Arnika 07.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 czesc Arni - jeszcze dwa dni do wielkiego dnia :confused: Co się u Ciebie będzie działo za dwa dni???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No u mnie nic ale z u ciebie tak no moze u twojej psinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nawet mi nie mów...... bo pokichana jestem.... Dzisiaj ją czesałam tylko półtorej godziny... Nie było nas w sobotę, i dzisiaj pół dnia , i tak się zdrapała robiąc sobie filce, że masakra.... no myślałam , że trochę ropy i jedna zapałka.... ale dałam radę. Z drugiej strony to zmienia włos ze szczenięcego na dorosły to i puch schodzi i się drapie. Masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.02.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ja wlasnie wczoraj obcialam swoja do golej skory - tez sie tam zfilcowala ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Jestesmy w gorach, pierwszy wyjazd na narty po 10-letniej przerwie - balam sie ale okazalo sie ze niepotzrebnie - nawet zaczelam jezdzic bez kijkow - moje dziewczynki powiedzialay zebym sprobowala i poszlo a pozniej baseny, sauny i sen az do rana - ze zmeczenia popadalismy o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.02.2011 02:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No i wrociłam - a ze jutro maly spr to musze siedziec do niewiadomo ktorej - jak sie balowalo na nartach zamiast tworzyc jakies piepszoty to teraz trzeb asiedziec do 3 - no ide spac juz w sumie - ale pobudka o 6.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Co Ty robiłaś o 3.32 i 3,35 ????????????????O tej na forum???????????? Boga się nie boisz?, spać nie możesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.02.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Arni - musiałam przebic limity czasowe Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Monia, jestem zła, strasznie zła, że nie wpadłaś do mnie na kawę! Nie mam kompa cały czas, ale jestem pod telefonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.02.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Asku wpadne - jak bede na drugim etapie w Wa-wie , a zreszta nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.03.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Wpadłam dzisiaj do OBI - zreszta zawsze jak mam wolny czas laze po jakichs skladach i kupialm pare cebul mieczykow - kupialbym jeszcze wiecej ale wszytsko musze sadzic za ogrodzeniem (z powodu psów) a tam miejsca nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 A psiaki to biegają po całym ogrodzie??? Trochę duże masz te psiaki żeby ominęły rosnące mieczyki, więc na pewno by je stratowały.... Dzień dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ty w wolnym czasie to do mnie mialaś podjechać a nie szlajać sie po marketach Pomyśl, kawe dostaniesz i grosza nie wydasz na.....mieczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ooooo dobrze mówisz... Chodzenie po marketach wiąże się zawsze z wydawaniem pieniędzy..... A kawka u May pewnie dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.03.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 DOnia kurcze zapomnialam ze mialam cie odwiedzice - ale to pewnie dlatego ze odwolali mi tamte spotkanie i nie jechalam kolo Ciebie - jeszcze przyjade obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.03.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Czecs Arni, wlasnei siedze pod biurem i dobrze ze zasieg jest na chodniku to sobie poklikam z Wami bo u mnie to jeszce pusto i glucho o przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ty piszesz z lapka czy komórki?????????Bo jak z lapka to czapka z głowy, że Ci się chce to wszystko otwierać. Dobrze, że przyjechali bo jak tu stać marznąć i moknąć pod biurem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kawka u mnie? Cóz.....ekspresy stoją i jakoś nie pałam do ich obsługi Lenistwo zwycięża i rozpuszczalna rulez Nie to co domowe ciasto mhk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oj... a mnie się marzy ekspres ciśnieniowy... Kocham kawę i bardzo dużo jej piję, nawet za dużo, a ekspresu się nie dorobiłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts