Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,

by te święta, choć tak zimne,

były ciepłe i rodzinne.

Moc prezentów i miłości,

w Nowym Roku pomyślności.

``````````{\

````````{\{*\

````````{*\~\_______

```````{```\`<:<:<:>:>

``````{~`*`\((((((^^^)

`````{`*`~((((((( `?`?

````{`*`~`)))))))). _ ' )

````{*```*`((((((('\ ~

`````{~`*``*)))))`.`\

``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.

````````{``~* ))) `\_.-'``

``````````{.__ ((`-*.*

````````````.*```~``*.

``````````.*.``*```~`*.

`````````.*````.````.`*.

````````.*``~`````*````*.

```````.*``````*`````~``*.

`````.*````~``````.`````*.

```.*```*```.``~```*``~ *.

..*``~```````````~`````*.

~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.*

życzy

TomKa z rodziną

mhk ladny ten Twoj domek tylko fotek nie widac :-? .

Psa masz boskiego ale piszesz w liczbie mnogiej o psach i stratowanej trawie, czy masz dwa takie psiury?

Co do pastucha i trawy to nasze psy tez nie maja wstepu na cala dzialke, bo inaczej wszystko by stratowane bylo. Pastucha zalozylismy zeby chronic krzaczki na terenie gdzie psy chodza, bo bylo tam golo i brzydko. Po wsadzeniu krzaczkow Nasz Leos kilka razy dobieral sie do nich, dopiero pastuch pomogl - raz sie dotknal i od tamtego czasu nie zbliza sie do krzakow, a pastuch juz wylaczony, potrzebny byl jednorazowo.

fotki fotosik zezarl :)

tutaj odsyłacz: http://picasaweb.google.pl/kolakao77/20091215#5415552495715683602

no dwie mam takie bestie - pastucha mamy juz od maja - ale malz nie mial czasu go zmontowac - wiec biegaja kopia i tratuja cała działke - mam nadzieje ze w tym roku nam sie uda i skonczy sie ich hulanie!!!!!!!!

Ale mam nadzieje ze skonczy sie tak jak u ciebie skoro piszesz ze tak podzialalo - my wydzielilismy im koniec dzialki i wzdluz calego plotu dookola 1,2 korytarz - zobaczymy czy sie chociaz troche przestrasza!!

Bardzo podoba mi sie Twoj stol z krzeslami, kuchnia tez fajnie wyszla. W ogole domek fajny, bo parterowka, z zewnatrz wykonczony jest w moich kolorach.

Co do pastucha to moj jak polozyl lape na drut (mial zamiar przejsc do roslinek przez siatke, mielismy ogrodzone tak jak Ty trawe ale on siatke lamal i przechodzil, a wyjsc juz nie umial i wszystko tratowal) strasznie wyl i od tamtej pory chodzi metr od roslin, blizej nie podejdzie.

Moje maja wydzielony teren za domem i gospodarczym oraz przed gospodarczym.

Przed dom i z boku domu gdzie mamy oczka, trawe i warzywka z drzewkami wstepu nie maja same, bo inaczej wszedzie bysmy mieli wszystko zasuszone. Do wybiego maja okolo 450 m kw.