Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas graty gratami - ale do tej pory nie wjezdzalam bo jeszcze bramy od frontu nie ma a wjezdzamy ta tylnia - zeby wjechac do garazu trzeba objechac dom - a wczesniej bylo to niemozliwe bo ziemia za miekka i raz sie zarylam tak ze ho ho - no ale tearz jest tak zmrozona ze nie ma sie nad czym zastanawiac!!!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Wiecie co - mam dosyc - tone w papierach, roznych metodologiach i submittalach - tone jeszcze w blocie budowlanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i z wielkikim zalem wspominam czasy kiedy nie pracowlam i mialam czas na wszytsko - na forum, na moje kochane dzieciaki, na zwykle proste sprawy - i parwde mowiac jakby sie ktos mnie teraz zapytal czy chce wrocic do kury domowej to bardzo szybko bym tam wrocila - ale slowo sie z(rz)eklo i trzeba walczyc z tym z czym sie zwiazalo :) bardzo nie narzekam - ale ogolnie widze jak to wszytsko dziala - mala firma w jakiej pracowalam poprzednio miala duzo plusow - ta tez ma ale chyba jednak wiecej minusow glownie jezeli chodzi o wolny czas!!!!! ale dam rade - bedzie lepiej - tak sobie tylko musialam pogadac - brak mi tych naszych forumowych rozmow ale jak zagladam czasami po 4 dniech niebycia to juz nie wiem o co kaman !!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks później...

No takkkkkkk ten seks az ze mnie kapie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Trzymajcie kciuki bo sie zoriencilam ze do piatku mam oddac indeks a tu 2 projekty do zaliczenia - no jak sie nie ma w glowie to sie ma.......................teraz to juz chyba tylko w portfelu :cry: :cry: :cry: !!

Moze cos z tego wyjdzie!!!!!!

Nie no Kolka, wyglądasz nadwyraz seksownie :lol: :lol: :lol: A rajstopki do tego to hicior :wink: W mojej pracy tez mam taki seksi zestaw
Jesteś!!!!!!!!!!!!! :D :D

Sam sex :D

Kaska to dzieki tobie jestem :) !!!!!!!!! Wsumie - zmobilizowals mnie!!!!!

No!!!

I masz się mnie słuchać!!!!!!!!!!!!! :D :D

A zdjęcie to pewnie na fotosiku miałaś, nie??

Fotosik kasy tera chce i pewnie ci zdjęice wykasował :roll:

Monia fotosik blokuje zdjecia i kaze sobie płacić. Jak miałaś zdjecia na fotosiku to wszystkie poblokowane.

Pozakładałyśmy nowe albumy sobie więc i Ty tak zrób.

Ja mam na picasaweb.google a Kaśka na photobucket.

W moim dzienniku (ostatnie wpisy) jest link do zdjeć. Polecam tego pisacaweb bo b.szybko sie wgrywają zdjecia.

Myślałam dzis o Tobie :lol: Wczoraj zresztą też :lol: I za każdym razem jak przejeżdżam obok Twojej roboty :lol: :p