mayland 04.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kurcze, zaczyna mnie juz wkurzać taka krótkowzroczność "fachowców". Każdy robi tylko swoje i nie mysli co będzie dalej, jak potem zamontuje sie drzwi czy baterię w ścianie Wychodzą TAKIE rzeczy że do glowy by cżłowiekowi nie przyszło ich pilnować. Normalnie trzeba z ekierką biegać i mierzyć wszystko co do mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.11.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ech na t o juz machnelam reka - ide porabotac bo mam dziisja troche do zrobienia - wszedl nam generalny na mieszkaniowke i zacznie sie jazda!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mhk, widzę, że mamy wspólną cechę krajobrazu Mianowicie betoniarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.11.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mhk, widzę, że mamy wspólną cechę krajobrazu Mianowicie betoniarę no moja nie wiadomo jak stamtad wytoczyc - tato naokolo nawiozl swiezej ziemi a ta krowa ciezka jak neiwiem co - poki co stoi bo bedzi epotrzebna do zalania fundamenciku pod glowna brame - a niech stoi !!!!! wkurza mnie tylko bo mi psuje krajobraz z okna kuchennego ale postoi tam do wiosny !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane215 04.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chryzantemę widziałam naocznie, bardzo ładnie się prezentuje. Umówiliśmy się ze szwagrowymi cieślami. Dzięki za pomoc dobra kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 http://images42.fotosik.pl/26/2fd7800e8792f58a.jpg nawet z tą folią ślicznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.11.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chryzantemę widziałam naocznie, bardzo ładnie się prezentuje. Umówiliśmy się ze szwagrowymi cieślami. Dzięki za pomoc dobra kobieto. Bardzo sie ciesze ze pomoglam - mam nadzieje ze bedziecie rowniez zadowoleni z ciesli w koncu mamy miec sasiadow w przyszlym roku a jak by to tak dalej stalo to szkoda by bylo!!!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.11.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nawet z tą folią ślicznie jest Dziekuje DarioAS - kurcze nie mam czasu zeby was poodwiedzac - prosze wybaczcie - a netu jeszcze niet w domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Monia, chodze od wczoraj wkurzona jak osa na ten mój wykusz,poszłam zdjąć wymiary naszej jaskołki i mi salon wychodzu 43 metry,więc Wasz musi być większy i to chyba o dużo bo jak wyrównaliście z wykuszem to pewnie wysunięty jest na jakieś 50 cm więcej na całej długości 7 m,a jak piszesz ze nie wiesz czy wy się zmiescicie to my mamy ten problem tym bardziej,proszę o fotki z salonu ,bo oszaleję,aż mnie brzuch boli,a gdzie miejsce na jadalnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.11.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ech tylko spokojnie - dzisiaj porobie fotki jak to wyglada !!!! bedzie dobrze - a co ci teraz z tego ze sie bedziesz wkurzac - przeciez juz ci mury stoja - wyluzuj !!! ja sprawdze swoj pokoj i dam ci znac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 04.11.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no wiem ,ale brzuch i tak mnie boli,będę Ci mega wdzieczna za zdjęcia.bo się wrzodów dorobię poza tym kurcze miaszkam teraz na 50 metrach a w tym 2 pokoje kuchnia i łazienka więc jak to możliwe że 43 to za mało?!chyba panikuję na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zadzwonilam do firmy od naszych rolet i w koncu ustalilismy ze zaloza nam nowe rewizje ale za ich zalozenie zaplacimy MY - machnelismy juz reka - niech przychodza i to montuja!!!! Chieliscie zdejcia no to porobilam - ale czy wrato ogladac caly czas to samo!!! http://images25.fotosik.pl/290/ee5c3f4d25a9474d.jpg http://images37.fotosik.pl/27/15f76dbdf1f94c2b.jpg http://images50.fotosik.pl/27/b12c70a40c067eaf.jpg O mamy nowe dwa aniolki http://images25.fotosik.pl/291/62da5237ae9010c2.jpg Dla taszany duzy pokoj - ktory ma dokaldnie 36m2 http://images45.fotosik.pl/27/9ebd3ca0574b9eb6.jpg i poranne dokarmianie moich psow przez okno http://images35.fotosik.pl/27/a8ad332d9fcd40d5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Czasem czlowiek odpuszcza i ja to rozumię. bardziej cenię sobie własny spokój i mniej nerwów. Niech zrobią tak, zeby było dobrze. Mały ten salon nie jest. Fajnie wyląda. U mnie psy skaczą na okna tarasowe jak chcą wejsć do domu. Ostatnio je myłam i wkurzyłam się, bo zdrapały mi ramy. Dobrze, ze kolor nie jest okleiną tylko w masie barwiony bo wygladałoby tragicznie. Teraz je ganiam ile wlezie i oduczam tego nawyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 mY WLASNIE ODPUSCILISMY - gdyby nie ja sprawa skonczyla by sie w sadzie - malz mowil ze jestem glupi aze dzownie i chce jeszcze raz ta sprawe polubownie zalatwic - w koncu sie udalo - zaplace te 180 wlasnie mayland dla wlasnego swietego spokoju!! Maly moze nie jest ale jak dojdzie jeszcze stol i jakas komoda to miejsca tam za duzo nie bedzie - tym bardziej ze ta nasza wielka rogowka zabrala tyle miejsca - ale poki co to najbardziej ulubiony mebelw calym domu - mieciutka i cieplutka - juz chyba wszyscy w niej zasypiali jest idealna No a ja sama wolam te nasze byki do okna - malz na mnie krzyczy ale chyba tez musze sfolgowac - dzisiaj dostaly cala blache ciasta przez okno - bo mi zakalec wyszedl mi chyba podrapaly troche paraperty ale wole poki co nie patzrec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 05.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Bardzo fajna fotka psiego śniadanka. 180 zl nie jest dużo jeśli chodzi o św spokój, ale... pan szef to jednak żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 OOOOOOOOO czesc Celtorek!!!!!!!!!! No szef Zenada po prostu!!!!!! On to jets chyba na jakichs narkotykach - albo taki zakrecony - ostatnio jak z nim rozmwaialam to nagle ni z gruszki ni z pietruszki zapytal sie mnie " a pani ma tam prad?" - dobrze ze to juz koniec bedzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 05.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zauważyłam, że pan ma taki ... "zaskok", ale mi się wydaje, że on to robi celowo. Do momentu wzięcia zaliczki był zdecydowanie "bystrzejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 WIESZ CHYBA MASZ racje - mam nadzieje ze sie to wreszcie skonczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 nie dostałam jeszcze, jutro mam dostać już się boję Ta cena co mi ją podałaś to była bez blatu czy z? Łóżko córki bardzo mi się podoba też zamierzałam takie kupić ale chyba bardziej dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ZE WSZYSTKIM - blat oswietlenie no wszystko - szuflad na blumie mialam 6 (4 szerokie i 2 waskie) i 3 szuflady wewnetrzne+ ta szafka z zaluzja - wiecej bajerow nie maialm - no kosz zwykly chromowany obrotowy do rogu! nie maila, wliczonych zadnych koszy na smieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts