Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zasnelismy dzisiaj na tarasie - ja wlasnie sie obudzialam - przykrylam malza kocem bo powiedzial ze on zostaje na tarsie :sleep:- ja taka odawzna nie jestem - ale spalo sie cudnie - patrzylismy sie w niebo - nawet jedna spadajaca gwiazde zobaczylam :) - Tika zasneła na brzuchu malza - i zastanawialismy sie co tak szybko lata po tym niebie - jakies sputniki ??

Drewniany taras to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny - wreszcie u mnie :) - po dlugim niebycie - ja wczoraj jednak wyladowalam w lublinie ha nawet do zamoscia musialam jechac - ogolnie caly dzien mialam rozbity - zamosc, pulawy - lalo jak z cebra albo jeszcze gorzej - auta zatrzymywaly sie na poboczu zeby przeczekac, ciemno bylo - ogolnie strasznie - u nas tez polalo - wrescie jest temperatura jaka toleruje i znosze :)

• 2 weeks później...

Jak ogrodzenie tzn wjazd na działę? Już wymurowany? Jaka będzie brama i furtka?

Szukam jakiejś ekipy, kilku chłopa a nie dwóch do wykończenia strychu. Chcę, zeby zrobili wszystko od a do z. Odrazu też przenieśli mi drzwi w sypialni. Mam juz dość dłubaniny. Potrzebuję ekipy co to wpadnie i zrobi i pójdzie sobie. :D

• 2 weeks później...
Ogrodznie robi sie jak krew............. co tydzien jden slupek - malz wzial sasiada i tak sie robi jakby chcialo a nie moglo - nie wiem na kiedy oni zrobia te slupki i na kiedy bedzie ta brama - poki co juz 3miesiac stoi zrobiona i czeka wrrrrr - wlasciciel mowi ze sie podoba klientom wiec moze stac jako reklama dalej - taaaaaa

Co jest? Czego dzis Moni życzymy i z jakiej okazji? O czym nie wiem? :jawdrop:

W kazdym razie dużo dobrego :D

http://www.asflor.pl/asflor7_pliki/zima_01.jpg

Poza tym przywożą mi dziś węgiel na zimę. Ten sam co miałam w ubiegłym sezonie i z którego mąż był bardzo zadowolony. Popiół ograniczony do minimum. Jakbyś chciała to dam Ci namiar.

Brama zarąbista :D Czasem jej nie rąb. Moze się jeszcze przydać ;)

Co do tarasu to mój po zimie też kolorek nieco stracił ale mi się podobał. Olejowałam go 2 raz bo na rantach były przetarcie i był bardzo podrapany przez koko który sobie w tamtym miejscu zejscie na działke zrobił i ciagle mi błowa nanosił i drapał pazurami. Teraz jest bardzo ciemny. Choc modrzew i tak by zciemniał z czasem. No ale ja zakładałam w planach dość ciemny taras.

Mi sie ten teak podoba. Fajnie wygląda.

Brama zarąbista :D Czasem jej nie rąb. Moze się jeszcze przydać ;)

A co ty chcesz od mojej aktualanej bramy hheuhuehuehuehuehue

Co do tarasu to mój po zimie też kolorek nieco stracił ale mi się podobał. Olejowałam go 2 raz bo na rantach były przetarcie i był bardzo podrapany przez koko który sobie w tamtym miejscu zejscie na działke zrobił i ciagle mi błowa nanosił i drapał pazurami. Teraz jest bardzo ciemny. Choc modrzew i tak by zciemniał z czasem. No ale ja zakładałam w planach dość ciemny taras.

Mi sie ten teak podoba. Fajnie wygląda.

No mam nadzieje ze moj tez jakos bedzie wygladal!!!!!! Teraz jest ok!!

Pozdrawiam serdecznie!!!

Piękny tarasik.

U nas tez niedawno przybyla brama wjazdowa i furtka i domofon, tyle ze na razie bez napedu, ale mam chetnych do otwierania bramy. Jeszcze jak mi zarosnie ogrodzenie od drogi to moze poczuje sie prywatnie we wlasnym ogrodku, ale brama juz duzo daje