Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piekny! tym bardziej mnie to cieszy bo mój ma być podobny :wink: a co do poszerzenia o wykusz to tez chcieliśmy ale nam Pani architekt powiedziała że to zmiana konstrukcyjna więc projekt zrobi się indywidualny a co za tym idzie duuużo droższy więc zrezygnowaliśmy :evil: :evil: :evil:ale jestem wkurzona!

my za to wydłużyliśmy dom więc salon jest jakby płytki a szeroki-chyba ją uduszę :evil: ,kurde...

Wiecie co kurcze jezeli chodzo o te zdjecia to niewiele sie zmienilo - jezeli nawet to moge powiedziec - nic sie nie zmienilo :roll: :roll: :roll: :roll: - nie mamy kasy i mieszkamy tak jak jest - bedziemy co miesiac cos tam kupowac a poki co jest jak jest - kominek dalej straszy, w tym tygodniu pojade kupic halogeny do korytarza bo juz mnie te kable z ta zarowka denerwuja, w kuchni zrobil sie wiekszy balagan po prostu :lol: :lol: :lol: musze zamowic rolete rzymska na okno w kuchni ale kurcze nie mam kiedy - wracam o 17 do domu czasmai o 19.30 i wtedy mam ochote tylko odpoczac starsza musi zorbic lekcje, ja cos ugotwoac, psom dac zryc i koniec dnia :roll: :roll: :roll: jedyne dni jakie mi zostaja to sobota i niedziela a wtedy to nie wiem gdzie rece wlozyc!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

poki co dzisiaj z rana zrobilam takie zdjecia!!!!

http://images42.fotosik.pl/26/2fd7800e8792f58a.jpg

http://images43.fotosik.pl/26/2969e6d30e393c97.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wiesz co wlasnie sie nad tym dziisaj zastanawialam - po jaka cholere mam ta folie na drzwich :lol: :lol: :roll: :roll: chyba z przyzwyczajenia!!!!!!!! Dzisja jak przyjade o prawie 20 do domu to ja sciagne - a tak w ogole to mnie dzisjaj z rana psy mordami utytlaly :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: wiec przyszlam w lekko :evil: :evil: przybrudzonym plaszczu :evil: :evil: :evil:

Lubię ten kolor chryzantem :lol: Pasuje Ci :lol: Jeszcze coś bedizecie malować że folii nie zdejmujesz z drzwi?

No a naokolo rtych drzwi bedzie jeszcze obrobione drewnem bo poki co iwdac siporeksy - musielismy je tam wcisnac te drzwi bo goscie od klinkieru za maly otwor na drzwi zrobili i nie otwieralyby sie jakby byly blizej wiec teraz musimy kombinowac z ta przerwa - w sumie mamy juz pomysla bo prawdopodobnie wykorzystmy do tego reszte desek merbau z salonu ktora nam zostala!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: