mhk 30.01.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ale obie na lodowisku To aż dwa macie w mieście????? U nas ani jednego nie ma od niedawna dwa ale sa - ale po lyzwach spotkalysmy sie na szczescie w jednej pizzeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jeszcze w życiu na łyżwach nie byłam No to na co czekasz ?? swietna sprawa - a ja dopiero jak zaczelam jezdzic z moimi dziewczynkami to sie nauczylam od nich - bo tak to sie odpychalam noskami zawsze a one zaczely jezdzci jak na rolkach i tak bardziej na boki - wiec to w sumie one mnie nauczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A to ja muszę poczekać aż mi dzieci podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja kiedyś jeździłam i to nieźle... teraz łyżew nie mam, jeździć do drugiego czy trzeciego miasta mi się nie chce... Ale w necie szukałam gdzie tu by był jakiś fitness czy coś podobnego, bo przytyłam masakrycznie. ruszać się nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ja mam karnet na basen aerobik saune i cos tam jeszcze daja - ale w sumie mam czas tylko wtedy jak dziewczyny sa na zajeciach dodatkowych po poludniu - wsumie wychodzi mi niecale 1,5 godziny wt-pt ale musze sie zmiesci w ok porez - nie lubie tak ale nie mam wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ..........bo przytyłam masakrycznie. ruszać się nie mogę.... Mi brzuszysko uroslo i jakos nie mo ge sie go pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.01.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 super że sie pojawiłaś. to ja do Ciebie też bardzo chętnie a propos ćwiczeń to niestety nam sie jakos nie udaje zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja sie organizuje - chodze poce sie i nic z tego - chyba ksiazka przychodow i rozchodow nie jest zbilansowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja spróbowalam ostatnio elektrostymulacji - to coś dla leniwych , ale jestem dopiero po dwoch sesjach a efekty podobno widać po 10 więc zobacze czy to coś daje. Na razie tylko skóra się trochę jedrniejsza zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.01.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ooo to moze i ja sprobuje - jak mnie pierdyknie to i moze spadnie mi z wagi - ale tak na serio to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam się poniedziałkowo:) Oj naszukałam się Ciebie,wyciągam komentarze z czeluści..... Fajnie że ćwiczysz,ja to leń do ćwiczeń straszny jestem,aż wstyd się przyznać Lodowisko też mam bardzo blisko:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czesc Nadulka - fajnie ze wpadalas - ja z kolei znowu wpadlam w jakis wir pracowy - notorycznie nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A moze do Wawy pojedizemy połazić po sklepach z wyposażeniem wnętrz? Za 2 tygodnie?Ja tak czy siak musze jechać bo aranżacje mam jedną do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jestem w Wa-wie w przyszlym tygodniu i pozniej za dwa - mozemy pojechac moze wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Zobacze jak mi sie tu terminy zgrają, ale ok, moze to spasujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no tyle tylko ze ja mam dopiero od 16 wolne i zostaje na noc - nie bedzie ci przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no to mi nie pasuje po nocy nie chcę wracać do domu. źle mi się nocą prowadzi. trudno, innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 dla mnie w sumie nie ma roznicy - chociaz ostatanio jak wracalam to bylam juz tak zmeczona ze cieszylam sie jak wreszcie przyjechalam, a dziisaj z rana obudzialam sie i myslalam ze jest niedziela a tu takie rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 czesc Arni - jeszcze dwa dni do wielkiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts