mhk 06.01.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a mysmy nie wstawili auta do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U nas oba wjeżdżają. Musiałam ogarnąć graty bo na styk prawie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 u nas graty gratami - ale do tej pory nie wjezdzalam bo jeszcze bramy od frontu nie ma a wjezdzamy ta tylnia - zeby wjechac do garazu trzeba objechac dom - a wczesniej bylo to niemozliwe bo ziemia za miekka i raz sie zarylam tak ze ho ho - no ale tearz jest tak zmrozona ze nie ma sie nad czym zastanawiac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Zabieram sie do pracy bo wa-wka przyjezdza !!!! Pozdrawiam wszytskich cieplutko!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Powodzenia! Ja też mam co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 u nas do garażu też troche za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 I co z tym Twoim netem? Niby jest a Ciebie nie ma?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Monia co z Tobą? Gdzie sie podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.01.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wiecie co - mam dosyc - tone w papierach, roznych metodologiach i submittalach - tone jeszcze w blocie budowlanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i z wielkikim zalem wspominam czasy kiedy nie pracowlam i mialam czas na wszytsko - na forum, na moje kochane dzieciaki, na zwykle proste sprawy - i parwde mowiac jakby sie ktos mnie teraz zapytal czy chce wrocic do kury domowej to bardzo szybko bym tam wrocila - ale slowo sie z(rz)eklo i trzeba walczyc z tym z czym sie zwiazalo bardzo nie narzekam - ale ogolnie widze jak to wszytsko dziala - mala firma w jakiej pracowalam poprzednio miala duzo plusow - ta tez ma ale chyba jednak wiecej minusow glownie jezeli chodzi o wolny czas!!!!! ale dam rade - bedzie lepiej - tak sobie tylko musialam pogadac - brak mi tych naszych forumowych rozmow ale jak zagladam czasami po 4 dniech niebycia to juz nie wiem o co kaman !!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 zmieniłaś pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 CHyba to centrum sie zaczyna budować które Monia nadzoruje. WIęcej ma roboty poprostu. Verunia też zarobiona..... A ja chyba dostane zgodę na to dodatkowe zatrudnienie więc moze też mniej czasu mieć bedę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a ja też wracam do roboty kombinuję co by tu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie no Kolka, wyglądasz nadwyraz seksownie A rajstopki do tego to hicior W mojej pracy tez mam taki seksi zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie no Kolka, wyglądasz nadwyraz seksownie A rajstopki do tego to hicior W mojej pracy tez mam taki seksi zestawJesteś!!!!!!!!!!!!! Sam sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.02.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No takkkkkkk ten seks az ze mnie kapie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki bo sie zoriencilam ze do piatku mam oddac indeks a tu 2 projekty do zaliczenia - no jak sie nie ma w glowie to sie ma.......................teraz to juz chyba tylko w portfelu !! Moze cos z tego wyjdzie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie no Kolka, wyglądasz nadwyraz seksownie A rajstopki do tego to hicior W mojej pracy tez mam taki seksi zestawJesteś!!!!!!!!!!!!! Sam sex Kaska to dzieki tobie jestem !!!!!!!!! Wsumie - zmobilizowals mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A kcie moje zdjecie?????? z avatarka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie no Kolka, wyglądasz nadwyraz seksownie A rajstopki do tego to hicior W mojej pracy tez mam taki seksi zestawJesteś!!!!!!!!!!!!! Sam sex Kaska to dzieki tobie jestem !!!!!!!!! Wsumie - zmobilizowals mnie!!!!!No!!! I masz się mnie słuchać!!!!!!!!!!!!! A zdjęcie to pewnie na fotosiku miałaś, nie?? Fotosik kasy tera chce i pewnie ci zdjęice wykasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Monia fotosik blokuje zdjecia i kaze sobie płacić. Jak miałaś zdjecia na fotosiku to wszystkie poblokowane. Pozakładałyśmy nowe albumy sobie więc i Ty tak zrób. Ja mam na picasaweb.google a Kaśka na photobucket. W moim dzienniku (ostatnie wpisy) jest link do zdjeć. Polecam tego pisacaweb bo b.szybko sie wgrywają zdjecia. Myślałam dzis o Tobie Wczoraj zresztą też I za każdym razem jak przejeżdżam obok Twojej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.02.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a to malpy - rzeczywsicie jakies wiadomosci mialam z fotosika ale nie przeczytalam i wykasowalam dzieki wam kochane bardzo !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts