mayland 11.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Aaaaa no na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Fajna ta kostka z posypką. Która bedzie podstawowa- Holland czy ta z posypką? u mnie też jest holland Normalnie nie mogę sie doczekać końca tej kostki chyba prawie tak samo jak Ty Odrazu będzie się inaczej do domu wchodziło. Wiem, jak to wiele zmienia Łazienka z lustrami wygląda fajnie. Kolor dla mnie oczojebny ale mozajka mi sie podoba Za to Wasza malutka bardzo przytulna się wydaje. Nawet dywanik kupilas pod kolor A w sypialni nowe łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No mamy kanalizacje!!! a szambo bedzie tylko na deszczowke!!!! nie bede robic roztworu wodno-fekaliowego dla uzyzniania warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Fajna ta kostka z posypką. Która bedzie podstawowa- Holland czy ta z posypką? u mnie też jest holland Normalnie nie mogę sie doczekać końca tej kostki chyba prawie tak samo jak Ty Odrazu będzie się inaczej do domu wchodziło. Wiem, jak to wiele zmienia Łazienka z lustrami wygląda fajnie. Kolor dla mnie oczojebny ale mozajka mi sie podoba Za to Wasza malutka bardzo przytulna się wydaje. Nawet dywanik kupilas pod kolor A w sypialni nowe łóżko? hollnad bedzie z tylu na podjezdzie - a ogolnie to ta z posypka bedzie w wiekszosci, ach nawet nie wiesz jak ja sie nie moge doczekac - wreszczie koniec paichu w domu - tak to prawie caly czas na miotle - no calkiem jak czarownica heuheu kolor jest oczojebny jak tralalal - ale to lazienka dziewczynek miala byc wesola!! nasza jest malutka i bardzo ja lubie - moja prywatna taka chcialam miec no a dywanik sie akurat trafil jakis czas temu w ikei jest prawie taki sam jak sciany o ile nie taki sam - mysle ze pasuje! ta nowe - zaplacilismy za nie cale 300zl ale poki co bedzie takie i juz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A widzisz! Ja nie wiedziałam, ze u Was jest kanalizacja! No ale w końcu Ty blizej miasta jesteś A burzówki nie będa Wam robić? W Rajcu kopią juz na całego. Zastanawia mnie jedno: czy jesli masz swoją studnie chłonną na deszczówkę to obligatoryjnie musisz podłączyc się do burzówki czy mozna z tego zrezygnować? Opłaty za burzówkę są pierońsko wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 jesoooo a co to burzowka? Kolka mieszkacie juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Burzówka to oddzielna kanalizacja na deszczówkę. W miastach zazwyczaj taka jest. Na terenach podmiejskich czasami także. Na wsiach malo gdzie.Deszczówka nie trafia do oczyszczalni komunalnych tylko do innych zbiorników, czasem do cieków wodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Zastanawia mnie jedno: czy jesli masz swoją studnie chłonną na deszczówkę to obligatoryjnie musisz podłączyc się do burzówki czy mozna z tego zrezygnować? Opłaty za burzówkę są pierońsko wysokie Nawet sie nie zastanwialam - watpie zeby robili u nas burzowke wiec chyba problem sie sam rozwiaze!!!! no ogolnie jak mowie komus ze mamy kanalize to robi wielkie oczy - my napradwe mamy dom w polu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 jesoooo a co to burzowka? Kolka mieszkacie juz? Anja ja juz nawet nie zabieram glosu w sprawie wprowadzki - juz nie !! ale nie mieszkamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Wy się lepiej wprowadzajcie i pilnujcie tego wszystkiego! Po tym co spotkalo julienx sama stałam się ostrożniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 a co spotkalo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 http://forum.muratordom.pl/motylowe-budowanie,t78603-360.htmOstatni wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 o cholera niezle - poki co u nas nie ma czego krasc - chyba ze zdrapia mi kafelki ze scian - my tam nic nie trzymamy!! ale rzeczywiscie trzeba byc ostroznym - no jak slysze o jakims wlamaniu to mi sie noz otwiera od razu!!!!!!! szlag mnie trafia na takich ludzi - wybilabym ich po prostu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 alarmy alarmy i pomoc sasiedzka to jedynie nas ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dlatego w sumie sie ciesze ze sasiedzi sie buduja tuz obok nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 w poprzednim domu mialam taka sasiadke ze jak zgasilam swiatlo to od razu mialam telefon czy wychodze i czy ma rzucic okiem na nasz dom wkur..o mnie to ale nigdy sie nie obawialam jak wychodzilam z domu ze jakis zlodziej sie przecisnie.bez szans ludzie ktorzy kupili moj dom nie wytrzymali z ta sasiadka (byla baaardzo namolna ale pomocna i niedoceniona) i zrobili takie odgrodzenie od niej ze nic teraz nie widzi. ich strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.10.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 heuheuheuhe niezla - ale rzeczywsicie mozna spac spokojnie przy takiej sasiadce - no spodobala mi sie - chociaz rzeczywsicie chyba by mnie to tez denerwowalo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak się nazywają te małe kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Przywitam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.10.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak się nazywają te małe kostki? semmerlock - naturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts