mhk 23.10.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zobaczysz - moze nie bedzie tak zle!! mam nadzieje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zobaczysz - moze nie bedzie tak zle!! mam nadzieje!! Mam taką nadzieję wielką ..mamy jeszcze co zabudowywać jakby wyszło ok to więcej pociągniemy i polecać będziemy Trzymaj kciuki i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 mhk, piękna ta kostka, i ten zestaw kolorów zawsze podobał mi się najbardziej. Tylko u mnie szara do niczego by nie pasowała, a szkoda. Swojej kostki nie lubię, ale muszę znosić. Kostka super, ale brakuje mi Twego zdjęcia w awatarze i pewnie nie tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 mnie zdjęcia też brakuje.. tak ślicznie wyglądałaś kostka też piękna, wyszła elegancko, ale co Twoja buźka, to jednak Twoja buźka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja tez apeluje za buzka a nie za kostka, taka kostke moze miec kazdy a buzki nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.10.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Tolu, DarioAS, Anjamen bardzo wam dziekuje - no kurcze chyba mnie przekonalyscie - a co m i tam niech bedzie - a wiecie ze mojej kostki to teraz nic a nic nie widac - panowie zasypali ja piaskiem i powiedzieli ze mamy ja sobie przemiatac jakies dwa tygodnie - no ciekawe kiedy mam przemiatac jak wracam o prawie 20 do domu - wiec ogolnie mam przed domem piach !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Hurrra wrocilas do avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 cieszę się, że znów Cię widać piasek pozamiatasz w niedzielę, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 czsec kobietki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 czsec kobietki!!!!!!!no cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 eeeee no kasik do mnie przylazl !!!!!!! czesc kasiku!! boze jak mi sie nie chce dzisiaj pracowac!!!!!!!!!! obijam sie jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 eeeee no kasik do mnie przylazl !!!!!!! czesc kasiku!! boze jak mi sie nie chce dzisiaj pracowac!!!!!!!!!! obijam sie jak nie wiem co ino se sińców nie narób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ale mam przynajmniej wyrzuty sumienia!!!!!! szukam jakichs firanek i karniszy do domu i tyle tego ze ho h o - a znajac zycie i tak pojage do sklepu bo musze pomacac i podotykac!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 nio.. bez macania to nie to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 kurcze wiecie co - wstalam w sobote rano i nie wiedzialam w co rece wsadzic - ale jest pieknie - poki co mieszkamy bez firanek - leze otwieram jedno oko i widze przestrzen - pola na calym horyzoncie - zyc nie umierac!!!!!!!! a te firanki to nie wiem jakie a o karniszach myslalam o takich linkach stalowych podwieszanych do sufitu - prawie ich nie widac - ale jak to u mnie bywa nie wiem na co sie zdeycdowac !!!!!!!!!! popatrze w jakichs gazetkach to moze wypatrze cos - nei wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 o o takim czyms myslalam:http://www.allegro.pl/item451894714_karnisz_linkowy_karnisze_linkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 ciekawe rozwiązanie, nie spotkałam jeszcze u nikogo takiego karnisza tylko do takiego modelu to chyba nie każda firanka pasuje, nie? Jakiejś stylowej sobie na tym nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 to najpierw przemyśl sprawę, co będziesz wieszać na tym karniszu ja podczas wykończeniówki za nic nie chciałam firanek, potem było mi łyso.. zrobiłam firanki... i dalej łyso i do firanek dołączyły zasłonki... ale takie lekkie, z woalu dopiero teraz mi się okno zapełniło tak więc, chociaż u kogoś mi się podoba nowocześnie w oknie, to u siebie nie dałam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.10.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 o to chodzi ze ja wlasnie nie wiem co chce - ale to nic nowego ja tak mam po prostu - ale za to moze od srody bede miala n-ke bo teraz to mam antene zawieszona na lampie stojacej w duzym pokoju i piekny snieg na ekranie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts