mhk 25.09.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie popuszcze im - mam juz tej firmy powyzej dziurek w nosie!! zastanawialam sie tez jakby im solidnie popsuc opinie na naszym rynku ale do tego potrzeba wiecej niz jednej osoby no i zeby z kolei oni nie podlai mnie do sadu za znieslawinie!! tak tez moze byc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 25.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie popuszcze im - mam juz tej firmy powyzej dziurek w nosie!! zastanawialam sie tez jakby im solidnie popsuc opinie na naszym rynku ale do tego potrzeba wiecej niz jednej osoby no i zeby z kolei oni nie podlai mnie do sadu za znieslawinie!! tak tez moze byc!!! Popsutą opinię np na forum muratora ma kilku wykonawców, uchodzących w innych wątkach za specjalistów od wykończeniówki, a nadal "łapią" zlecenia z forum. Więc sama popsuta opinia nie jest skuteczna, nie dociera do następnych klientów. W tarkcie budowania domu bardzo dużo rzeczy mamy zrobionych źle i część tak zostanie, a część musimy poprawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.09.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 przyszłam się tylko przywitać bo nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 DLUGA HISTORIA MAGI - ja rowniez witam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 czesc Kolka walcz kochana, ja wiem ze pod koniec budowy sie juz nie chce, bo mi sie juz nawet teraz nie chce ale dasz rade ps ja tez mialam cyrki z roletami i oknami ale nawet mi sie nie chce o tym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 aaa walczy o swoje cza Wiesz Anja ja też miałam problemy z oknami i roletami coś nas łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 no to dlaczego nic o tym nie pisalyscie czlowiek by moze uniknal paru problemow i wiedzial na co ma zwracac uwage - ach mam nadzieje ze jakos to sie wszystko ulozy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 a bo to nie chce sie nawet pisac u nas zaczeli wstawiac okna w listopadzie a z poprawkami bujali sie do lipca co prawda dopiero w tym miesiacu dostali reszte kasy ale i tak nerwow sie najadlam i nie jestem przekonana ze wszystko jest ok (a na pewno nie ujeb&&^^ne sznurki od rolet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No u nas bedzie gorzej bo cala kase maja zaplacona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Cześć. To ja temat rolet odkladam na conajmniej rok Nie mam siły teraz na takie nerwy Co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Kiedy zamieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 30.09.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No u nas bedzie gorzej bo cala kase maja zaplacona!! skąd ja to znam ... Tylko, że to u mnie dotyczy firmy Buderus i całej instalacji w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.09.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 czesc dziewczyny!zostalo mi naprawde niewiele - ale ja w ciagu tygodnia nie mam czasu zeby to zrobic, malz wyjechany jest ze tak powiem no i stoi wszytsko - moze cos w ten weekend podzialamy!!wlasnie na allegro sprawdzam baterie termostatyczne do wanny i prysznica - cos trzeba kupic!!!w piatek albo sobote ma przyjsc hydraulik zeby w koncu dorobic cos tam przy piecu i bedzie mozna grzac bo w domu 13 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brrrrrrrrrrrrrrrr a jak juz bedzie cieplo i bedzie armatura to juz calkiem blisko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Czemu uparłaś się na termostatyczne baterie? Czemu własnie takie? Poza tym, ze są drogie to specjalnej wygody ich zastosowania nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.10.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 no wg mnie to mniejsze zuzycie wody i nie chce zeby moje male sie poparzyly co ma miejsce teraz jak mieszkamy u tesciow - pojda do lazienki odkreca sobie i swiety spokoj! - ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 To ja dla odmiany Tobie taka stawiam http://www.fotosearch.pl/comp/ICN/ICN202/kawa-komplet-~-F0013590.jpg Dla złagodzenia wstrząsu delikatne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 dziekuej dzikeuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W termostatycznych wymienia się filtry by odpowiednio działały. TO koszt dodatkowy i robota. Dzieci nie tylko z wody w domu korzystać beda więc poparzyc się moga wszędzie np. w gościach czy w szkole Co do zuzycia to nie jestem pewna. Zawsze gdy odkręcam ciepłą wodę to muszę odczekać aż zleci zimna. Beteria chyba tego nie zmieni? No chyba żę ma podgrzewacz dodatkowo Wybacz że tak sobie tu gdybym ale też kiedys myslalam o takich. Ostatecznei nie widziałam sensu ich zakupu. Wiec teraz dopytuję bo moze źle zrobiłam A co Wy sie tu tak dokarmiacie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc! To wcale nie tak mało zważywszy na fakt, ze można za te pieniadze kupić cały panel prysznicowy z masażem albo zamiast masażu dodatkową deszczownicą. Acha i co mi się przypomnialo, to to, że chyba gdzieś czytałam ze termostatyczne to 40% mniejsze zużycie a takie zwykłe, jednouchwytowe to 30% mniejsze zużycie. Różnica wydaje się byc niewielka. Oczywiscie wykluczając straty cieplej wody spadajacej jako zimna z rur Ty mnie chyba powiesisz za te uwagi Ale przy najbliższej okazji stawiam dobrą kawkę w rewanzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 a gdybaj sobie ja z mila checia poczytam ~!! a baterie to chce http://forum.muratordom.pl/czy-jestescie-zadowoleni-z-baterii-termostatycznych,t130994.htm?highlight=bateria termostatyczna http://forum.muratordom.pl/bateria-termostatyczna-do-prysznica-czy-warto-zakladac,t132605.htm?highlight=bateria termostatyczna nie moge tylko znalezc batetii termostatycznej do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ale nawet z cena nie ma takiej tragedii - komplet pod prysznic np mozna juz kupic za 500-600zl juz ze sluchawka i podobne ceny do wanny mozna znalezc! To wcale nie tak mało zważywszy na fakt, ze można za te pieniadze kupić cały panel prysznicowy z masażem albo zamiast masażu dodatkową deszczownicą. Acha i co mi się przypomnialo, to to, że chyba gdzieś czytałam ze termostatyczne to 40% mniejsze zużycie a takie zwykłe, jednouchwytowe to 30% mniejsze zużycie. Różnica wydaje się byc niewielka. Oczywiscie wykluczając straty cieplej wody spadajacej jako zimna z rur Ty mnie chyba powiesisz za te uwagi Ale przy najbliższej okazji stawiam dobrą kawkę w rewanzu no jakbys tak nie napisla to bys nie byla soba - ale to cenie u ludzi to ze mowia to co mysla !!!!!!!!!!!!!!! no moze masz troche racji - ale mi sie panele jakos nie bardzo podobaja a termostatyczna jak njabradziej - i juz nie chce mi sie lazic do lazienki za kazdym razem jak moja corka wola - mamo poparzylam sie !!!!!!!!!!! ale len ze mnie nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts