Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jedyne co bym zmienila to akustyke domu !!!!!!!!!!!!!!! napewno duze znaczenie ma tez to ze dom nie jest jeszcze umeblowany nie lezy zaden dywan, nie wisza firany i zaslony - korytarz jest w plytkach pcv itd itd - ale poki co jak moje dziewczyny szaleja nako ncu korytarza to nie da sie ogladac tv - nie wspominajc o tym jak szaleja w duzym pokoju - oszalec mozna !!!

No i niepamietam juz jak bylo w projekcie pierwotnym - ale kotlownia miala byc w srodku domu - mialam tak zrobic - dobzrze ze nas natchnelo cos zeby przeniesc ja do garazu - tam gdzie kotlownia jest teraz pralnia :) - poza tym wszytsko mialam przemyslane i wszystko jest na swoim miejscu - buciarnia :) przy glownym wejsciu, spizarnia przy kuchni, sypialania z mala lazieneczka i garderoba - bardzo go lubie i wszystko jest ok - jakbscie mialay jeszcze jakies pytania - pytajcie na wszystkie chetnie odpowiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z tą akustyką to mnie zmartwiłaś ,byłam pewna że jak będzie imprezka w salonie to dzieciaczki na drugim końcu domku będą spały jak susełki,może drzwi które planuję w korytarzu tu pomogą .

Co do kotłowni to mamy ją tam gdzie była,ale u nas jest to raczej pom.gosp bo domek będzie ogrzewany pompą ciepła wiec znajdzie się tam tez miejsce na pralnie ,plus taki że z brudami mamy blisko do pralki :) ,pewnie wszystko jak to sie mówi i tak "wyjdzie w praniu" :wink: ,dzięki za cenne uwagi,jak Ci coś do głowy jeszcze przydzie to pisz koniecznie

Czekam na więcej więcej więcej fotek... :wink:

Ale sobie z zasłonami poradziłaś 8) Trzeba było założyc na szelki i zawiazać na supły. Wtedy skracać nie trzeba do supeł je skraca :wink: Ja swoje tak wiąże bo nie lubię skracać :lol:

tak je przewiesilam przez karnisz i wisza tak juz drugitydzien :oops: :oops: :oops: :oops: - a musze je na agrafki zawiesic - drugi karnisz parwdopodbnie dopiero jutro przkrecimy :lol: :lol: :oops: :oops:

Co ty - mnie to chyba stac na lampe w tej Galerii heuheuheuhue - ja sie tak jednocze z moja firma i mowie "Nasza" :)

a już myślałam... 8)

:lol: :lol: :lol:

piękny ten korytarz, czyściutki i taki..

elegancki? :roll:

dużo krzyzyków widzę :roll:

kurcze ja juz nie wiem - raz widac krzyzki a raz zdjecia - nie wiem jak z ta picassa :roll: :roll: :roll: