anjamen 16.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kola halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Wiecie co milo mi sie bardzo zrobilo ze o mnie pamietacie - wprawdzie troche to trwalo zebyscie sobie o mnie przypomnialy ale jakos mam depresje zimowa chyba - echtam nie ma baba klopotu to sobie wymysla!!!!!! Taka mamy szafe - ale dopiero jutro beda zakladac do niej drzwi - no niech bedzie - czekalalm na nie 2 tygodnie http://images25.fotosik.pl/304/4ddc18d03603a72emed.jpg!!! Jak załoza dzrwi zrobie znowu zdjecia ! Internet w domu nie hula byl przez jeden dzien kiedy wyslalam magiczna wiadomosc ze mam neta w domu no i d.... nie mam - w pracy zaczal sie mlyn bo i budowa naszego centtrum ruszyla!! wiec nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Gdzie Ty wsiąkłaś? czekalam az sobie o mnie przypomniecie (-nicie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no nieeeeeee, nastepna z dołem Dobrze że juz jestes . Czy wy dziewczyny nie umiecie sobie sprawiac przyjemności zeby w doły nie wpadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Hej, cały czas czekam na reklamację ze stobrawy....a Ty zgłosiłaś już usterkę? Jakos mi sie nie chce - ledwo co skonczylismy uzeranie z firma od rolet - zalozyli w k oncu nowe rolety po bozemu tak jak chccielismy - troche to trwalo ale mamy - nawet akrylem oni objechali wszytskie okna !!!! wczesniej twierdzilio ze to nie ich robota!! Wiec na sama mysl ze ma znowu sie uzerac z jaks firma robi mi sie niedobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no nieeeeeee, nastepna z dołem Dobrze że juz jestes . Czy wy dziewczyny nie umiecie sobie sprawiac przyjemności zeby w doły nie wpadac? Umiem umiem ale jakos nie chce pusic i sie chyba na mnie uwzial!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dołom mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Zamowilismy karnisze do duzego pokoju o takie - juz przyszly - na razie leza w duzym pokoju i czekaja na sobote zeby je zawiesci mam nadzieje, dobrze ze sa swieta to sie czlowiek bardziej spreza http://www.mardom.com.pl/images/towary/b/quadrato1_1.jpg.jpg http://images29.fotosik.pl/270/9f89ebbe78c8f032med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Zrobilismy tez wreszcie oswietlenie za panelem tv - ledowe - ladnie swieci - ale nie mam zdjec! we wtorek bedziemy robic oswietlenie wokol domu !!!!! bo ciemno jak nie powiem gdzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Fajne. U mnie sa rurki i się niestety troche wyginają. Pewnie wybrałam za małą średnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 prawde moiwac ja tes sie zastanwiwam jak to bedzie sie zachowywac najbradziej mnie martwia takie male kolki na ktore ten karnisz jest mocowany do sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witanko Doły wyrzucamy głęboko A karnisze bardzo ładne Czyli czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 - no musze to malzowi przekazac zeby sie nie obijal tylko w ta sobote krecil te dziury pod karnisze - kurcze niemam jeszcze firan a cos by sie zdalo na swieta zawiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witanko Doły wyrzucamy głęboko A karnisze bardzo ładne Czyli czekamy na foty Witanko witanko!!! no jednak lepiej na duchu sie robi jak mnie odwiedzacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.12.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No co jest z tobą???????????? Zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ło boze i kaska przyszla - czesc i czolem @@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.12.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ło boze i kaska przyszla - czesc i czolem @@czołem czołem, zdjecia dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ładne te karnisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Czesc Irma, zobaczymy czy wytrzymaja obciazenie?? no moze jakies straszne nie bedzie ale tak sie zastanwaim jak sie beda zachowywac!! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ło boze i kaska przyszla - czesc i czolem @@czołem czołem, zdjecia dawaj Kurcze nie mam wiecej zdjec!! tylko to jedne szafy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts