mhk 20.10.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super kolcia, cieszę się z Wami, fajnie jest nie???? ?Jeszcze mi do takiego stanu wnetrzarskiego jak u wac duuuuuuuuuuuzo brakuje ale nawet mi to bardzo nie przeszkadza!!!!!!!!!!!! :) Jest zaje..................... :) Wlasnie moj malz podniosl mi cisnienie i powierdzial ze jemu sie ta sciezka nie podoba od furtki do domu i ze mam ja poprowadzic inaczej - ogolnie wyszla afera i teraz stwierdzil ze moge sobie nawet roze na elewacji poprowadzic on to pi pi pi pi pi pi normalnie rece opadaja co on chce od tej sciezyny - ponoc za bardzo leci prosto od furtki do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziekuje Wam baaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!! Normalnie ciesze sie jak male dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie mnie to jakby nie dziwi :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 samych szczęśliwych chwil w nowym domku normalnie cieszę się, że Ty się cieszysz Bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Zrób krętą, z zawijasami, taką, że po pijaku do drzwi nie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 szlag mnie zaraz z nim trafi - esteta cholerny sie znalazl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ze bez sensu taka prosta, bedzie mu sie niedobrze robilo za kazdym razem jak bedzie na nia wchodzil - mowie wam wylaczylam telefon wkurza mnie - nadzorca telefoniczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jezioro.... Słońce .... Lotos.... Kola, tylko spokój Cię uratuje Z facetami się nie da dyskutować. Trza mu było powiedzieć żeby sam se ją rozebrał i położył na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.10.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No tak mu powiedzialam cala energia ze mnie schodzi po takiej klotni - bez sensu!!!!!!!!!!!!!! ide cos zjesc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No tak mu powiedzialam cala energia ze mnie schodzi po takiej klotni - bez sensu!!!!!!!!!!!!!! ide cos zjesc!! koniecznie dużego i okropnie słodkiego Smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kolunia i ja sie ciesze ze sie cieszysz a mezem sie nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 gratulacje z powodu przeprowadzki Własnie mialam napisac że bardzo fajnie podjazd wyszedł a ty mi tu z tym mężem Pewnie go w pracy zdenerwowali i musiał się wyzyc na ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.10.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Z mezem doszlismy do porozumienia - montuja dzisiaj rekuperator - zobaczymy jak to bedzie - kolejne urzadzenie do opanowania - dobrze ze przynajmiej z tego nie moze mi wyleciec goraca woda na glowe jak z pieca - znowu wczoraj mialam posiadowe w kotlowni - temperatura na piecu doszla prawie do 80 stopni po tym jak piec zaczal dogrzewac wode w bojlerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja nie wiem czy to tylko ja mam tak z tym piecem - ciekawa jestem jak to jest u was!!!??? Anja dzieki bardzo - z malzem dzisiaj juz ok Verunia podjazd mu sie podoba ale nie podoba mu sie ksztalt sciezki do domu - ja juz nie wiem - jutro wam zrobie zdjecia tej sciezki - moze rzeczywsicie ona jest do d... - juz nie wiem - poki co jest zrobiona!!!! A co do tej pracy to wszystko mozliwe - ale czy to zawsze my musimy dostawac po uszach !!! ech juz jest dobrze na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej Kolcia Najważniejsze że ścieżka wojenna zakopana Ale zdjęcie i tak byś mogła pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pojazd mi się podoba , ojaką ścieżkę chodzi to nie wiem Co do bojlera nie pomogę ale jak zwykle po prośbie Jak tam mebelki? dalej git? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.10.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Poki co pierwyj sort!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.10.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Poki co pierwyj sort!!!!!! jakby co to właśnie jesteśmy po spotkaniu ..mam nadzieję, że nie zabiją mnie ceną...bo się sama zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.10.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jakby co to sie targuj jak wszedzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 i ja się cieszę, że kolejna osoba na forum jest wreszcie u siebie życzę Ci wszystkiego naj, naj, naj... w Twoim domku Z całego serduszka http://republika.pl/blog_ve_1134574/2331281/tr/weinglas_1_.jpg oblać to trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Eeee tam Kocia daj Ty spokój małżowi ... oni tak mają ... musza sobie pogadać!! A na wszelki wypadek powiedz, że Mu miski porozstawiasz wzdłuż ścieżki gdyby zrobiło Mu się niedobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Napisz czy po zamontowaniu i uruchomieniu czuć różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts