Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano witanko :D Jak tam sypialnia się miewa??? :D

czesc Brazunia cmo cmok cmok - no0 miewa sie tak ze dopiero w przyszly piatek montuja szafe i skonczy sie balagan :lol: - i mam zamiar kupic wreszcie firanki makarony brazowe i zalozyc kartnisz i nie wiem na jaki sie zdecydowac - kupilabym sama ale moj malz znowu bedzie marszczyc nos to juz wole naniego poczekac - no to sobie poczekam niestety :evil: :evil:

Makaroniki kup sobie w kolorze neutralnym, tak abyś mogła wieszać je w innych pokojach także a nie tylko w sypialni. Jak kupisz fioletowe to już nie powiesisz np. w salonie. A jesli kupisz np. 2-3 komplety w jakimś kremowym kolorze to zawsze będziesz mogła je łączyć lub dzielić :wink: Ja kupiłam 6szt w czekoladzie na 2 pokoje na górze ale mogę je powiesić wszystkie na całym dole bo akurat mi wystarczy w okna :wink:

• 2 weeks później...

mam neta w domu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -alejest jedno ale dziala tylko na kompie mojego malza :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: -wczoraj bylam zla jak sie o tym dowiedzialam ale mam nadzieje ze jakos to zagada na moim kompie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

zdjecia szafy zrobie pozniej ale nie zalozyli mi jeszcze drzwi bo profile nie dojechaly :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ale w tym tygodniu maja ponoc b yc