mhk 07.12.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A już w poniedziałek będę miała takiego kociaka słodziaka jak ty tylko szarego - moje dziewczynki nie moga sie doczekac!!! Jade na Slask po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dorbie - nie mam w pracy zdjęc - jak przyjade do domu i bede umiała to zrobic z Picassy A mozesz dac link do albumu na picassa, tez fajnie sie oglada i czasu nie zabiera wklejanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 musze poszukac - jasne ze dam tylko musze znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 musze poszukac - jasne ze dam tylko musze znalezc Nie spiesz sie. Teraz ja lece do pracy, poogladam wieczorem jak ci sie uda znalezc. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 o chyba ttutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 o chyba ttutaj http://picasaweb.google.com/home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kurcze jakoś mało ty ch zdjęc tam - musze dzisiaj dołożyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A login? Zarobiona dziś jakaś jestem Zerkam tak tylko z doskoku. Zwalniaj sie w ciorty. Syf sie tam robi coraz wiekszy widzę jak przejeżdzam. Z Twoimi kwalifikacjami dasz sobie radę! Jakby co to wpadaj do mnie po motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2008/06_jun/17/dodatak/tapet_v.jpg o taka ma ta tapeta byc w korytarzu - taka sama mam za telewizorem tylko białą no motywatorem jestes doskonalym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja mam dzisiaj takiego lenia ze hejjjjjjjjj!!!!! a tu pracowac trezba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Fajna. Wczoraj tańczyłyśmy na macie do tańczenia jaką kupiłam córce siory na mikołaja. Coś mi strzeliło w biodrze. Dziś mi dalej strzyka Noga mi sie chwilami blokuje Starosć nie radość! WIęcej ruchu mi potrzeba. Kup swoim taką matę jeśli jeszcze nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No meczyly mnie swego czasu o taka mate - ale chyba w sumie im kupie - bo zwatpily ze dostana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://picasaweb.google.com/kolakao77/20090920Spotkanie# tu chyba te zdj beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mało zdjec, ale super oddaja klimat domku. bardzo fajnie kolezanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dorbis - malo malo - nie ma co pokazywac - denerwuje mnie ze tyle rzeczy jest niezrobionych i nie mam praktycznie ani jednego pomieszczenia tak do konca zrobionego! Ale co tam kiedys beda - i tak mam tak duzo jestem szczesliwa ze mam to co mam a reszt przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.12.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mało zdjec, ale super oddaja klimat domku. bardzo fajnie kolezanko jak wejdziesz tu to jest wiecej http://picasaweb.google.com/kolakao77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Obejrzalam tez Bardzo mi sie podoba Twoj domek i rozklad pomieszczen i klimacik. Ja tez nie mam wszystkiego. Nie ma elewacji i gornej łazienki, drzwi, podjazdu i kostki na tarasie, listew przypodlogowych na gorze i progow. To stwarza atmosfere balaganu non stop. A najgorsze ze nie mam duzych perspektyw na rychle wykonczenie domku - kasiorki brak Planujemy na razie gorna lazienke. Takze nie martw sie, nie jestes sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.12.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kiedys bedziemy mialy - i tej wersji bedziemy sie trzymac!!! Ja wychodze z załozenia ze kiedys mialam 46m2 i bylo ok!! teraz jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.12.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzien dobry dziewczyny. ja tez nie mam wszystkiego wykonczonego ale ciesze sie ze mam to co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.12.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzien doberek - Anju już w pracy czy ty raczej taki ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts