje bardzo - a jakie to wiatry przygnaly cie do moejgo dziennika - pozdrawiam serdecznie!! śmiem twierdzić że czysto marketingowe ?? Mhk, gdzie Twoja czarownica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.09.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 o dziekuje bardzo - a jakie to wiatry przygnaly cie do moejgo dziennika - pozdrawiam serdecznie!! śmiem twierdzić że czysto marketingowe ?? Mhk, gdzie Twoja czarownica ? ups o tym nie pomyslalam !! wiesz co reyzelku ja nie wiem jak wkleic takiego avatarka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wcale nie marketingowe. Przeglądałam sobie dzienniki i akurat trafiłam na mojego ukochanego Klimta u Ciebie. A że ostatni znalazłam tą stronkę, to podzieliłam się adresem, ale przecież nie zmuszam nikogo do kupowania tam. Sama jestem z Torunia, a sklep chyba z Poznania... Ale sorry, już więcej nie będę się wcinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Jesli uraziłam, to przepraszam Nastka. Ale tak to dla mnie zabrzmiało ... Mhk robisz dokładnie tak samo jak z wklejaniem innych obrazków do swoich wypowiedzi. Klikasz prawym, wchodzisz na właściwości, kopiujesz adres obrazka, a potem wklejasz tutaj pomiędzy tez znaczniki ............ i gotowe http://fmania.pl/images/smiles/p02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A mi sie adres tej stronki bardzo przydał. Znalazłam coś, co mnie zaciekawiło w temacie biało-czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a jakiej stronki, bo nie kleje, cos mnie ominelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Tej którą wyzej podała nastka79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 ja tu dziś pierwszy raz trafiłam... ale mi się ten obraz podoba i taki sypialniany jest właśnie... łazienka bardzo świeża, kiedys szukałam takich płytek.. ale to jeszcze jak ja byłam na etapie płytek, a teraz to juz dawno za mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts