Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super kolcia, cieszę się z Wami, fajnie jest nie???? :)

?Jeszcze mi do takiego stanu wnetrzarskiego jak u wac duuuuuuuuuuuzo brakuje ale nawet mi to bardzo nie przeszkadza!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Jest zaje..................... :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Wlasnie moj malz podniosl mi cisnienie i powierdzial ze jemu sie ta sciezka nie podoba od furtki do domu i ze mam ja poprowadzic inaczej - ogolnie wyszla afera i teraz stwierdzil ze moge sobie nawet roze na elewacji poprowadzic on to pi pi pi pi pi pi normalnie rece opadaja co on chce od tej sciezyny - ponoc za bardzo leci prosto od furtki do domu :( :roll: :x :evil: :roll: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szlag mnie zaraz z nim trafi - esteta cholerny sie znalazl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ze bez sensu taka prosta, bedzie mu sie niedobrze robilo za kazdym razem jak bedzie na nia wchodzil - mowie wam wylaczylam telefon :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: wkurza mnie - nadzorca telefoniczny

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z mezem doszlismy do porozumienia :roll: - montuja dzisiaj rekuperator :roll: :roll: - zobaczymy jak to bedzie - kolejne urzadzenie do opanowania - dobrze ze przynajmiej z tego nie moze mi wyleciec goraca woda na glowe jak z pieca - znowu wczoraj mialam posiadowe w kotlowni :evil: - temperatura na piecu doszla prawie do 80 stopni :o :o :o :o :o po tym jak piec zaczal dogrzewac wode w bojlerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie wiem czy to tylko ja mam tak z tym piecem - ciekawa jestem jak to jest u was!!!???

Anja dzieki bardzo - z malzem dzisiaj juz ok

Verunia podjazd mu sie podoba ale nie podoba mu sie ksztalt sciezki do domu :roll: - ja juz nie wiem - jutro wam zrobie zdjecia tej sciezki - moze rzeczywsicie ona jest do d... - juz nie wiem - poki co jest zrobiona!!!! A co do tej pracy to wszystko mozliwe - ale czy to zawsze my musimy dostawac po uszach :roll: :evil: !!! ech juz jest dobrze na szczescie :lol: