Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie popuszcze im - mam juz tej firmy powyzej dziurek w nosie!! zastanawialam sie tez jakby im solidnie popsuc opinie na naszym rynku ale do tego potrzeba wiecej niz jednej osoby no i zeby z kolei oni nie podlai mnie do sadu za znieslawinie!! tak tez moze byc!!!

Popsutą opinię np na forum muratora ma kilku wykonawców, uchodzących w innych wątkach za specjalistów od wykończeniówki, a nadal "łapią" zlecenia z forum. Więc sama popsuta opinia nie jest skuteczna, nie dociera do następnych klientów.

W tarkcie budowania domu bardzo dużo rzeczy mamy zrobionych źle i część tak zostanie, a część musimy poprawiać :cry: .

czesc dziewczyny!

zostalo mi naprawde niewiele - ale ja w ciagu tygodnia nie mam czasu zeby to zrobic, malz wyjechany jest ze tak powiem no i stoi wszytsko - moze cos w ten weekend podzialamy!!

wlasnie na allegro sprawdzam baterie termostatyczne do wanny i prysznica - cos trzeba kupic!!!

w piatek albo sobote ma przyjsc hydraulik zeby w koncu dorobic cos tam przy piecu i bedzie mozna grzac bo w domu 13 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brrrrrrrrrrrrrrrr a jak juz bedzie cieplo i bedzie armatura to juz calkiem blisko!!!!!!

no wg mnie to mniejsze zuzycie wody i nie chce zeby moje male sie poparzyly co ma miejsce teraz jak mieszkamy u tesciow - pojda do lazienki odkreca sobie i swiety spokoj! - ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc!

W termostatycznych wymienia się filtry by odpowiednio działały. TO koszt dodatkowy i robota.

Dzieci nie tylko z wody w domu korzystać beda więc poparzyc się moga wszędzie np. w gościach czy w szkole :wink:

Co do zuzycia to nie jestem pewna. Zawsze gdy odkręcam ciepłą wodę to muszę odczekać aż zleci zimna. Beteria chyba tego nie zmieni? No chyba żę ma podgrzewacz dodatkowo :-?

Wybacz że tak sobie tu gdybym ale też kiedys myslalam o takich. Ostatecznei nie widziałam sensu ich zakupu. Wiec teraz dopytuję bo moze źle zrobiłam :-?

A co Wy sie tu tak dokarmiacie 8) Dzień dobry :lol:

ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc!

To wcale nie tak mało zważywszy na fakt, ze można za te pieniadze kupić cały panel prysznicowy z masażem albo zamiast masażu dodatkową deszczownicą. :wink:

Acha i co mi się przypomnialo, to to, że chyba gdzieś czytałam ze termostatyczne to 40% mniejsze zużycie a takie zwykłe, jednouchwytowe to 30% mniejsze zużycie. Różnica wydaje się byc niewielka.

Oczywiscie wykluczając straty cieplej wody spadajacej jako zimna z rur :wink: :roll: :lol:

Ty mnie chyba powiesisz za te uwagi :oops: Ale przy najbliższej okazji stawiam dobrą kawkę w rewanzu :wink: :lol:

a gdybaj sobie ja z mila checia poczytam ~!!

a baterie to chce

http://forum.muratordom.pl/czy-jestescie-zadowoleni-z-baterii-termostatycznych,t130994.htm?highlight=bateria termostatyczna

http://forum.muratordom.pl/bateria-termostatyczna-do-prysznica-czy-warto-zakladac,t132605.htm?highlight=bateria termostatyczna

nie moge tylko znalezc batetii termostatycznej do wanny :roll: :roll: :roll:

ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc!

To wcale nie tak mało zważywszy na fakt, ze można za te pieniadze kupić cały panel prysznicowy z masażem albo zamiast masażu dodatkową deszczownicą. :wink:

Acha i co mi się przypomnialo, to to, że chyba gdzieś czytałam ze termostatyczne to 40% mniejsze zużycie a takie zwykłe, jednouchwytowe to 30% mniejsze zużycie. Różnica wydaje się byc niewielka.

Oczywiscie wykluczając straty cieplej wody spadajacej jako zimna z rur :wink: :roll: :lol:

Ty mnie chyba powiesisz za te uwagi :oops: Ale przy najbliższej okazji stawiam dobrą kawkę w rewanzu :wink: :lol:

no jakbys tak nie napisla to bys nie byla soba - ale to cenie u ludzi to ze mowia to co mysla !!!!!!!!!!!!!!! no moze masz troche racji - ale mi sie panele jakos nie bardzo podobaja a termostatyczna jak njabradziej - i juz nie chce mi sie lazic do lazienki za kazdym razem jak moja corka wola - mamo poparzylam sie !!!!!!!!!!! :wink: :wink: ale len ze mnie nie???