Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

ja tu dziś pierwszy raz trafiłam...

zapraszam czesciej :D

ale mi się ten obraz podoba :o :o

i taki sypialniany jest właśnie... :roll: :wink:

mi tez baaaardzo - zastanawiam sie czy oprawic go w rame czy tylko tak - a jezlei jeszcze ma takie kolory jak w kompie to bedzie cud miod malina :roll: :lol: 8)

łazienka bardzo świeża, kiedys szukałam takich płytek..

ale to jeszcze jak ja byłam na etapie płytek, a teraz to juz dawno za mna 8)

ja dlugo nie moglam sie zdecydowac jaka ma byc - az w koncu szast prast i postanowilam no i wyszla taka - bardzo mi sie podoba - dzisiaj zamowilam lustra - reszta w swoim czasie :roll:

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomyśl o zakupie innej komody. Ta jest o połowę tańsza od tej którą wkleiłaś w dzienniku:

http://www.ikea.com/PIAimages/63449_PE171058_S3.jpg

Jest w 3 kolorach i ze stali. W dodatku idealnie wchodzi pod to długie biurko i współgra z tymi bokami. Zwróć uwagę na tę srebrną. Nawet za kilka lat jak córka podrośnie to taka srebrna, metalowa komoda bedzie jej pasowała do wszystkiego.

I druga rzecz to ta półka na ścianę. Nie lezy mi ta ozdóbka. To jak do pokoju młodszej by było. Wybierz jej może coś prostego hmmm może dwie szafki wiszące Billy powieszone jedna pod drugą?:

http://www.ikea.com/PIAimages/69179_PE183923_S3.jpg

Pasuja do Expedita, Besty i Lacka bo mają grube obudowy.

zobacze jeszcze jaka komode kupic - tamta mi sie podobala bo byla zielona a co wjdzie w praniiu to zobaczymy - a jezlei chodzi o ta poleczke to mloda chciala wlasnie z ta ozdobka :roll: :lol: :lol: !! a zyrandol - mi sie podoba mlodej tez - ale malz nie moze przelkanc :lol: :lol: :lol: juz podobny zapodalam w pokoju mlodszej tylko bardziej egzotyczny :lol: :lol: :lol: , a kwiotki na zaslony maja isc :roll: - cos pokombinujemy :lol: 8) :x do tego wszytskiego jakas biala podloga!! co mi z tego wyjdzie no co mi wyjdzie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: - jeszcze jakas szafe musze zapodac - pewnie stanie na bialym Pax-ie!!!!

Gdzie kupujesz jakieś drzewka do nasadzeń? O ile kupowałaś.... Pytam bo ja zaopatruję się w Siczkach na zakręcie w tej szkółce ale tam nie ma iglaków na pniu a ja potrzebuję kilka. Tam jest niedrogo i osobiście Ci polecam ale kurcze takie podstawowe rośliny. Nie ma wynalazków a kilka by się przydało. Facet ma wszystko w donicach, dobrze ukorzenione.

Daj znać jak wiesz, gdzie znajdę (w rozsądnych cenach) iglaki na pniu.