Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) - KUCHNIA To nasze ulubione pomieszczenie - no nie liczac okropnie wygodnej kanapy na ktorej rozne pozy przybieramy i...... zasypaimy :lol: :lol: :lol: :lol: - pokoj dziewczynek docelowo ma byc inny - teraz jets misz masz - lozko z drugiego pokoju - rzeczy na podlodze - ech jeszcze bedzie ladnie - bedzie firanka - bedzie baldachim nad lozkiem - wszystko w swoim czasie!!!!!!!!!!!! :D

...ale fajnie!!!

...znów się rozmarzyłam :wink: ,wielkie dzięki za fotki salonu!!!

a pokój dziewczynek?prawdziwa baśniowa kraina!dlaczego ja tak nie miałam?! :wink:

nie wiem jak to się stalo że nasz pokój jest większy,może ja coś źle mierzę,ale dwa razy sprawdzałam :roll: a może wykonawca się pomylił :) ,to dobrze że w tę stronę :lol: ,ale swoją drogą to ciekawe.w naszym oryginalnym projekcie salon miał 36 m2,może mamy inne wersje tej naszej jaskóły,co?

Pozdrawiam

Więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!! :)

A propos odpuszczania: mnie doprowadzają do sząłu takie sytuacje, ale myślę tak jak Wy, opduszczę dla świętego spokoju.

No ale mój mążłonek już nie jest taki spolegliwy :oops: i tak poszedł na udry z facetem od bramy, że nie wiem jak się to skończy :roll: Pytam się go: no po co nam takie sytuacje??

A on mnie zastrzelił następująca odpowiedzią: a dlaczego mam odpuścić, skoro ja niczego nei zawaliłem?? Dlaczego mam być miły, skoro sprzedawca zamówił nie to co chcieliśmy i po grzecznie zwróconej uwadze to MY dostaliśmy OPR od niego, że on takich jak my to ma na pęczki :o Konkluzja dla mnie jest taka, że w przeważającej mierze zawsze odpuszcza ten, kto ma rację, kto jest poszkodowany, itp.

Ja się z tym ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM!!! :-?

Ale szarpie się mój mąż :wink: Bo sprzedawca z tygo typu, co to baba mu zamawiać nic nie bedzie bo sie nie zno :x

O boze czescv kobiety - przepraszam ze nie zagladam ale juz jestem przynajmnniej na chwile!!! :roll:

DarioAS dzieki za dobre slowa :) - zyrandol jest duzo dluzszy ale go popodwijalysmy bo nie zdawalam sobie sprawy z tego ile zabierze siwtala - a i tak musze koniecznie dokupic oswietlenie dodatkowe!! pieski musze oduczac przylazenia do okna bo juz mam parapety podrapane - nie wspominajc ze codziennie z rana lapami po szybach pukaja jak nas widza!!!!!!!

anjamen jest normaknie nie przesadzaj :D, ale ciesze sie ze sie podoba

wasiek no ja wlasnie chcialam taka zwykla prosta, troche za waskei sa gorne szafki - szczegolnie te azurowe!!!

editta ach no wlasnie nic wiecej nie jest skonczone zeby pokazac - zamowilam szafe do naszej sypialni moze za jakies 3 tygodnie bedzie to skonczy sie ogolny balagan panujacy w domu!!! :evil: :evil:

mikopiko powalcz troche o ta cene, a bardzo poszli do gory z ta cena????

dompodsosnami kolorek byl dobierany do podlogi w duzym pokoju, pokoj corci wymieszany bo mebelki z innego pokoju!!!! ale jest fajnie - spimy tam wszytskie w trojke :lol: :lol: :lol: takie duze to lozko!!!!

kaska maciej kasku jak slowo daje nic u nas nowego planuje zakup firan i zaslon bo juz troche zaczynaja mnei denerwowac te puste ściany!!!

a jezeli chodzi o odpuszczanie to wlasnie chcialam miec swiety spokoj!!!!! Zaplace te 180zeta i niech zmiataja!!!!!!!!!!!! pomimo ze to my mamy racje!!!!!!!!!!!!! poki co przez te odkryte rolety do tego naszego ciepelka pcha sie robactwo - much mamy tyle jakbysmy obore mieli za sciana!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Irma moj malz tez sie zawzial ze pojdzi edo sadu i koniec - ale stw ze to jest bez sensu!!!!! mam nadzieje ze nam wkrotce to zamontuja - maja nawet zadzwonic dzisiaj!!!!!!! :roll: :roll:

Dzieczyny bardzo sie ciesze ze do mnie przychodzicie pomimo ze ja tu tak rzadko - dzieki za pamiec :D :D :D :D - fajnie ze lubicie pomimo ze nic sie nie dzieje - dzieki wam bardzo - w przyszly piatek maja nam montowac szafe wnekowa w sypailni- bedzie porzadeczek :lol: :lol: :lol: pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!