anjamen 29.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja mam rolety z tasma i w dwoch okanach tych najwiekszych elektryczne bo ponoc sie tasmy przecieraja i zrywaja, koszt u mnie to tez okolo 6 tys z montazem a okien mam chyba 7 z roletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witaj, co to za kabina prysznicowa w waszej łazience? Bardzo mi się podoba. W ogóle dom piękny, a córeczka przeurocza. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja nie mam dużych okien. Poza różnicą w wymiarach glifów okazało się, ze mam dobrze obrobione okna w kg (lukarny) i w płytkach (kotłownia, łazienka). Pan powiedział, ze rzadko się zdarza, żeby tak okna były obrobione. To miód na moje serce Choć jedno COŚ co nie jest źle Każdy zawsze coś wytyka i komentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.10.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witaj, co to za kabina prysznicowa w waszej łazience? Bardzo mi się podoba. W ogóle dom piękny, a córeczka przeurocza. Gratuluję! kabina taka: http://www.kabiny-prysznicowe.com/kabiny_prysznicowe/kabiny_prysznicowe_af9b,16.html produkcja chinska poki co jestem zadowolona - cena 1500zl i zapraszam czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.10.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja mam rolety z tasma i w dwoch okanach tych najwiekszych elektryczne bo ponoc sie tasmy przecieraja i zrywaja, koszt u mnie to tez okolo 6 tys z montazem a okien mam chyba 7 z roletami Ja tez sie tak wlasnie zastaanwiam nad elektryka do tych duzych okien w salonie i naszej sypialni - ale to jeszcze moze poczekac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 29.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witajcie! Mhk bo będę Cię męczyć o te zdjęcia aż będziesz miała mnie dosyć ,ja poprszę zdjecie korytarza,elewacji i nie mogę też doszukać się rzutów,tak co by zobaczyć jakie zmiany zrobiliście w projekcie i jeszcze wiatrołap i w ogóle wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 29.10.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...no i o co chodzi z tymi piecami?!kurcze,boję się zapowietrzen,awarii itp.dla mnie kotłowniane sprawy to czarna magia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 29.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...i jeszcze jedno!jak duży salon Wam wyszedł? mnie się wydaje na tym etapie troszkę mały wygląda jakby poza kanapą nic już się miało nie zmieścić,wiem ze to pewnie takie wrażenie ale jestem ciekawa jak to u Was wyszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć Widziałam wczoraj Wasz dom Duży! Fajnie wygląda między tymi drzewami. Brzozy pewnie Was zasypują liśćmi tak jak i u nas? No i sąsiadów niedługo będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cześć Widziałam wczoraj Wasz dom Duży! Fajnie wygląda między tymi drzewami. Brzozy pewnie Was zasypują liśćmi tak jak i u nas? No i sąsiadów niedługo będziecie mieli No i nie wstapilas -siedzilismy caly dzien w domu!!!!!!!! Mam focha!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie bylismy sami i jechalismy do znajomych którzy na nas juz czekali. Mąż pokazał mi, żebym wiedziała jak mam sama tam dojechać Teraz już wiem Niebawem myslę, że się zobaczymy Zadzwonię wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Witajcie! Mhk bo będę Cię męczyć o te zdjęcia aż będziesz miała mnie dosyć ,ja poprszę zdjecie korytarza,elewacji i nie mogę też doszukać się rzutów,tak co by zobaczyć jakie zmiany zrobiliście w projekcie i jeszcze wiatrołap i w ogóle wszystko musze poszuac tych zdjec - korytarz zrobilismy 1,40 szeroki - jest w sam raz - na pewno nie zrobilabym go wezszego - mamy sufit podwieszany w calym korytarzu wiec optycznie nie wychodzi z niego dluga kicha - czego sie caly czas obawialam - rzuty wysle ci na priva! mecz mecz to mnie mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie bylismy sami i jechalismy do znajomych którzy na nas juz czekali. Mąż pokazał mi, żebym wiedziała jak mam sama tam dojechać Teraz już wiem Niebawem myslę, że się zobaczymy Zadzwonię wcześniej no to super - czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...i jeszcze jedno!jak duży salon Wam wyszedł? mnie się wydaje na tym etapie troszkę mały wygląda jakby poza kanapą nic już się miało nie zmieścić,wiem ze to pewnie takie wrażenie ale jestem ciekawa jak to u Was wyszło Pozdrawiam salon wyszedl duzy ma ok 40m2 w sumie chyba 36 m2 - ale prawde mowiac boje sie go zagracic - wstawilam duza narozna kanape i najvhetniej tak bym zostawila a chcialam jeszcze wstawic stol z krzeslami i przynajmniej jakas komode -duzo miejsca idzie na kominek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 taszana tak to wyglada http://images27.fotosik.pl/241/d77d91a4dcabaec7.jpg http://images25.fotosik.pl/241/74f25cdcb2522008.jpg http://images32.fotosik.pl/313/266f72e8cb1934ca.jpg Mysmy zewnetzrnie jeszxze bardziej uproscili nasz dom - nie mamy tego wykuszu w sypialni - tylko caly dom poszerzylismy o ten wykusz wlasnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Do rzutu ktory ci wyslalam sa jeszcze drobne zxmioany - w salonie sa dwa duze okna balkonowe zamiast jednego i kotlownia jest przeniesiona do garazu - dobrze ze nas cos natchnelo na to przeniesienie nie wyobrazam sobie kotlowni w miejscu jak w projekcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 śliczny domek, pierwszy raz widzę w całości. Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 śliczny domek, pierwszy raz widzę w całości. Bardzo ładny! Irma jak to pierwszy raz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Rzuty były w dzienniku kolakao a w tym ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no tak - mialam wczoraj porobic zdjecia ale zapomnialam - ale kupialm przed cmentarzem bordowe chryzantemy takie malutkie i posadzilam przed domem do donicy - pieknie wyglada - wszyscy szli z kwiatkami na cmentarz a my z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts