Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mayland sciany beda zielone jaskrawe (alpejska laka ) i niebieskie - miala byc jedna sciana w paski ale natalka wymyslila zeby na jedenj ze scian wyciac te kwiatki z takniny i przykleic jej na scianie - bo zaslony bedzxie miala z tego - wsumie pomysl niezly i chyb atak zostanie!

szkoda, że zielono niebieskie...fajniej by bylo gdyby zamiast zielonej byly biale

Już 3 razy tam sie wybierałam i zawsze mi nie po drodze było :evil: Muszę wreszcie podjechać. Na Warszawskiej mają, ale bardzo drogo.

tez bylam na warszwskiej - jak dla mnie tez za drogo - jest jeszcze jak sie jedzie do warszway - prawde mowiac to ju zwarszawa :roll: taki duuuuzy sklep ogrodniczy po lewej stronie jadac w stroen warszawy - zawsze jak przejezdam to mam ochote wstapic ale pora nie odpowiada!

Już 3 razy tam sie wybierałam i zawsze mi nie po drodze było :evil: Muszę wreszcie podjechać. Na Warszawskiej mają, ale bardzo drogo.

Przyjedź po iglaki do Kurowskich to po drodze mnie odwiedzisz :)

verunia to moze ja podjade jak bede jechac po drodze :roll: 8) poki co sie nie wybieram ale dobrze wiedziec - tam u was tez jest taki fajny sklep na wyjezdzie za rondem!!

Mayland sciany beda zielone jaskrawe (alpejska laka ) i niebieskie - miala byc jedna sciana w paski ale natalka wymyslila zeby na jedenj ze scian wyciac te kwiatki z takniny i przykleic jej na scianie - bo zaslony bedzxie miala z tego - wsumie pomysl niezly i chyb atak zostanie!

szkoda, że zielono niebieskie...fajniej by bylo gdyby zamiast zielonej byly biale

no w sumie tez by bylo ladnie - wszytsko biale i te kolorowe akcenty - tym bardziej ze podloge tez chce jakas biala!

no w sumie tez by bylo ladnie - wszytsko biale i te kolorowe akcenty - tym bardziej ze podloge tez chce jakas biala! :roll: :roll: :roll:

Gdzie kupujesz jakieś drzewka do nasadzeń? ...

Daj znać jak wiesz, gdzie znajdę (w rozsądnych cenach) iglaki na pniu.

:wink: kupowałam przed Skaryszewem po lewej stronie, to się chyba nazywa Wacyn Skaryszewski.

Drzewka szczepione na pniu mieli, ale raczej małe.

Formowanych na pniu nie pamiętam, ale ceny drzewek ogólnie dość przyzwoite. Tam jest szkółka i sami hodują.

Przynajmniej najlepsze jakie znalazłam w Radomiu i okolicy.

Jakiś super okazów formowanych to raczej tam nie znajdziesz, ale i tak warto tam zajrzeć.

A tak od początku to mhk witam Twoje drugie ja :wink: :D :D

Cześć,

Kola powiedz mi co Ty masz za drewno w salonie? Ja szukam merbau w takim odcieniu jaki Ty masz i jak do tej pory znalazłam tylko karhsa, tylko cholernie drogie bo aż 220 zł za metr2 :o :o :o :o

Ja mam merbau z ipowood-u -deski pelne - jeden panel to jeden kawalek drewna -gotowe do polozenia - kupilismy bardzo okazyjnie - 190zl kosztowal nas m2 juz z klejami i polozeniem!! na czysto ze tak powiem - to jedna podloga u nas w domu za taka magiczna kwote :roll: :-? :roll: :-?

Gdzie kupujesz jakieś drzewka do nasadzeń? ...

Daj znać jak wiesz, gdzie znajdę (w rozsądnych cenach) iglaki na pniu.

:wink: kupowałam przed Skaryszewem po lewej stronie, to się chyba nazywa Wacyn Skaryszewski.

Drzewka szczepione na pniu mieli, ale raczej małe.

Formowanych na pniu nie pamiętam, ale ceny drzewek ogólnie dość przyzwoite. Tam jest szkółka i sami hodują.

Przynajmniej najlepsze jakie znalazłam w Radomiu i okolicy.

Jakiś super okazów formowanych to raczej tam nie znajdziesz, ale i tak warto tam zajrzeć.

A tak od początku to mhk witam Twoje drugie ja :wink: :D :D

czesc - juz myslalam ze sie gdzies zgubilas :lol: :lol: :lol: - my mamy dalej przeprawy z metrolem - nawet ostatnio namawialam mojego malza zeby do was podjechac i zobaczyc jak to wyglada u was ale nie dal sie namowic :cry: :roll: - powiedzial ze nie bedzi enikomu niedzieli zatruwal - no chyba mial racje ale moze go jeszcze namowie!! :wink:

Kola, oglądałam merbau z ipwood i przyznam, że nie bardzo nam się podobał, był olejowany deska lita po 182zł U Ciebie bardzo ładnie on wygląda. Czy mogłabym poprosić o zdjęcie w zbliżeniu? Pleas, pieas...ciagle mam mętlik w głowie. Facet z handlujący drewnem, powiedział nam, że na podłogówke najlepszy jest panel trójwarstwowy a nie lite drewno...no i masz babo placek...chce miec drewno a ono jest tak kosmicznie drogie.... :o :o :o