mhk 16.10.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Eurofirany: PIONKI: P.H.P.U DEKORA HALINA SIENKIEWICZ UL.KOŚCIUSZKI 12 lub Litex (nad sklepem Biedronka) ul. Konstytucji 3- maja 2a 26-670 Pionki nie sprawdziłam adresu, nie wiem który jest własciwy. Reklama tych Eurofiran leci w naszym radiu lokalnym (chyba Rekordzie) więc to o te chodzi. dzieki bardzo!!!! no patrzylam na stronie i jeszcze tej inf nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A moze ktos by mi doradzil jakie zelazko sobie kupic - musi byc troche ciezkie - nie cierpie lekkich zelazek - prasuje i dociskam bo wydajemi sie ze nie uprasuje - no tak ogolnie zeby bylo jakies w miere ok - ja jak zwykle jezeli chodzi o AFd to nie mam pojecia - bez zbednych bajerow a tylko z tymi ktore rzeczywsicie sa potrzebnen i skuteczne !!!! jakbyscie mieli jakiegos faworyta to bardzo prosze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 musialam sobie wkleic ku pamieci od Toli http://212.244.189.200/pics/tola/P1010039.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A moze ktos by mi doradzil jakie zelazko sobie kupic - musi byc troche ciezkie - nie cierpie lekkich zelazek - prasuje i dociskam bo wydajemi sie ze nie uprasuje - no tak ogolnie zeby bylo jakies w miere ok - ja jak zwykle jezeli chodzi o AFd to nie mam pojecia - bez zbednych bajerow a tylko z tymi ktore rzeczywsicie sa potrzebnen i skuteczne !!!! jakbyscie mieli jakiegos faworyta to bardzo prosze!!! Jedyne dobe żelazko jakie spotkałam to było w takiej prasowalnicy- deska do prasowania w komplecie z żelazkiem które jest w wynajmowanym domu w Poznaniu, niestety nie pamietam firmy ale moge się dowiedziec..Prasuje się rewelacyjnie bo żelazko jest cięzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 jakbys mogla to zobacz jakiej firmy - nie potrafie prasowac takimi lekkimi zelazkami - lataja mi po desce jak myszy przed kotem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Musze jeszcze wkleic - to miod na moje oczy http://images33.fotosik.pl/386/336bd1718fe855f5.jpg http://images27.fotosik.pl/284/b3bffe32dafe0cfb.jpg http://images42.fotosik.pl/20/b3132d1647b9b21f.jpg Oczywsicie zdjecia Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Takie ogrody to bardzo dużo pracy Ja nawet siedząc w domu nie utrzymałabym takiego ogrody na calej swojej działce. Poprostu nie dałabym rady. Z koszeniem mamy problem z co dopiero z plewieniem Ogrody Toli to już klasyka. Mogę tylko delektować sie ich widokami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Kurna wlasnie mi sie cisnienie podnioslo bo wlasnie zobaczylam tego dupka czyt.wlasciciela od rolet idacego pod moja firma btrrrrrrrrrr szlag mnie trafil po raz kolejny - dzisiaj wlasnie dostarczyl nam pismo ze wymienia te rewizje ktore spiprzyli jak im za nie zaplacimy - malz ma ich podac do sadu - ja sie troche tego calego zamieszania prawde mowiac troche boje - wiadomo jak jest w sadach!!!! wyprze sie wszytskiego a koszty poniesiemy my - czasami chce is ie juz plakac jak o tym mysle!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A ja się przymierzam do pomiarów. Myślę o zwykłych roletach bez napędu, aluminiowych, natynkowych. Przydałaby mi się wycena i chyba umówię sie z gościem z taparelli na pomiar. Po Waszych doświadczeniach nie wezme tych z Klejowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wiesz co nie wiem jak do tego podejsc - malz jest bardzo bojowo nastawiony - szlag go trafia ze przyszli pokleili jakims klejem te rewizje i to wszytskie - wiec przy jakiejkolwiek probie ich sciagniecia po prostu w miejscu klejenia popekaly a teraz twierdza ze tego nie wymienia ze oni tylko 3 moga wymienic bo tylko tyle bylo przyklejonych - zastanawiam sie czy teraz do niego nie jechac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja bym nie jeździła do niego tylko pisała pisma. Takie oficjalne, ze wszystkimi paragrafami. Tak, na początek. I oczywiście poleconym z potwierdzeniem. Niech wie, że to nie przelewki. I pisz 2,3 ,4 razy to samo ale przytaczaj fakty, przypominaj w kazdym liście. I słowa "żądam" jak najbardziej wskazane. I koniecznie TY wyznacz termin na odpowiedź na list lub na ich reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Tak juz robimy od jakiegos 1,5 miesiaca - nie daje to zadnego efektu - facet po prostu nas zlewa!!!!!!!!!!!!!!! Jest wszystko - polecony, pisma, postraszenie sadem, wyznaczanie terminow!!! mowie ci rece mi opadaja - sad to ostatecznosc ja tego nie chce - malz twierdzi ze ma dosc barana i ma dosc naszej dobrej woli!!!!!!! zastanwiam sie czy ni epojechca bez jego wiedzy do tego faceta i jeszcze jakos porozmwaiwac - sama nie wiem jak to zalatwic - weisz jak bedzie w sadzie - kupa kasy ktorej teraz po prostu nie mamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 musialam sobie wkleic ku pamieci od Toli http://212.244.189.200/pics/tola/P1010039.jpg jesooo, to jest prawdziwe?! Ach i Och! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Noooo trudno uwierzyc, ze to cżłowiek stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 ja to jestem pod wrazeniem tej trawy - taka gesciutka jak z rulonu rozwijana!!!!! piekna - a wlasciwie to jaka trawe siac najlepiej - macie jakas taka czy wsio rawno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dziewczyny a nie wiecie kto w sprawei moich rolet moglby mi pomoc z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie mam pojęcia. W technicznych sprawach zadaj pytanie w Wymianie doświadczeń a ze strony prawnej załóż nowy wątek na poradach prawnych. Moze ktoś to też przerabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzieki Mayland! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 A ja gratuluję ciepła w doopkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Normalnie nie moge usiedziec w pracy - wsiadlabym w auto i poprula na dzialke !!!!! jak juz jest cieplo to ja sie wprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts