Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przykro mi bardzo :( Wazne że wiedzą co i jak, ze bedą leczyć. Najgorsza zawsze jest bezsilność i brak nadzieii a tej u Was nie ma!

Moja wczoraj miała wizytę kontrolna u profesora. Jechała pełna obaw bo ob wysokie, szew sie zaczerwienił i inne niepokojące objawy miała do tego. Ale powiedział, ze to wszystko to reakcja po naświetlaniach i ze do roku to moze się utrzymywać i że wszystko jest ok żeby sie nie martwiła. W styczniu ma badania w szpitalu jeszcze ale one były zaplanowane odrazu po lampach. Także u nas ok a też wczoraj czekaliśmy co jej powie na tej wizycie jak na zbawienie. Chyba juz zawsze tak bedzie, ze będziemy poprostu czekac..... :(

Wiesz mój tata do samego końca był twardy. Nie pokazywał nic, ani strachu, ani obaw, ani bólu. Raz tylko, jeden jedyny raz pamiętam gdy siedział u mnie na tarasie krótko przed śmiercią i powiedział coś, co będę pamietać do końca życia: córciu, ja już nie mam siły walczyć. Oczywiście padły łowa pocieszenia itd ale.... to brzmi nadal w moich uszach i bardziej zapamietam tę własnie chwile niz całą jego chorobe.

Ja bym ich jednak namawiał zeby do Was przyjechali. Zawsze to zmiana otoczenia, nowe sprawy, tematy...

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg

Arnika :)

Donia tak w sumie wyszlo fajnie ze rodzice przyjechali do nas - to byly naprawde takie fajne swieta - przyszli nasi sasiedzi, szwagrostwo, moja tesciowa - bylo gwarno i wesolo - nawet mama sciagala z glowy peruke i mierzylismy kazdemu - najwiecej smiechu bylo jak naszym łysolcom dawlaismy do zmierzenia - smiechu bylo co niemiara - ale nie przejmuj sie moja mama tez mi podniosla cisnienie ladnych pare razy - ale ona tak juz ma ze musi mnie, moje dzieci i malzenstwo zawsze do kogso porownac no i oczywsicie ja jestem w tym gorszym swietle postawiona! :(

Ale ogolnie bardzo bylo fajnie pomimo wszytsko