mayland 15.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kostka wygląda super. Moim skromnym zdaniem to co zaznaczyłaś na zdjeciach czerwonymi liniami mogli sobie datować (szlaczek przy cokole i startowy przy łączeniu kostek-jeszcze bardziej podkreśla różnorodność). Tak drobna fala wygląda na "wymuszoną" a nie ma zachowanej plynnosci. Ale i tak jest dobrze Nie ma strachu, nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No wlasnie dzisiaj sobie podaruja i zdemontuja - troche mi bylo szkoda im to mowic ale niejest tego az tak duzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć!!! Ta fala mi nie leży, ale ja się nie znam... Miłęgo dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nie tylko tobie Braza niestety mi tez!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Słońce mam coś dla Ciebie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90109864 Duże, fajne, pasowałoby na Twoją ścianę w sypialni. No i nie tradycyjny obraz, coś innego. W październiku na Ikea Family możesz kupić to za 99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kolka ja powiem tak za falami nie przepadam ale u Ciebie baaaaardzo mi lezapowiedz ta czarna kostka to co?rodzice kupili czarna z libetu i nie jest za bardzo czarna a ta Twoja jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jak się nazywają te małe kostki? semmerlock - naturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ale to chyba te zolte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_naturo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_naturo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jedne i drugie. Naturo to seria a kolor ciemny to pewnie antracyt.http://www.semmelrock.pl/kostka_brukowa_naturo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzieki Mayland, teraz zostanie mi dowiedziec sie o cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 o i Mayland wszystko wyjasnila - dokaldnie tak jak ona mowi jest, naturo sa 4 kolory: zolty, jasnoszary( u mnie go nie ma) , srebzysty-to ten jasny, i antracyt- to ten ciemny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Słońce mam coś dla Ciebie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90109864 Duże, fajne, pasowałoby na Twoją ścianę w sypialni. No i nie tradycyjny obraz, coś innego. W październiku na Ikea Family możesz kupić to za 99zł Tak juz to prawie mialam w swoich lapach jak bylam kiedys w ikei ale to niestety jest nadruk na jakby takim szyfonie i to jest przezroczyste - i wtedy kolory wychodza niezbyt nasycone!!!!!! Ale bardzo ci dziekuje za czujnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kolka ja powiem tak za falami nie przepadam ale u Ciebie baaaaardzo mi leza dzieki anju - dzisiaj pozbylam sie tych dwoch rzedow ciemnej i zoltej spod sciany i jest ok!!! teraz mi sie podoba - nawet juz te falki tak bardzo mi nie przeszkadzaja - moglyby byc mniejsze ale te juz tak zostana!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 heloł. mieszkasz już ,nie?? Jak wrazenia??? Boże, ja nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 jeszcze nie mieszkam - pozostawie to bez komentarza !!!!!!!!!! Ale fajnie ze wy juz mieszkacie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 zajrzałam, przeczytałam i..... już cię lubię będę śledzić dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Eurofirany:PIONKI: P.H.P.U DEKORA HALINA SIENKIEWICZ UL.KOŚCIUSZKI 12 lubLitex (nad sklepem Biedronka) ul. Konstytucji 3- maja 2a 26-670 Pionkinie sprawdziłam adresu, nie wiem który jest własciwy. Reklama tych Eurofiran leci w naszym radiu lokalnym (chyba Rekordzie) więc to o te chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 zajrzałam, przeczytałam i..... już cię lubię będę śledzić dalsze relacje Sledz, wpadaj, komentuj - Zapraszam serdecznie - tak sie wlasniekiedys zastanwialam kiedy to kolezanka do mnie wpadnie - a tu nie znasz dnia ani godziny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts