magi 05.11.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kuchnia bardzo mi się podoba ale pokój z tym żyrandolem to poprostu odlot taki bajkowy nastrój super Kolcia trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 - KUCHNIA To nasze ulubione pomieszczenie - no nie liczac okropnie wygodnej kanapy na ktorej rozne pozy przybieramy i...... zasypaimy - pokoj dziewczynek docelowo ma byc inny - teraz jets misz masz - lozko z drugiego pokoju - rzeczy na podlodze - ech jeszcze bedzie ladnie - bedzie firanka - bedzie baldachim nad lozkiem - wszystko w swoim czasie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ...ale fajnie!!! ...znów się rozmarzyłam ,wielkie dzięki za fotki salonu!!! a pokój dziewczynek?prawdziwa baśniowa kraina!dlaczego ja tak nie miałam?! nie wiem jak to się stalo że nasz pokój jest większy,może ja coś źle mierzę,ale dwa razy sprawdzałam a może wykonawca się pomylił ,to dobrze że w tę stronę ,ale swoją drogą to ciekawe.w naszym oryginalnym projekcie salon miał 36 m2,może mamy inne wersje tej naszej jaskóły,co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.11.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 wiesz co nie wiem jak z tym projektem w koncu - ale my mamy tak jak ci napisalam - chyba wreszcie pojade po jakies zaslony i firany bo taka kicha bez nich ze nawet nie ma o czym mowic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 05.11.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 tylko zaraz po zawieszeniu nie zapomnij o wklejeniu zdjęć ,firany i zasłony są niezastąpione w tworzeniu ciepłej domowej atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 cieszę się, że fotki znalazłaś jest co oglądać ten żyrandol robi niezłe wrażenie... jak i cały pokój a pieski kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 przylaczam sie do achow i ochow. dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kola, ja też przyłączam się do zachwytów i powiem Ci, że kuchnie to chyba będę miała tak samo prostą w formie jak u Ciebie i Toli. Podoba mi się i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 mhk ja to kuchnię pierwszy raz widzę. bardzo ładna i pokoik córki też bardzo. co tam jeszcze skrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.11.2008 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dostaliśmy ,,tak jak myslałam idę po sznurek Zobaczymy ..może coś się da jeszcze coś zrobić nie wierzę, że to ostateczne wersja będę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć. Bardzo mi się podoba koloryt kuchni, taki ciepły. I widać już piękny zamysł pokoju dla córci. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!! A propos odpuszczania: mnie doprowadzają do sząłu takie sytuacje, ale myślę tak jak Wy, opduszczę dla świętego spokoju. No ale mój mążłonek już nie jest taki spolegliwy i tak poszedł na udry z facetem od bramy, że nie wiem jak się to skończy Pytam się go: no po co nam takie sytuacje?? A on mnie zastrzelił następująca odpowiedzią: a dlaczego mam odpuścić, skoro ja niczego nei zawaliłem?? Dlaczego mam być miły, skoro sprzedawca zamówił nie to co chcieliśmy i po grzecznie zwróconej uwadze to MY dostaliśmy OPR od niego, że on takich jak my to ma na pęczki Konkluzja dla mnie jest taka, że w przeważającej mierze zawsze odpuszcza ten, kto ma rację, kto jest poszkodowany, itp. Ja się z tym ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM!!! Ale szarpie się mój mąż Bo sprzedawca z tygo typu, co to baba mu zamawiać nic nie bedzie bo sie nie zno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 madrze Twoj mąż gada. Tylko nie zawsze ma się tyle zdrowia, żeby nie odpuścić, ale chciałabym umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.11.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 O boze czescv kobiety - przepraszam ze nie zagladam ale juz jestem przynajmnniej na chwile!!! DarioAS dzieki za dobre slowa - zyrandol jest duzo dluzszy ale go popodwijalysmy bo nie zdawalam sobie sprawy z tego ile zabierze siwtala - a i tak musze koniecznie dokupic oswietlenie dodatkowe!! pieski musze oduczac przylazenia do okna bo juz mam parapety podrapane - nie wspominajc ze codziennie z rana lapami po szybach pukaja jak nas widza!!!!!!! anjamen jest normaknie nie przesadzaj , ale ciesze sie ze sie podoba wasiek no ja wlasnie chcialam taka zwykla prosta, troche za waskei sa gorne szafki - szczegolnie te azurowe!!! editta ach no wlasnie nic wiecej nie jest skonczone zeby pokazac - zamowilam szafe do naszej sypialni moze za jakies 3 tygodnie bedzie to skonczy sie ogolny balagan panujacy w domu!!! mikopiko powalcz troche o ta cene, a bardzo poszli do gory z ta cena???? dompodsosnami kolorek byl dobierany do podlogi w duzym pokoju, pokoj corci wymieszany bo mebelki z innego pokoju!!!! ale jest fajnie - spimy tam wszytskie w trojke takie duze to lozko!!!! kaska maciej kasku jak slowo daje nic u nas nowego planuje zakup firan i zaslon bo juz troche zaczynaja mnei denerwowac te puste ściany!!! a jezeli chodzi o odpuszczanie to wlasnie chcialam miec swiety spokoj!!!!! Zaplace te 180zeta i niech zmiataja!!!!!!!!!!!! pomimo ze to my mamy racje!!!!!!!!!!!!! poki co przez te odkryte rolety do tego naszego ciepelka pcha sie robactwo - much mamy tyle jakbysmy obore mieli za sciana!!!! Irma moj malz tez sie zawzial ze pojdzi edo sadu i koniec - ale stw ze to jest bez sensu!!!!! mam nadzieje ze nam wkrotce to zamontuja - maja nawet zadzwonic dzisiaj!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 lubie do Ciebie przychodZic dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 lubie do Ciebie przychodZic dobry wieczorja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 lubie do Ciebie przychodZic dobry wieczorja też i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Piekna u Ciebie ta kostka na posesji, super ulozona. A my w sniegoblocie plywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja tez bloto mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.11.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzieczyny bardzo sie ciesze ze do mnie przychodzicie pomimo ze ja tu tak rzadko - dzieki za pamiec - fajnie ze lubicie pomimo ze nic sie nie dzieje - dzieki wam bardzo - w przyszly piatek maja nam montowac szafe wnekowa w sypailni- bedzie porzadeczek pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts