mhk 12.09.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 - u mnie zawsze ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 mhk Ale numer!mój dziennik kanduduje do numeru specjalnego Forum Muratora! jest glosowanie!http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.09.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 dzien dobry bardzo! ale tu fajnie...szkoda,ze wiekszosci fot nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.09.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No milo mi - ale fotosik sie zbiesil i nie chcialo mi sie wgrywac od nowa - moze jak znajde wiecej czasu to powgrywam na nowo - pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Mhk... jak szukasz księgowej... to nie bierz nikogo z rodziny, i księgowa musi być księgowa z prawdziwego zdarzenia...Mój były sąsiad rozpoczął działalność gosp. ... jego znajoma zaproponowała mu prowadzenie ksiąg... Facet się na niczym nie znał. Był na książce przychodów i rozchodów... vatowcem...Kobitka tak mu księgi prowadziła, ze nie odprowadzali przez dwa lata vatu.... US o vat się upomniał.... i facet wpadł w takie tarapaty, że na dzisiejszy dzień najlepiej, aby nigdzie nie pracował, i nic nie zarabiał, bo wszystko mu US zabiera..... Nie powiem, przez dwa lata prowadzonej działalności troszkę odżyli finansowo. Pan zasówał jak mały samochodzik, odnowili mieszkanie , troszkę wymienili mebli, ale nie jakieś wodotryski... takie zwyczajne... i nagle trach... Ksiegowa sie pomyliła...I co jej zrobisz... Nic...Ona nic nie ma, nie ma pieniedzy, umowa niczym nie skutkowała, bo nawet nie wnikałam czy i w jakiej formie ja mieli....Są do dzisiejszego dnia bankrutami...... A są przemiłymi, ciepłymi i uczynnymi ludźmi...... Szukaj obcej ksiegowej....Szkuaj z polecenia księgowej... Nawet nie wiem jaką prowadzisz działalność... ale też idź do US smama popytaj sie co i jak, to samo w ZUS... Niewiedza nas nie usprawiedliwia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Tak wiem Arni - dzieki za ostzrezenia - ja jak juz pislam jestem zielona z tego tematu i jak mam zaczac czytac cokolwiek na ten temat to dostaje febry - to sa tematy obce mi strasznie - a jezeli chodzi o ksiegowa to Mayland ma cos w zanadrzu dla mnie - to ksiegowa ktora prowadzi im dzialalnosc i jeszcze innym - mysle ze bedzie ok - jak zreszta wiekszosc polecanych przez nia osob:) Dzieki Arni za rady - potrzebuje takiego wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie wiem co to za działalność, jaki charakter, ale ważne, ze na swoim.... Choć z drugiej strony człowiekowi nieraz się nie chce i nie ma szefa nad sobą.... A z innej to o wszystkim trzeba myśleć samemu.... Ale jak jesteś odważną i kreatywną osobą to dasz rade.... Wielu nieudaczników założyło swoje działalności i jakoś na 4 łapy wylądowali i.... nawet im się nieźle powodzi i choć nadal słoma z butów wychodzi.... Powodzenia MHK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Arni bardzo chcialam byc na swoim - zbieralam sie do tego dlugo ba nawet bardzo dlugo - chyba do konca nie wierze w siebie ale jak juz powiedzialam A to teraz musze pwoiedziec B - Mayland mnie na duchu podtrzymuje i dodaje wiary w siebie nasz rynek jest dosc zapchany projektantami i ciezko sie wgryzc - ale jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie wiem co projektujesz... ale jak jesteś dobra i masz fajne pomysły i realizacje to się sama obronisz Troszkę duuuuo reklamy na początku.... I powtarzaj ją stale..... Bo wszyscy znamy Coca colę, ale ona co chwilę się reklamuje i powtarza..... Żebyśmy o niej nie zapomnieli I dasz radę.... Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ogolnie jestem po budownictwie chce sie jeszcze wkrecic we wnetrza i jakos polece z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jestem i do Ciebie też przywędrowałam;) Tylko nie widzę wszystkich zdjęć w dzienniku?P.S. masz piękny dom,śliczne córeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 NAdulka dzieki - juz tak dawno nie zagladalam do swojego dziennika ze zapomnialam jakie tam sa zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No a ja bym chętnie zobaczyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A ja zaglądałam... I dawno nic nie pokazałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Chyba wreszcie pouzupelniam ten dziennik - odkad fotosik dal szlaban nie chcialo mi sie wgrywac drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 A ja zaglądałam... I dawno nic nie pokazałaś.... szczezrze to od dawna nic sie nie zmienia - dosc dlugo pracuje juz na moja sypailania ale ciagle jest cos wazniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Znamy to znamy Ja nie mam jeszcze wytynkowanego domu,zrobionego tarasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nooo to wiecie ile ja jeszcze nie mam skończonego..... Ale popatrzeć z innej strony... ile ja mam I to mnie cieszy. Mamy to przez rok... A inni .... niewiele chcą od życia to i niewiele mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no wlasnie - nerwy mam czasmai okrutne ze tak to sie ciagnie - ale z drugiej strony przeciez pewnych rzeczy sie nie pzrescignie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 I tak sobie to wlasnie tlumacze czesto - ze i tak bardzo duzo mam i dziekuje ze moge miec to co mam - banalne ale tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts