Nadulka 11.12.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Bardzo ładnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 swieczniki kupilam w sklepie" za 4zl" po 5zl sztuka No, to nie powinny być za 4 zł? Bardzo ładne. Zasłonki też, masz zdolności, mnie takich brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 18.12.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 WItam witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.12.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mama ma jutro ostateczne wyniki........... po pol roku leczenia - zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.12.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Nic dobrego - jest na nowo w tym samym miejscu - tym razem 1,5x1,5cm - w styczniu cyberknife - swieta nie będą wesołe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Przykro mi bardzo Wazne że wiedzą co i jak, ze bedą leczyć. Najgorsza zawsze jest bezsilność i brak nadzieii a tej u Was nie ma! Moja wczoraj miała wizytę kontrolna u profesora. Jechała pełna obaw bo ob wysokie, szew sie zaczerwienił i inne niepokojące objawy miała do tego. Ale powiedział, ze to wszystko to reakcja po naświetlaniach i ze do roku to moze się utrzymywać i że wszystko jest ok żeby sie nie martwiła. W styczniu ma badania w szpitalu jeszcze ale one były zaplanowane odrazu po lampach. Także u nas ok a też wczoraj czekaliśmy co jej powie na tej wizycie jak na zbawienie. Chyba juz zawsze tak bedzie, ze będziemy poprostu czekac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.12.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 No to taka cholerna tykajaca bomba - mama jest zalamana - mieli do nas przyjechac na swieta ale w tym wypadku my pojedziemy do nich - ja caly czas mam nadzieje... I teraz jak juz napisalas bedziemy czekac zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wiesz mój tata do samego końca był twardy. Nie pokazywał nic, ani strachu, ani obaw, ani bólu. Raz tylko, jeden jedyny raz pamiętam gdy siedział u mnie na tarasie krótko przed śmiercią i powiedział coś, co będę pamietać do końca życia: córciu, ja już nie mam siły walczyć. Oczywiście padły łowa pocieszenia itd ale.... to brzmi nadal w moich uszach i bardziej zapamietam tę własnie chwile niz całą jego chorobe. Ja bym ich jednak namawiał zeby do Was przyjechali. Zawsze to zmiana otoczenia, nowe sprawy, tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 21.12.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wiesz Donia ja ich namawialam - tato chce bardzo, ale mama z kolei nie chce samej zostawic na swieta swojej mamy - chociaz do babci przyjedzie wujek itd - ja bardzo chcialam zeby przyjechali wszyscy tzn rodzice i moja babcia ale nie wyjdzie tak jak chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem… http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zdrowych, Spokojnych i Rodzinnych Świat życzy Zuz@nka http://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SUBwAZqFKCI/AAAAAAAAIEY/qu7tIQJQ2tU/s400/szopka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych,Pogodnych i Wesołych Świątżyczy Nadulka:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.12.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Dobrych Świąt w gronie najblizszych zyczy Anja, Dejw i Helenka http://lh4.ggpht.com/_9uEuyFpeAWU/TROY5KDUggI/AAAAAAAACOc/1aE0oXsTrCg/s512/Swieta%20067.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.12.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://mojekartki.eu/kartki/47/6/d/612.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.12.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Dziekuje bardzo wszystkim za zyczenia - Ja również życze zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia Wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Już wróciłaś? A ja sie ze swoją mamą pokłóciłam.....jak zwykle Mam spokój na 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.12.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Donia tak w sumie wyszlo fajnie ze rodzice przyjechali do nas - to byly naprawde takie fajne swieta - przyszli nasi sasiedzi, szwagrostwo, moja tesciowa - bylo gwarno i wesolo - nawet mama sciagala z glowy peruke i mierzylismy kazdemu - najwiecej smiechu bylo jak naszym łysolcom dawlaismy do zmierzenia - smiechu bylo co niemiara - ale nie przejmuj sie moja mama tez mi podniosla cisnienie ladnych pare razy - ale ona tak juz ma ze musi mnie, moje dzieci i malzenstwo zawsze do kogso porownac no i oczywsicie ja jestem w tym gorszym swietle postawiona! Ale ogolnie bardzo bylo fajnie pomimo wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts