mhk 08.06.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Zasnelismy dzisiaj na tarasie - ja wlasnie sie obudzialam - przykrylam malza kocem bo powiedzial ze on zostaje na tarsie - ja taka odawzna nie jestem - ale spalo sie cudnie - patrzylismy sie w niebo - nawet jedna spadajaca gwiazde zobaczylam - Tika zasneła na brzuchu malza - i zastanawialismy sie co tak szybko lata po tym niebie - jakies sputniki ?? Drewniany taras to jest to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Samoloty, sputniki, jakieś inne satelity Tez widzialam wczoraj. Dzisiaj u mnie pochmurnie, to skutek burzy w nocy. Schodziło się, 25 stopni Drewniany taras to jest rzeczywiście bajka. Mnie na razie musi wystarczyć moja kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Mąż tez wczoraj obserwował niebo. U nas lornetka to podstawowe wyposażenie tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 czesc dziewczynki. ja dzisiaj podczas deszczu wyszłam na swój boso. boska sprawa nawet jak gwiazd nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 czesc dziewczyny - wreszcie u mnie - po dlugim niebycie - ja wczoraj jednak wyladowalam w lublinie ha nawet do zamoscia musialam jechac - ogolnie caly dzien mialam rozbity - zamosc, pulawy - lalo jak z cebra albo jeszcze gorzej - auta zatrzymywaly sie na poboczu zeby przeczekac, ciemno bylo - ogolnie strasznie - u nas tez polalo - wrescie jest temperatura jaka toleruje i znosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 tu znalazłam http://forum.gazeta.pl/forum/w,95274,105583973,105583973,TEST_DUKANA_link_i_tlumaczenie.htmlale wstrzymałabym się do jesieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Poczekajcie, ja też schudne jak urodze Mam plan na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.07.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 O dzieki Miko - kurcz normalnie padłam ja kafka - poszlam spac bo nie dalam rady - ja niestety w takiej temo nie potrafie funkcjonowac moj organizm odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.07.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 jestem w stanie myslec teraz o czyms takim http://dzieci.wp.pl/id,2256,katid,39,name,Kosmiczna-ferajna,p,6,zabawa.html myslenie mi sie wlacza wraz ze spadkiem temperatury zewnetrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.08.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Jak ogrodzenie tzn wjazd na działę? Już wymurowany? Jaka będzie brama i furtka? Szukam jakiejś ekipy, kilku chłopa a nie dwóch do wykończenia strychu. Chcę, zeby zrobili wszystko od a do z. Odrazu też przenieśli mi drzwi w sypialni. Mam juz dość dłubaniny. Potrzebuję ekipy co to wpadnie i zrobi i pójdzie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ogrodznie robi sie jak krew............. co tydzien jden slupek - malz wzial sasiada i tak sie robi jakby chcialo a nie moglo - nie wiem na kiedy oni zrobia te slupki i na kiedy bedzie ta brama - poki co juz 3miesiac stoi zrobiona i czeka wrrrrr - wlasciciel mowi ze sie podoba klientom wiec moze stac jako reklama dalej - taaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 ach ta poczta http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4BAjqkLNgNoHV-FuJVWu6vZlqsBjU2qUvSYAQxg6NTzgj-Gk&t=1&usg=__95RpjTC9v7AAeFrm3Dn2sgA5lz0= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Co jest? Czego dzis Moni życzymy i z jakiej okazji? O czym nie wiem? W kazdym razie dużo dobrego http://www.asflor.pl/asflor7_pliki/zima_01.jpg Poza tym przywożą mi dziś węgiel na zimę. Ten sam co miałam w ubiegłym sezonie i z którego mąż był bardzo zadowolony. Popiół ograniczony do minimum. Jakbyś chciała to dam Ci namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 |Monia, ode mnie też samego NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.08.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ale mnie zaskoczyliscie - no DZIEKUJE WAM BARDZO ZA PAMIEC -CMOK CMOK CMOK!!!!!!!!!!!!!! BARDZO DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Brama zarąbista Czasem jej nie rąb. Moze się jeszcze przydać Co do tarasu to mój po zimie też kolorek nieco stracił ale mi się podobał. Olejowałam go 2 raz bo na rantach były przetarcie i był bardzo podrapany przez koko który sobie w tamtym miejscu zejscie na działke zrobił i ciagle mi błowa nanosił i drapał pazurami. Teraz jest bardzo ciemny. Choc modrzew i tak by zciemniał z czasem. No ale ja zakładałam w planach dość ciemny taras. Mi sie ten teak podoba. Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Co jest? Czego dzis Moni życzymy i z jakiej okazji? O czym nie wiem? W kazdym razie dużo dobrego http://www.asflor.pl/asflor7_pliki/zima_01.jpg Urodziny Donia - starzeje sie i tyle ale dobrze mi z tym!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.08.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Brama zarąbista Czasem jej nie rąb. Moze się jeszcze przydać A co ty chcesz od mojej aktualanej bramy hheuhuehuehuehuehue Co do tarasu to mój po zimie też kolorek nieco stracił ale mi się podobał. Olejowałam go 2 raz bo na rantach były przetarcie i był bardzo podrapany przez koko który sobie w tamtym miejscu zejscie na działke zrobił i ciagle mi błowa nanosił i drapał pazurami. Teraz jest bardzo ciemny. Choc modrzew i tak by zciemniał z czasem. No ale ja zakładałam w planach dość ciemny taras. Mi sie ten teak podoba. Fajnie wygląda. No mam nadzieje ze moj tez jakos bedzie wygladal!!!!!! Teraz jest ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Pozdrawiam serdecznie!!!Piękny tarasik.U nas tez niedawno przybyla brama wjazdowa i furtka i domofon, tyle ze na razie bez napedu, ale mam chetnych do otwierania bramy. Jeszcze jak mi zarosnie ogrodzenie od drogi to moze poczuje sie prywatnie we wlasnym ogrodku, ale brama juz duzo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts