mayland 17.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wprowadzaj się bo nie ma co czekać. Wszystko juz macie. Nie zwlekaj bo szkoda każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Teraz to juz mur beton - cieplo w dupke jest - woda ciepla leci - zyc nie umierac!!!!!! Jak ja na to czekalam - malz dzisiaj spal w domu i mowil ze wieje przez te rewizje od rolet i to mi nie daje spokoju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No własnie się przyczłapałam zobaczyć czy Ty się już przeprowadziłaś .... ale widzę że nadal nie bardzo Pomóc Ci się spakować czy jak ?? Bo chyba tylko do tego weny nie masz Kostka ( oprócz tej hollandowej która jest znana i lubiana ) jest śliczna. Super wygląda to połączenie tej piaskowanej z kolorkiem klinkieru. Pieknie No a finalnie to jak ma w koncu wyglądać kształt tej opaski wokół domu ?? Zmieniłaś falę na prostą linię czy jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.10.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 NIE falka w koncu zostala ale powyciagali mi te dwa rzedy (rzad zoltego i ciemnej grafitowej) spod sciany - dla mnie za bardzo udziwnione bylo - wczoraj robilam zdjecia ale juz pozno bylo i nie wyszly!!! Ale ogolnie chcialam zeby szlo fala!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 bardzo mi się podobają te fale, coś innego zawsze mnie mile zaskakuje dobrze, że pod ścianą usunęłaś, bo to wizualnie poszerzy chodniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 NIE falka w koncu zostala ale powyciagali mi te dwa rzedy (rzad zoltego i ciemnej grafitowej) spod sciany - dla mnie za bardzo udziwnione bylo - wczoraj robilam zdjecia ale juz pozno bylo i nie wyszly!!! Ale ogolnie chcialam zeby szlo fala!! No bo fala ładna jest Czekam na finalny efekt . Na zdjeciach oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzien doberekladne te fale ale to juz mowilamno i ciesze sie ze masz juz ciepelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A ktos się tu pocichutku przeprowadził Gadałam z Kolą. Pojechała, zobaczyła, że ciepło i.... już tam zostali Mieszkają a Ona się cieszy jak szalona I mówi, że jest bossssssssssko Ech, ja tez się cieszę, ze wreszcie mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 no to gratulacje i tez sie ogromnie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 geba mi sie cieszy bo nie mowiac nic nikomu przez przypadek sie przeprowadzilismy jest pieknie, cieplutko, psy nas witaja wsadzajac swe pyski do okien z rana - dostaly dzisiaj po parowce z rana - dziewczynki jeszcze spia z nami bo mowia ze sie musza przyzwyczaic - no starsza nie ma jeszcze swojego pokoju zrobionego wiec nie ma sie gdzie przekludzic ale tylko jak jej zrobimy to mowi ze sie przyzwyczai !!!! ale jest pieknie - wczoraj wieczorem gotowalalm zupe na dzisiaj - u tesciow mi sie nie chcialo - mama zawsze wszytsko robila !! a wczoraj robilam to z wielka przyjemnoscia - nawet corka siedziala do 21 zeby zjesc moja zupe normlanie siedzuala by przed tv i lampila by sie bez sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST PIEKNIE - POMIMO WSZYTSKICH NIEDOROBEK BARDZO MI SIE PODOBA I JETSEM BARDZO SZCZESLIWA - NAWET NIE WIEDZIALAM ZE AZ TAK BARDZO -WCZORAJ PRZYJECHALISMY NA OBIAD DO TESCIOW I JAKOS NIE MOGLAM USIEDZIEC I CHCIALO MI SIE JECHAC DO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Mhk cieszę się razem z Toba, poważnie!!!!!!! Samych radosnych dni w domku życzę!!!!!! Radosny słonik na szczęście http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/collections/200807161453/content_11938_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 DZIEKI BRAZUNIA BARDZO BARDZO!!!!!!!!!!!!! CMOK CMOK CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cudownie, że już się przeprowadziliście! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekowac!!!!!!!!!! Wczoraj malz docieral w nocy pralnie - wiec dzisiaj caly korytarz byl bialy ale co tam - jutro przyjezdzaja wstawic rekuperator wiec trzeba zakonczyc wszelkie prace z ktorych sie kurzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratuluję tej wiekopomnej chwili samych radosnych, pogodnych i ciepłych dni w nowym domku!!!!!! http://fort.torun.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/szampan1.jpg http://fort.torun.pl/xinha/plugins/ImageManager/demo_images/szampan.jpg http://www.spaclub.pl/uimages/faltom_szampan.JPG http://www.solidarnosc.org.pl/poznan/rseir/image/fajerwerki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 GRATULUJĘ z całego serca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pięknie ! No i pięknych chwil życzę Wam w waszym pięknym domku !Sciskam mocno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super kolcia, cieszę się z Wami, fajnie jest nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie mnie to jakby nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 samych szczęśliwych chwil w nowym domku normalnie cieszę się, że Ty się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts