mhk 24.09.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no pieknie za szklanke mleka - peknie ci brzuszek kotku od calej szklanki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no pieknie za szklanke mleka - peknie ci brzuszek kotku od calej szklanki! A kto mówił ,że od szklanki?! Ja tylko mleko wypiję, szklanki nie zamieżałem połykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 W robocie siedzisz? ALe pogoda.....Dawno tamtędy nie jechałam. Widać już budowę czy jeszcze w ziemi grzebią? Kiedy planują otwarcie tego centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 zaczynamy od mieszkaniowki, ale lada moment podpiszemy generalnego na galerie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 zakonzcenie na koniec 2010 prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej hej MHK No ten żyrandol mnie powalił na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kola, oglądałam merbau z ipwood i przyznam, że nie bardzo nam się podobał, był olejowany deska lita po 182zł U Ciebie bardzo ładnie on wygląda. Czy mogłabym poprosić o zdjęcie w zbliżeniu? Pleas, pieas...ciagle mam mętlik w głowie. Facet z handlujący drewnem, powiedział nam, że na podłogówke najlepszy jest panel trójwarstwowy a nie lite drewno...no i masz babo placek...chce miec drewno a ono jest tak kosmicznie drogie.... Wasiek jak tylko nie zapomne aparatu na dzialke to napewno zrobie ci to zdjecie - a porownujac cenowo parkiet i deske trojwarstwowa to to drugie ma jakies chore ceny - jak dla mnie nie jest warte swojej ceny - moi rodzice maja barlinek i nie podoba mi sie nie wyglada ladnie - no chyba ze przemawia za tym ogrzewanie podlogowe!! kaskamaciej przerabuiali swego czasu jakie panele dac pod podlogowke to moze czegos sie od niej doiwesz - chociaz kasia teraz od netu odcieta ale moze ktos ci podpowie!! - moze mayland pamieta cos ona jest niezla w te klocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej hej MHK No ten żyrandol mnie powalił na kolana no nie moge nastepna - dobrze ze przynajmniej Irma jakos mnie podtrzymala na duchu - no ale to corci wybor - jej ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Hej hej MHK No ten żyrandol mnie powalił na kolana no nie moge nastepna - dobrze ze przynajmniej Irma jakos mnie podtrzymala na duchu - no ale to corci wybor - jej ci on Wybacz No i skoro córcia wybrała i taki jej się podoba - nic już więcej nie powiem Najważniejsze że jej się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.09.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 juz pisalalm u veruni jak moj malz cierpi z powodu zyrandoli moich corek!!!!! jak mu pokazalam w praktikerze co zamierzamy kupic to najpierw zbladl a pozniej http://fmania.pl/images/smiles/zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 heloł napisze i lece do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no helo helol!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 juz pisalalm u veruni jak moj malz cierpi z powodu zyrandoli moich corek!!!!! jak mu pokazalam w praktikerze co zamierzamy kupic to najpierw zbladl a pozniej http://fmania.pl/images/smiles/zlosc.gif Mam nadzieję, że reanimacja małża nie była potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 prawie reyzelku prawie!!!!!!!!!!!! bardzo machal rekami w sklepie ze on nie pozwoli i tak dalej i tak dalej................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.09.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 czesc - juz myslalam ze sie gdzies zgubilas - my mamy dalej przeprawy z metrolem - nawet ostatnio namawialam mojego malza zeby do was podjechac i zobaczyc jak to wyglada u was ale nie dal sie namowic - powiedzial ze nie bedzi enikomu niedzieli zatruwal - no chyba mial racje ale moze go jeszcze namowie!! Rolety mam źle zrobione, są za długie rewizje od kaset i tak zostało. Było też kilka innych usterek montażu, ale te usunęli po kilku awanturkach. Jeśli chcesz zobaczyc, to zapraszam . "Troszkę" mamy jeszcze syf budowlany. A Ty jaki masz problem z tymi roletami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 juz pisalalm u veruni jak moj malz cierpi z powodu zyrandoli moich corek!!!!! jak mu pokazalam w praktikerze co zamierzamy kupic to najpierw zbladl a pozniej http://fmania.pl/images/smiles/zlosc.gif Mam nadzieję, że reanimacja małża nie była potrzebna Bo takie żyrandole są dla dziewczyn i chłopaki się nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 u nas bardzo mozliwe ze skonczuy sie sadem - mam juz ich dosyc!! u nas pomijajac ich niedorobki i zle wykonanie - na poczatku roku byl yen caly szef i nas na budowie i pokazalismy mu ze rewizje sa przyklejone na stale klejem typu "super glu" do ram okien i przy podnoszeniu tych rewizji popekaly one w miejscu przyklejenia - tak bylo przy kazdym oknie!! i mial nam te rewizje wymienic i jak przyslzo co do czego to o n nam teraz mowi ze az tylu rewizji nie bylo popekanych i on nam tego nie wymieni no miarka sie przebrala!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.09.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Idź do Rzecznika Praw Konsumenta, weź fakturę, powiedz mu, że masz problem z reklamacją i on Ci podyktuje pismo, które wyślesz do Metrolu poleconym za potwierdzeniem odbioru. Sądze, że pan szef przejrzy na oczy. I raczej się pospiesz, bo oni dają chyba tylko rok gwarancji, więc może liczą, ze im przejdzie bokiem. Ja kiedyś miałam problem z tv Sony i po wielkich przepychankach w serwisie gwarancyjnym oddali mi pieniądze i wykonali naprawę. Jest to rozwiązanie darmowe i powinno być skuteczne., chociaż pan szef metrolu jest...."inny ". Nie pamiętam, czy pisałam ale jeden z montażystów zaraz po przyjechaniu do mnie na działkę wysiusiał się centralnie przed domem. Ich pan szef na to "o co mi się rozchodzi, PRZECIEŻ TO BUDOWA". Masz fotkę tych popękanych rewizji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 mam - poki co rozmawiam w tej chwili z rzeczoznawca sadowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts