mhk 20.09.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 ja tu dziś pierwszy raz trafiłam... zapraszam czesciej ale mi się ten obraz podoba i taki sypialniany jest właśnie... mi tez baaaardzo - zastanawiam sie czy oprawic go w rame czy tylko tak - a jezlei jeszcze ma takie kolory jak w kompie to bedzie cud miod malina łazienka bardzo świeża, kiedys szukałam takich płytek.. ale to jeszcze jak ja byłam na etapie płytek, a teraz to juz dawno za mna ja dlugo nie moglam sie zdecydowac jaka ma byc - az w koncu szast prast i postanowilam no i wyszla taka - bardzo mi sie podoba - dzisiaj zamowilam lustra - reszta w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 będę częściej, bo ładnie u Ciebie i miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.09.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A ja u ciebie bywalam i czytalam ale nie pisalam - zapraszam - ostatnio rzadko bywam bo denrwuje mnie ze nie mamy kasy zeby sie szybciej wykonczc i wprowadzic!!! idzie powolutku jakos idzie - mialao byc szybciej ale wyszlo jak wyszlo !! jest dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Wow!!!!! Dopiero dojrzałam Twoje Laseczki Ale miały fajnie, cooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.09.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 No nie daly nam zyc przez te konie - obieclismy im jak jechalismy do baltowa i w ogole nie chcialy ogladac dinozaurow tylko meczyly ze one chca na konie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dla mnie pokój córki zapowiada się super, uwielbiam takie miksy z przymrużeniem oka, no i żyandol- cudo, zwłaszcza z tymi kwiatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.09.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Pomyśl o zakupie innej komody. Ta jest o połowę tańsza od tej którą wkleiłaś w dzienniku: http://www.ikea.com/PIAimages/63449_PE171058_S3.jpgJest w 3 kolorach i ze stali. W dodatku idealnie wchodzi pod to długie biurko i współgra z tymi bokami. Zwróć uwagę na tę srebrną. Nawet za kilka lat jak córka podrośnie to taka srebrna, metalowa komoda bedzie jej pasowała do wszystkiego. I druga rzecz to ta półka na ścianę. Nie lezy mi ta ozdóbka. To jak do pokoju młodszej by było. Wybierz jej może coś prostego hmmm może dwie szafki wiszące Billy powieszone jedna pod drugą?:http://www.ikea.com/PIAimages/69179_PE183923_S3.jpgPasuja do Expedita, Besty i Lacka bo mają grube obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.09.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 zobacze jeszcze jaka komode kupic - tamta mi sie podobala bo byla zielona a co wjdzie w praniiu to zobaczymy - a jezlei chodzi o ta poleczke to mloda chciala wlasnie z ta ozdobka !! a zyrandol - mi sie podoba mlodej tez - ale malz nie moze przelkanc juz podobny zapodalam w pokoju mlodszej tylko bardziej egzotyczny , a kwiotki na zaslony maja isc - cos pokombinujemy do tego wszytskiego jakas biala podloga!! co mi z tego wyjdzie no co mi wyjdzie - jeszcze jakas szafe musze zapodac - pewnie stanie na bialym Pax-ie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a mi ten zyrandol dla Mlodej bardzo sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.09.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Anju wiesz mi sie w sumie tez podoba - gorezj z moim malzem jego malo nie skreci ale prawdopodobnie postawimy go przed faktem dokonanym - dla niego to szczyt kiczu - ale dla mnie taki jeden akcencik w pokoju jest ok !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 to najlepsza metoda i jeszcze musisz zgubic paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 żyrandol boooski też myślę o białych mebelkach dla dziecka, nawet już zakupiłam komodę z Malma jak będzie chłopczyk, to rzucę na to jakieś naklejki z autami a jak dziewczynka to z kwiatkami albo czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Malz ubolewa nad zyrandolem Będę szczera - łącze się w bólu z twoim mężem A tak naprawdę w pokoju dzieci wszystko dozwolone, to przecież ich królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Malz ubolewa nad zyrandolem Będę szczera - łącze się w bólu z twoim mężem i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 a wiecie jaka moja corka jest zadowolona ze bedzie miala taki zyrandol!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Wierzę, ze Jej się podoba Jaki kolor ścian będzie w tym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Mayland sciany beda zielone jaskrawe (alpejska laka ) i niebieskie - miala byc jedna sciana w paski ale natalka wymyslila zeby na jedenj ze scian wyciac te kwiatki z takniny i przykleic jej na scianie - bo zaslony bedzxie miala z tego - wsumie pomysl niezly i chyb atak zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Gdzie kupujesz jakieś drzewka do nasadzeń? O ile kupowałaś.... Pytam bo ja zaopatruję się w Siczkach na zakręcie w tej szkółce ale tam nie ma iglaków na pniu a ja potrzebuję kilka. Tam jest niedrogo i osobiście Ci polecam ale kurcze takie podstawowe rośliny. Nie ma wynalazków a kilka by się przydało. Facet ma wszystko w donicach, dobrze ukorzenione.Daj znać jak wiesz, gdzie znajdę (w rozsądnych cenach) iglaki na pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 oki poki co nie kupowalam bo moje psiny to niecnoty - wszytsko zgryza - ale wiem ze dosc ladne okazy ma gosciu w ogrodniczym na lubelskiej - blizej wojska polskiego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Już 3 razy tam sie wybierałam i zawsze mi nie po drodze było Muszę wreszcie podjechać. Na Warszawskiej mają, ale bardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts