Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

kurcze chcialam kupic dwa takie lozka dla moich dzieckow - nie moge ich ublagac zeby sobie wziely normalne :roll: - a te wydaja mi sie za niskie - beda siedziec na dole i glowy beda mialy poobijane!!!!!!!!!!

a te wieksze to sie obawiam czy nie bedzie im tam za goraco no i czy mi w nocy nie pospadaja!!!

http://images30.fotosik.pl/254/983d5b4f9766fac7.jpg

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To końcówka. Też to przerabialiśmy. Wszystko kręci się wokół pieniedzy. Zaczyna się nerwówka. Nawet jeśli sprawy nie dotykają bezpośrednio finansów to i tak o nie chodzi. Bo gdyby było więcej to by było lepiej i tak w kółko. Tylko zapominamy w tym wszystkim po co to robimy i dla kogo? Jeseś sama , on w rozjazdach. Masz za dużo na głowie i jeszcze pracujesz fizycznie na budowie. Długo nie mogłaś tak pociagnąć. Wiadome było, ze kiedys pekniesz. Nic to. Przetrzymaj. Potem bedzie lepiej.

To końcówka. Też to przerabialiśmy. Wszystko kręci się wokół pieniedzy. Zaczyna się nerwówka. Nawet jeśli sprawy nie dotykają bezpośrednio finansów to i tak o nie chodzi. Bo gdyby było więcej to by było lepiej i tak w kółko. Tylko zapominamy w tym wszystkim po co to robimy i dla kogo? Jeseś sama , on w rozjazdach. Masz za dużo na głowie i jeszcze pracujesz fizycznie na budowie. Długo nie mogłaś tak pociagnąć. Wiadome było, ze kiedys pekniesz. Nic to. Przetrzymaj. Potem bedzie lepiej.

obawiam sie tylko o to potem - juz tydzien sie nie odzywa - jeszcze tak nie bylo :cry:

Nie no.... najgłupsze rozwiązanie jakie mozna wymyśleć. Ale faceci tak mają, nie tylko Twojny :wink:

juz mi najglupsze rzeczy chodza po glowie!! mam ochote wyjechac na weekend i sie nie spotkac z nim!!! odetchnelabym gdzies sama!!! ale jak moge wyjechac i zostawic dziecka - no nie moge i d... z krola!!!!!!

Muszą być wysokie łóżka? Normalne nie wejdą? Na normalnych można chociaż usiąść w dzień. Te wysokie zachwycają zazwyczaj krótko.

Pogadałabym z dziewczynami serio serio. Niech zrezygnują z tych łóżek a Ty im zaproponuj jakieś ustępstwa inne. Moze coś chcą na co Ty znów się nie zgadzasz? Kurde te łóżka to na 2-3 lata i potem wymiana Cię czeka bo się nie sprawdzą na dłużej. A jak do starszej przyjda koleżanki to gdzie siądą? Na podłodze lub na łóżku pod sufitem?

Muszą być wysokie łóżka? Normalne nie wejdą? Na normalnych można chociaż usiąść w dzień. Te wysokie zachwycają zazwyczaj krótko.

Pogadałabym z dziewczynami serio serio. Niech zrezygnują z tych łóżek a Ty im zaproponuj jakieś ustępstwa inne. Moze coś chcą na co Ty znów się nie zgadzasz? Kurde te łóżka to na 2-3 lata i potem wymiana Cię czeka bo się nie sprawdzą na dłużej. A jak do starszej przyjda koleżanki to gdzie siądą? Na podłodze lub na łóżku pod sufitem?

dobrze mowisz donata - tyle ze one od jakichs 3 lat (no to ta starsza) a ta mlodsza odkad jej wmowila starsza :lol: :lol: :lol: :lol: - mowia o pietrowym lozku!!!!! zawsze bylo mowione ze nie ma m iejsc ana ich pietrowe lozka ze jak bedziemy miec domek to wtedy!!!!!!!!!! no i teraz spr im przetlumaczyc ze ma byc inaczej!!!!! a z tymi kolezankami i siedze4niem nie wiadomo gdzi eto masz racje!!!! moze to im przemowi do rozsadku!! :lol: :lol: :lol:

Moja na to też chorowała. WYleczyłam ją olbrzymim łożem. jak zasmakowała spania na 160cm szerokości to nie chce słyszeć o korytku na wysokości.

Kuzynka natomiast uległa i kupiła 2 dizeci piętrowe. Przez pierwszy tydzień biły się które śpi wysoko a potem spali oboje na dole w obie strony. :roll:

Moja na to też chorowała. WYleczyłam ją olbrzymim łożem. jak zasmakowała spania na 160cm szerokości to nie chce słyszeć o korytku na wysokości.

Kuzynka natomiast uległa i kupiła 2 dizeci piętrowe. Przez pierwszy tydzień biły się które śpi wysoko a potem spali oboje na dole w obie strony. :roll:

kurcze tyle ze ja im chcaialm kupic takie zeby bylo tylko jedno lozko na gorze!!!! wrrrrrrrr cos pomysle jeszcze!! moze sie dadza przekonac!!!