mhk 04.01.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 BARDZO WAM DZIEKUJE ZA ZYCZENIA I PAMIEC TO BARDZO MILE ZE PAMIETACIE POMIMO TEGO ZE NIE BYWALAM TU PRZEZ SWIETA I SYLWESTRA BRAK netu w domu nie dal mi zadnych szans w pracy mialam wolne wiec tez nic nie moglam wskorac - w domku podciagnelismy pare rzeczy - zrobilismy pokoj starszej - jeszcze nie do konca ale wreszcie go ma - reszta powolutku - ladowarke do aparatu z kolei zostwwilam w pracy wiec nie mam zdjec - ale jutro postaram sie nadrobic!!!! Jutro do pracy a nie chce mi sie jak nie wiem co!!!!!!!!! Pewnie n ie mi jednej i to jest jakies pocieszenie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.01.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Żebyś wiedziała, że trudno było dziś wstać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Podły poranek - najpierw zaspalismy - jak juz myslalam ze prawie zdazylam - auto mi sie zagotowalo!!!!!!!!!!!!!!! musialam je porzucic gdzies po drodze i zapitalac na piechote bo nie wzielam pieniedzy wiec nawet taksowki nie moglam wziasc Ale ogolnie bilans - pobudka 6.15 (ubranie dzieciakow, obdrapanie szyb, szybkie zakupy + pospute auto i zapitalanie na piechote , w miedzycazsie jeszcze przedszkole ) w parcy bylam 7.24!!!!!!!!! jak dla mnie niezle - no jeszcze musze dojechac te 12km do centrum!! żebym tak codziennie miala taki gaz w nogach jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 mhk szacun normalnie masz czas z gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 wiezs co Efilko sama nie wiem jak ja to zrobiłam w kazdym razie 6.50 wyjezdzalam z domu - no i o tej porze zero korkow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 jezooo ja o tej porze wychodziłam z domu dopiero a wstałam o tej samej. dodam - Kruszka jeszcze o przedszkolu nie myśli więc szykować musiałam tylko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 witanko, ale Twoj dom super wyglada. gratuluje a jak sie mieszka? pewnie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 podświetlenie domku fantastiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Fajnie wygląda domekale pokój starszej też fajnie wyszedł, lubię to zestawinie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 czesc\ dziewczyny, wlasnie jestem po wizycie ksiedza - ksiadz spoko - mogliby bbyc tacy wszyscy!! anja w domku jest super - bardzo dobrze sie mieszka - jest naprawde cudownie !!!!!! jezeli chodzi o podwsietlenie troche sie balam ze bedzie slabe ale jest ok nawet bardzo - jak na tak male ledy oswietla bardzo dobrze!! pokoj natalki jeszcze nieskonczony ale juz zaczatek jest - wpraedzie mialo byc troche inaczej ale wyszlo calkiem przyjemnie !!! Starsza pzreszczesliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 czesc\ dziewczyny, wlasnie jestem po wizycie ksiedza - ksiadz spoko - mogliby bbyc tacy wszyscy!! anja w domku jest super - bardzo dobrze sie mieszka - jest naprawde cudownie !!!!!! jezeli chodzi o podwsietlenie troche sie balam ze bedzie slabe ale jest ok nawet bardzo - jak na tak male ledy oswietla bardzo dobrze!! pokoj natalki jeszcze nieskonczony ale juz zaczatek jest - wpraedzie mialo byc troche inaczej ale wyszlo calkiem przyjemnie !!! Starsza pzreszczesliwa!!!raju!! ty masz neta w domu!!!!!!!!!!!!!! a podswietlenie?? spoko!! ja tam już załuję, ze nie zorbiłam podziałki na oswieltenie i teraz mam milion pięcset sto dziewięćset światełek na tarasie.... Niby nie mocne, ale muszę świecić wszystkie na raz A takie ładne lampiony sobie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kola dzięki za namiary na kuchnię, pisałam już u Mayland ale wybraliśmy innych ..byli tańsi (dobrze to napisałam? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 czesc\ dziewczyny, wlasnie jestem po wizycie ksiedza - ksiadz spoko - mogliby bbyc tacy wszyscy!! anja w domku jest super - bardzo dobrze sie mieszka - jest naprawde cudownie !!!!!! jezeli chodzi o podwsietlenie troche sie balam ze bedzie slabe ale jest ok nawet bardzo - jak na tak male ledy oswietla bardzo dobrze!! pokoj natalki jeszcze nieskonczony ale juz zaczatek jest - wpraedzie mialo byc troche inaczej ale wyszlo calkiem przyjemnie !!! Starsza pzreszczesliwa!!!raju!! ty masz neta w domu!!!!!!!!!!!!!! a podswietlenie?? spoko!! ja tam już załuję, ze nie zorbiłam podziałki na oswieltenie i teraz mam milion pięcset sto dziewięćset światełek na tarasie.... Niby nie mocne, ale muszę świecić wszystkie na raz A takie ładne lampiony sobie kupiłam no wlasnie nibby mam ale to jest taki co pojawia sie i znika poki co jest wiec ciesze sie - w pracy zapieprz nie wiem kiedy sie po .. podrapac - jutro znowu wa-wa przyjezdza no i wiadomo beda sie czepiac - ale jak to kaska mowi jezioro lotos spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kola dzięki za namiary na kuchnię, pisałam już u Mayland ale wybraliśmy innych ..byli tańsi (dobrze to napisałam? ) no mi tez tearz dali takie ceny na kolejna szafe i meble do lazienek ze poki co szuakam kogos innego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kola dzięki za namiary na kuchnię, pisałam już u Mayland ale wybraliśmy innych ..byli tańsi (dobrze to napisałam? ) no mi tez tearz dali takie ceny na kolejna szafe i meble do lazienek ze poki co szuakam kogos innego!! No nam na szfy też nieźle krzykneli za kuchnie też...za to co mi powiedzieli bez blatów mam dodatkowo teraz sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 no widzisz - trzeba jednak pytac tu i tam!!! ja tak teraz bede z kolejna szafa robic!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.01.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dobra zmykam spac bo jutro 5.15 pobudka !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Zimnoooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Auta odmowiły posluszenstwa - prostownik w ruch i jakos jeden dal rade ale ogolnie gluty w nosie zamarazaja - pozdrawiam cieplutko i stawiam z rana ciepla herbate z rumem http://images26.fotosik.pl/6/79ef21c227752453med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a w pracy to chyba bede tak siedziec http://www.slowo.com.pl/zdjecia/16902/Zima.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A u mnie w aucie rano było 8st ciepełka WYjechałam i termometr zaczął szaleć Zatrzymał sie na -21,5st Ale zeby nie było tak ładnie to po wyjściu z pracy muszę go rozgrzewać i to dobrze Jednak garaż w bryle to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts