Basia_KRK 04.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ale macie ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.01.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Oj.... ale widok tak sie tylko zastanawialam jak jest sztorm - mozna sie poczuc lekko niepewnie - ale i tak cudownie - budzisz sie i widzisz przestrzen nie do ogarniecie wzrokeim - CUDOWNIE !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.01.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ale macie ładny domek Dziekuje bardzo - Wasz tez zapowiada sie bardzo ineteresujaco - dobrze ze przeniesliscie wc dalej od kuchni - ja jakos nie bardzo jestem zwolennikczka takich rozwiazan - bede sledzic - jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 myślę że nawet podczas sztormu bosko o ile nie chlapie do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ale macie ładny domek Dziekuje bardzo - Wasz tez zapowiada sie bardzo ineteresujaco - dobrze ze przeniesliscie wc dalej od kuchni - ja jakos nie bardzo jestem zwolennikczka takich rozwiazan - bede sledzic - jest ciekawie Oooo, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 01.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wow!Dawno nie zaglądałam.Jaki piękny taras,mogę zapytać o koszt?Jaki to drewno?W ogóle ta Wasza wersja jaskółki jest jakaś tak zgrabniejsza,macie chyba ciutkę niższą w kalenicy niż projekt oryginalny prawda?O co ja pytam?!,pewnie już nie pamiętasz tylko delektujesz się życiem w cudnej chatce,ech jak ja zazdroszczę...sielankaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Taszana - w sumie za taraz wyszło nam ok 7-8tys - jest duzy bo na cala szerokosc domu czyli ok 11m i dlugi jakies 2,5mzrobione z drewna Bangikirai - kupione z przeceny za 99zl/m2 - zaolejowany bezbrwnym olejem - nie mielismy kasy ze kupic cos barwiacego - moze w przyszlym sezonieogolnie dach ma spadek 23% - i mamy szerokie okapy bo az 1m - takei chcielismy zeby ten dach wygladal jak taka czapa - nie mamy nadprozy w oknach - wieniec jest jednoczesnie nadprozem - to tez obnizylo nam dach o jakies 20cm Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 O, to ja będę miała podobnie, kąt nachylena dachu 25*, nie wiem jak to sie ma do %, ale na oko podobnie, szerokość też 11 m, a jaką macie wysokość domu? i w związku z tym mam prośbę o więcej zadjęć, szczególnie chodziloby mi o te metrowe okapy, bo na tych zdjęciach które już widziałam slabo to akurat widać, a o ile macie wysunięty dach nad salonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tu znjadziesz wiecej zdjec - http://picasaweb.google.pl/kolakao77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 O, to ja będę miała podobnie, kąt nachylena dachu 25*, nie wiem jak to sie ma do %, no tak my tez przeciez w procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.02.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobra zmykam bo jaj jeszcze w pracy - od poniedzilaku dwutygodniowy urlooooooop !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Właśnie przeczytałam całyTwój pierwszy dziennik, ale nie ma tam zdjęć i życie bym oddała żeby te zdjęcia zobaczyć zdjęcia z albumu do którego podałaś mi link dobrze już znam, dlatego ponawiam prośbę o zdjęcia dachu z tymi okapami jutro zabieram sie za czytanie komentarzy, to 32 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ooooo to chyle czola ze cie sie chcialo - postaram sie cos podrzucic z tym okapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Tak mi przykro z powodu mamy Wyjdzie z tego. Trzymaj się Monia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzieki Donia - trzymam sie trzymam - ale mam gorsze i lepsze dni jak to zwykle bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 09.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Monia, bardzo mi przykro z powodu Mamy, a ja tu Ci doopę zawracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.02.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 no szczerze troche o tym nie pamietam bi ciagle myslami gdzie indziej - ale jak tylko bede miala okazje napewno dam znac - pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Właśnie przeczytałam całyTwój pierwszy dziennik, ale nie ma tam zdjęć i życie bym oddała żeby te zdjęcia zobaczyć zdjęcia z albumu do którego podałaś mi link dobrze już znam, dlatego ponawiam prośbę o zdjęcia dachu z tymi okapami jutro zabieram sie za czytanie komentarzy, to 32 strony Magda takie dzisiaj zrobilam zdjecia - jezeli cos ci to pomoze to fajnie - jezeli nie to powiedz mi jakie zdjecia i gdzie mam je zrobic http://lh3.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/S3WCKHRdjVI/AAAAAAAAAoE/XyK-4uoyVJs/s512/SN159527.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://lh3.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/S3WCRFnJEcI/AAAAAAAAAoI/feJX7shVVqQ/s640/SN159528.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.02.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://lh6.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/S3WDC_vxmyI/AAAAAAAAApc/aloDQtPrZvw/s512/SN159530.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts