Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mhk, piękna ta kostka, i ten zestaw kolorów zawsze podobał mi się najbardziej.

Tylko u mnie szara do niczego by nie pasowała, a szkoda.

Swojej kostki nie lubię, ale muszę znosić.

Kostka super, ale brakuje mi Twego zdjęcia w awatarze i pewnie nie tylko mnie :wink:

Tolu, DarioAS, Anjamen bardzo wam dziekuje - no kurcze chyba mnie przekonalyscie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: - a co m i tam niech bedzie - a wiecie ze mojej kostki to teraz nic a nic nie widac - panowie zasypali ja piaskiem i powiedzieli ze mamy ja sobie przemiatac jakies dwa tygodnie :roll: :roll: - no ciekawe kiedy mam przemiatac jak wracam o prawie 20 do domu - wiec ogolnie mam przed domem piach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!

kurcze wiecie co - wstalam w sobote rano i nie wiedzialam w co rece wsadzic - ale jest pieknie - poki co mieszkamy bez firanek - leze otwieram jedno oko i widze przestrzen - pola na calym horyzoncie - zyc nie umierac!!!!!!!! a te firanki to nie wiem jakie a o karniszach myslalam o takich linkach stalowych podwieszanych do sufitu - prawie ich nie widac - ale jak to u mnie bywa nie wiem na co sie zdeycdowac !!!!!!!!!! popatrze w jakichs gazetkach to moze wypatrze cos - nei wiem co :lol: :lol: :lol:

to najpierw przemyśl sprawę, co będziesz wieszać na tym karniszu :wink:

ja podczas wykończeniówki za nic nie chciałam firanek, potem było mi łyso..

zrobiłam firanki...

i dalej łyso :o

i do firanek dołączyły zasłonki...

ale takie lekkie, z woalu :wink:

dopiero teraz mi się okno zapełniło :roll:

tak więc, chociaż u kogoś mi się podoba nowocześnie w oknie, to u siebie nie dałam rady... :roll: