Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Donia - mama w sumie nawet dobrze sie czuje - dzisiaj pojechala na naswietlania - zastanawiamy sie gdzie ma jechac na oddzial: Lublin czy Gliwice??

W sumie Gliwice na pewno lepszy - ale odleglosc z kolei duza - i ja mam daleko i tato

A na swietach bylo fajnie - w sumie nie rozmawialismy w ogole na ten temat - rodzice nie chcieli

My dziś umówiliśmy ojcu konsultacje w Wawie w Instytucie Hematologi... na 20 kwietnia. Dośc szybko sie dało. Pani bardzo szczegółowo pytała o przebieg choroby i szczegóły. No musimy poczekać i jechać tam. Nawet pytała sie nas o której godzinie nam wygodnie przyjechać!!! No szok. Kurcze, jesteśmy dobrej mysli.

No i my też nie rozmawiamy. Nie ma co. To nic nie pomoze a tylko się zamartwiamy przy tym wszyscy. Staramy się żyć normalnie, wykorzystywać momenty.

no taka podloga

http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/_new-podlogi/extreme/04.jpg

i taka sciana

http://www.dulux.pl/swatch/58.jpg

Mam podobną podłogę w sypialni, jest koszmarna w użytkowaniu :(

Choćbym nie wiem ile razy ją myła to wygląda na brudną :evil:

Mhk.. trzymaj się i bądź dobrej myśli :hug:

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
:) czesc Dario - chyba tylko ty tu zagladasz - ale bardzo mi z tego powodu milo :) - dywan mial byc ale w koncu stw ze nie damy - teraz jeszcze mamy malego psiaka ktory posikuje co raz wiec tym bardziej nie ma sensu go kupowac - ale napewno dodalby domowego nastroju :) , a podloga powiem ci (te panele) jest ok - nie mam takiego problemu jak pislalas - moze dlatego ze w tym pokoju nie ma zbyt duzo swiatla :) POzdrawiam serdecznie no i Twoje slodkie słoneczka!!