Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

Wow!Dawno nie zaglądałam.Jaki piękny taras,mogę zapytać o koszt?

Jaki to drewno?

W ogóle ta Wasza wersja jaskółki jest jakaś tak zgrabniejsza,macie chyba ciutkę niższą w kalenicy niż projekt oryginalny prawda?

O co ja pytam?!,pewnie już nie pamiętasz tylko delektujesz się życiem w cudnej chatce,ech jak ja zazdroszczę...sielanka

Pozdrawiam

Taszana - w sumie za taraz wyszło nam ok 7-8tys - jest duzy bo na cala szerokosc domu czyli ok 11m i dlugi jakies 2,5m

zrobione z drewna Bangikirai - kupione z przeceny za 99zl/m2 - zaolejowany bezbrwnym olejem - nie mielismy kasy ze kupic cos barwiacego - moze w przyszlym sezonie

ogolnie dach ma spadek 23% - i mamy szerokie okapy bo az 1m - takei chcielismy zeby ten dach wygladal jak taka czapa - nie mamy nadprozy w oknach - wieniec jest jednoczesnie nadprozem - to tez obnizylo nam dach o jakies 20cm

Pzdr

O, to ja będę miała podobnie, kąt nachylena dachu 25*, nie wiem jak to sie ma do %, ale na oko podobnie, szerokość też 11 m, a jaką macie wysokość domu? i w związku z tym mam prośbę o więcej zadjęć, szczególnie chodziloby mi o te metrowe okapy, bo na tych zdjęciach które już widziałam slabo to akurat widać, a o ile macie wysunięty dach nad salonem?

Właśnie przeczytałam całyTwój pierwszy dziennik, ale nie ma tam zdjęć :cry: i życie bym oddała żeby te zdjęcia zobaczyć :D

zdjęcia z albumu do którego podałaś mi link dobrze już znam, dlatego ponawiam prośbę o zdjęcia dachu z tymi okapami

jutro zabieram sie za czytanie komentarzy, to 32 strony :D

Właśnie przeczytałam całyTwój pierwszy dziennik, ale nie ma tam zdjęć :cry: i życie bym oddała żeby te zdjęcia zobaczyć :D

zdjęcia z albumu do którego podałaś mi link dobrze już znam, dlatego ponawiam prośbę o zdjęcia dachu z tymi okapami

jutro zabieram sie za czytanie komentarzy, to 32 strony :D

Magda takie dzisiaj zrobilam zdjecia - jezeli cos ci to pomoze to fajnie - jezeli nie to powiedz mi jakie zdjecia i gdzie mam je zrobic :)

http://lh3.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/S3WCKHRdjVI/AAAAAAAAAoE/XyK-4uoyVJs/s512/SN159527.JPG