Gość 02.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W natrysku bateria termostatyczna jest bardzo przydatna, ustawiona jedna optymalna temperatura i z głowy nie trzeba dokręcać zimnej czy ciepłej. Ale dla wanny to juz bardzo sensu nie widzę, no moze się przydaje jak głowę się spłukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 verunia to dla moich dzieckow!!! za kazdym razem sie dra ze goraca leci!!!!!! one sie nie kapia pod prysznicem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ok, przeczytałam. ALe ja to wiesz...uparta jestem A opinia w stylu "mam i wkurza mnie gdy musze uzywać zwykłej" jest... mało przekonująca No dobrze, kończę ten temat. Za późno żebym teraz zmianiała decyzję. Choć..... przecież w łazience na górze nadal mam nie podłaczony panel Nawiązując do hydraulików to pocieszę Cię opisując jedną sytuację. U siotry hydraulik nie zrobił kranu na zewnątrz bo.... nie ma sensu jak to określił. Całe lato podłączli węża do kotłowni. Teraz mieli awarie. W łazience na górze pod wanną lała sie woda do garażu. Sufit cały mokry. Wezwali go, bo moze coś z podłogówką. Przyjechał, sprawdził i stwierdził, ze cieknie spod baterii ale on nie robił białego montażu więc to go nie dotyczy i odjechał. Nawet nie zakręcił żeby im nie ciekło!!! Poprostu ich olal. A przecież wystarczyło zakręcić i powiedzieć im, zeby wymienili wężyk Mam wrażenie, że nie spotkałam jeszcze hydraulika o którym mogę powiedzieć same dobre rzeczy. Nie wiem czy to przypadłość tego fachu czy co innego. No idzie sie załamać. Więc jak widzisz, większość ma przejscia z hydraulikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 po prostu rece opadaja!!!!!!!!! do mnie ma przyjechac w pietek albo w sobote i zalozyc ten zawor spustowy!!!!!!!!!!! i moze wreszcie zaczniemy grzac!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 hydraulik, temat rzeka u moich rodzicow patalacj jeden sku^%$$*iel ma na wszystko czas, a jak przyjezdza to pol godziny porobi a 3 godziny pije piwo kominek z pw od maja czeka na podlaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no jakbys tak nie napisla to bys nie byla soba - ale to cenie u ludzi to ze mowia to co mysla !!!!!!!!!!!!!!! Wiesz to jest tak, że faktycznie ważę każdą złotówkę do wydania. W domu to ja trzymam finanse i nimi gospodaruję. Budowę całą rozliczałam sama. I tak gdzie nie spojrzysz to zawsze trzymam finanse. W pracy też zajmowałam się zamówieniami publicznymi, więc cokolwiek wydawałam to musiało być oszczędnie i ze świadomością, ze nie mozna taniej i lepiej. Mam chyba już zboczenie takie. A przecież są rzecyz których się nie przeliczy na złotówki jak chociażby znaczenie marki czy zadowolenie klienta. Wiem, że bywam z tym uciążliwa. Może powinnam iść na jakiś odwyk i nauczyć się szasatać pieniędzmi Paradoksem jest to, że ja nigdy nie mogę odłożyć złotóweczki. Jak tylko coś mam to zaraz wydam więc to mnie utwierdza w przekonaniu że dusigroszem choć nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 03.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ooo, hydraulik - wg mnie to stopien najwyzszy od slowa niecenzuralnego. Mojego dalej scigaja nieszczescia losowe i drogowe, a ja wylewam codziennie 2 litry wody spod jednego grzejnika, a na telefony w tej sprawie odpowiada - juz jade!! Tak na moje oko to chyba dopiero zwrotnik przekracza, bo pewnie jedzie z Zimbabwe. Oni chyba tylko fajnie wygladaja na plakatach we Francji Zycze wiec duuuuzo cierpliwosci i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Przywitać się wpadłam i pozdrówka zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ładniutkie baterie, ta wannowa jest rewelacyjna czekam na kosteczkę niecierpliwir, byle do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Przyszli? Układaja juz kostkę? Co Ci zaproponowali, jaki układ? No pisz tu bo czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ooo, hydraulik - wg mnie to stopien najwyzszy od slowa niecenzuralnego. Mojego dalej scigaja nieszczescia losowe i drogowe, a ja wylewam codziennie 2 litry wody spod jednego grzejnika, a na telefony w tej sprawie odpowiada - juz jade!! Tak na moje oko to chyba dopiero zwrotnik przekracza, bo pewnie jedzie z Zimbabwe. Oni chyba tylko fajnie wygladaja na plakatach we Francji Zycze wiec duuuuzo cierpliwosci i serdecznie pozdrawiam A ja sie przeprosilam z hydraulikiem ktory mi zakladal cala hydraulike - ten przynajmiej jak mowi ze bedzie to jest! nie musze sie z nim miesiacami umawiac - ma przyjsc we wtorek odpalic piec i podlaczyc baterie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przywitać się wpadłam i pozdrówka zostawić. czesc Depesiu bardzo mi milo - wpadaj czesciej - ja wiem ze ty masz tam kawiarenki i inne wazniejsze watki ale bardzo milo cie widziec !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.10.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 DarioAS baterie w ko ncu wzielismy najtansze jakie chyba byly - mialy byc termostatyczne i jakiejs w miare dobrej firmy - mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni !! Mayland kostkarze sa zrobili demolke na calej dzialce - robia wlasnie wyprowadzenie rynien do szamba, wiec dziury i doliny na calej dzialce!!! obraz nedzy i rozpaczy!!! no ale mam nadzieje ze pogoda nas oszczedzi i dadza rade to zrobic bez przestojow!! mialam wczoraj wziasc aparat ale sie rozladowal - dzisiaj w pracy go laduje i wieczorem cos tamn wstawwie!!! zobaczymy co zrobia dzisiaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 pogoda ma się w końcu zrobić ładna, więc trzymam kciuki za szybką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Będziesz odprowadzać wodę z rynien do szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Przywitać się wpadłam i pozdrówka zostawić. czesc Depesiu bardzo mi milo - wpadaj czesciej - ja wiem ze ty masz tam kawiarenki i inne wazniejsze watki ale bardzo milo cie widziec !!!! Jakie kawiarenki? Ja to psychuszka, komenty, czasem ogrody - i to wszystko! No własnie - będziesz odprowadzać deszczówkę do szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Będziesz odprowadzać wodę z rynien do szamba? Nooo - u nas glina okropna i jak to splywa na poworku to jest okropna breja, no a tak to bedzie do podlewania ogrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Zaraz, czegoś tu nie rozumię. Przez szambo to ja rozumię zbiornik do którego odprowadzane są nieczystości z kanalizacji z domu. Zazwyczaj odprowadzenie z rynien robi się do oddzielnej studni chłonnej, w której deszczówka jest magazynowana i wykorzystywana do np. podlewania ogródka. Skoro u Was odprowadzacie do szamba to nie dość, ze szybko sie bedzie ono przepełniano to jeszcze chcecie fekaliami ogródek podlewać? Kto kręci? Ja czy Ty? Bo nie wierzę ze tak chcecie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Oj, może ma juz kanalizację i szambo jej niepotrzebne i chce wykorzystac na gromadzenie deszczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts