Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

BARDZO WAM DZIEKUJE ZA ZYCZENIA I PAMIEC TO BARDZO MILE ZE PAMIETACIE POMIMO TEGO ZE NIE BYWALAM TU PRZEZ SWIETA I SYLWESTRA BRAK netu w domu nie dal mi zadnych szans :cry: w pracy mialam wolne wiec tez nic nie moglam wskorac - w domku podciagnelismy pare rzeczy - zrobilismy pokoj starszej - jeszcze nie do konca ale wreszcie go ma - reszta powolutku - ladowarke do aparatu z kolei zostwwilam w pracy wiec nie mam zdjec :lol: :roll: - ale jutro postaram sie nadrobic!!!!

Jutro do pracy a nie chce mi sie jak nie wiem co!!!!!!!!! Pewnie n ie mi jednej i to jest jakies pocieszenie!!!!!!!

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podły poranek - najpierw zaspalismy - jak juz myslalam ze prawie zdazylam - auto mi sie zagotowalo!!!!!!!!!!!!!!! musialam je porzucic gdzies po drodze i zapitalac na piechote bo nie wzielam pieniedzy wiec nawet taksowki nie moglam wziasc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ale ogolnie bilans - pobudka 6.15 (ubranie dzieciakow, obdrapanie szyb, szybkie zakupy + pospute auto i zapitalanie na piechote , w miedzycazsie jeszcze przedszkole ) w parcy bylam 7.24!!!!!!!!! jak dla mnie niezle - no jeszcze musze dojechac te 12km do centrum!! żebym tak codziennie miala taki gaz w nogach jak dzisiaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czesc\ dziewczyny, wlasnie jestem po wizycie ksiedza - ksiadz spoko - mogliby bbyc tacy wszyscy!! :D

anja w domku jest super - bardzo dobrze sie mieszka - jest naprawde cudownie !!!!!!

jezeli chodzi o podwsietlenie troche sie balam ze bedzie slabe ale jest ok nawet bardzo - jak na tak male ledy oswietla bardzo dobrze!!

pokoj natalki jeszcze nieskonczony ale juz zaczatek jest - wpraedzie mialo byc troche inaczej ale wyszlo calkiem przyjemnie !!! Starsza pzreszczesliwa!!!

czesc\ dziewczyny, wlasnie jestem po wizycie ksiedza - ksiadz spoko - mogliby bbyc tacy wszyscy!! :D

anja w domku jest super - bardzo dobrze sie mieszka - jest naprawde cudownie !!!!!!

jezeli chodzi o podwsietlenie troche sie balam ze bedzie slabe ale jest ok nawet bardzo - jak na tak male ledy oswietla bardzo dobrze!!

pokoj natalki jeszcze nieskonczony ale juz zaczatek jest - wpraedzie mialo byc troche inaczej ale wyszlo calkiem przyjemnie !!! Starsza pzreszczesliwa!!!

raju!! ty masz neta w domu!!!!!!!!!!!!!! :)

a podswietlenie?? spoko!!

ja tam już załuję, ze nie zorbiłam podziałki na oswieltenie i teraz mam milion pięcset sto dziewięćset światełek na tarasie.... :-? Niby nie mocne, ale muszę świecić wszystkie na raz :roll:

A takie ładne lampiony sobie kupiłam :-?

raju!! ty masz neta w domu!!!!!!!!!!!!!! :)

a podswietlenie?? spoko!!

ja tam już załuję, ze nie zorbiłam podziałki na oswieltenie i teraz mam milion pięcset sto dziewięćset światełek na tarasie.... :-? Niby nie mocne, ale muszę świecić wszystkie na raz :roll:

A takie ładne lampiony sobie kupiłam :-?

no wlasnie nibby mam ale to jest taki co pojawia sie i znika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poki co jest wiec ciesze sie - w pracy zapieprz nie wiem kiedy sie po .. podrapac - jutro znowu wa-wa przyjezdza :evil: :evil: no i wiadomo beda sie czepiac - ale jak to kaska mowi jezioro lotos spokoj

:roll: :roll:

Kola dzięki za namiary na kuchnię, pisałam już u Mayland :D

ale wybraliśmy innych ..byli tańsi :roll: (dobrze to napisałam? :roll: ) :wink:

no mi tez tearz dali takie ceny na kolejna szafe i meble do lazienek ze poki co szuakam kogos innego!!

No nam na szfy też nieźle krzykneli :roll: za kuchnie też...za to co mi powiedzieli bez blatów mam dodatkowo teraz sprzęt :wink:

Zimnoooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Auta odmowiły posluszenstwa - prostownik w ruch i jakos jeden dal rade ale ogolnie gluty w nosie zamarazaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - pozdrawiam cieplutko i stawiam z rana ciepla herbate z rumem

http://images26.fotosik.pl/6/79ef21c227752453med.jpg