Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

Eurofirany:

PIONKI: P.H.P.U DEKORA HALINA SIENKIEWICZ UL.KOŚCIUSZKI 12

lub

Litex (nad sklepem Biedronka) ul. Konstytucji 3- maja 2a 26-670 Pionki

nie sprawdziłam adresu, nie wiem który jest własciwy. Reklama tych Eurofiran leci w naszym radiu lokalnym (chyba Rekordzie) więc to o te chodzi.

dzieki bardzo!!!! no patrzylam na stronie i jeszcze tej inf nie ma !

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A moze ktos by mi doradzil jakie zelazko sobie kupic - musi byc troche ciezkie - nie cierpie lekkich zelazek - prasuje i dociskam bo wydajemi sie ze nie uprasuje - no tak ogolnie zeby bylo jakies w miere ok - :lol: :lol: :lol: :lol: ja jak zwykle jezeli chodzi o AFd to nie mam pojecia - bez zbednych bajerow a tylko z tymi ktore rzeczywsicie sa potrzebnen i skuteczne !!!!

jakbyscie mieli jakiegos faworyta to bardzo prosze!!! :D

A moze ktos by mi doradzil jakie zelazko sobie kupic - musi byc troche ciezkie - nie cierpie lekkich zelazek - prasuje i dociskam bo wydajemi sie ze nie uprasuje - no tak ogolnie zeby bylo jakies w miere ok - :lol: :lol: :lol: :lol: ja jak zwykle jezeli chodzi o AFd to nie mam pojecia - bez zbednych bajerow a tylko z tymi ktore rzeczywsicie sa potrzebnen i skuteczne !!!!

jakbyscie mieli jakiegos faworyta to bardzo prosze!!! :D

Jedyne dobe żelazko jakie spotkałam to było w takiej prasowalnicy- deska do prasowania w komplecie z żelazkiem które jest w wynajmowanym domu w Poznaniu, niestety nie pamietam firmy ale moge się dowiedziec..Prasuje się rewelacyjnie bo żelazko jest cięzkie

Takie ogrody to bardzo dużo pracy :( Ja nawet siedząc w domu nie utrzymałabym takiego ogrody na calej swojej działce. Poprostu nie dałabym rady. Z koszeniem mamy problem z co dopiero z plewieniem :roll:

Ogrody Toli to już klasyka. Mogę tylko delektować sie ich widokami! :D

Kurna wlasnie mi sie cisnienie podnioslo bo wlasnie zobaczylam tego dupka czyt.wlasciciela od rolet idacego pod moja firma btrrrrrrrrrr szlag mnie trafil po raz kolejny - dzisiaj wlasnie dostarczyl nam pismo ze wymienia te rewizje ktore spiprzyli jak im za nie zaplacimy - malz ma ich podac do sadu - ja sie troche tego calego zamieszania prawde mowiac troche boje - wiadomo jak jest w sadach!!!! wyprze sie wszytskiego a koszty poniesiemy my - czasami chce is ie juz plakac jak o tym mysle!!!!!!!!!!!

Wiesz co nie wiem jak do tego podejsc - malz jest bardzo bojowo nastawiony - szlag go trafia ze przyszli pokleili jakims klejem te rewizje i to wszytskie - wiec przy jakiejkolwiek probie ich sciagniecia po prostu w miejscu klejenia popekaly a teraz twierdza ze tego nie wymienia ze oni tylko 3 moga wymienic bo tylko tyle bylo przyklejonych - zastanawiam sie czy teraz do niego nie jechac!!!!!!!!!

Ja bym nie jeździła do niego tylko pisała pisma. Takie oficjalne, ze wszystkimi paragrafami. Tak, na początek. I oczywiście poleconym z potwierdzeniem. Niech wie, że to nie przelewki. I pisz 2,3 ,4 razy to samo ale przytaczaj fakty, przypominaj w kazdym liście. I słowa "żądam" jak najbardziej wskazane. I koniecznie TY wyznacz termin na odpowiedź na list lub na ich reakcję.

Tak juz robimy od jakiegos 1,5 miesiaca - nie daje to zadnego efektu - facet po prostu nas zlewa!!!!!!!!!!!!!!! Jest wszystko - polecony, pisma, postraszenie sadem, wyznaczanie terminow!!! mowie ci rece mi opadaja - sad to ostatecznosc ja tego nie chce - malz twierdzi ze ma dosc barana i ma dosc naszej dobrej woli!!!!!!! zastanwiam sie czy ni epojechca bez jego wiedzy do tego faceta i jeszcze jakos porozmwaiwac - sama nie wiem jak to zalatwic - weisz jak bedzie w sadzie - kupa kasy ktorej teraz po prostu nie mamy!!