mhk 17.03.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ty piszesz z lapka czy komórki????????? Bo jak z lapka to czapka z głowy, że Ci się chce to wszystko otwierać. Dobrze, że przyjechali bo jak tu stać marznąć i moknąć pod biurem .... Siedziałam w autku, silnik właczony - znaczy ciepło w dupke, łaptop odpalony - wiec czapki sciagac nie tzreba - a tearz to juz siedze w biurze i sacze kawe plujke i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.03.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kawka u mnie? Cóz.....ekspresy stoją i jakoś nie pałam do ich obsługi Lenistwo zwycięża i rozpuszczalna rulez Nie to co domowe ciasto mhk :D Kawe z ekspresu to ja lubie, ale o domowym moim to chyba raczy szanowna koleznaka sie ze mnie nabijac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Noooo troche W końcu, sama tak powiedziałaś, ze domowe Ale ok, następnym razem odpale barówke i zrobie Ci tej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ... znaczy się Mhk , że Ty sama osobiście własnoręcznie .... zakupiłaś to ciasto.... To prawie jak Twoje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.03.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No wlasnie i tego sie bede trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Cześć Monia. Kiedy mnie odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Asku przyjade jak bede ten drugi stopien robila w Wa-wie - wtedy jak bedziesz miala czas to napewno i z wielka checia - bedzie cieplo dzien dluzszy posiedzimy na zewnatrz - psom patyki porzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Siedze dzisiaj od rana w Puławach - siostra ma egazmin i mam ja wspierac no i przyjechalam - spac mi sie chce okropnie - nie wiem chyba ta pogoda tez tak na mnie działa - mialo byc cieplo a tu z samego rana snieg :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dziewczyny trzymjacie kciuki za egzamin - mam nadzieje ze go zda !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Siedze dzisiaj od rana w Puławach - siostra ma egazmin i mam ja wspierac no i przyjechalam - spac mi sie chce okropnie - nie wiem chyba ta pogoda tez tak na mnie działa - mialo byc cieplo a tu z samego rana snieg :confused: Jesteś w moich Puławach? Ja będę tam w piątek Kciuki moge potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Tak Verunia w Twoich - to trzymaj mocno bo siostra tak sie stresuje ze cala noc nie spala - jeszcze jej godzina pisania zostala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 No to jeszcze i pół godzinki i ja potrzymam kciuki Dzień dobry w zimowy i biały dzień ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Czesc Arni - kurcze jeszcze pisze - dzieki za trzymanie - no wlasnie z ta pogoda - mialo byc od niedzieli iscie wiosennnie - a za oknem tak jakby zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zda, zda Wspierać mówisz pojechałas....hmm.... Chyba oblewać raczej co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 ...................... i jak zdane???????Bo nie wiem czy kciuki puścić... Ale do tej pory to May dobrze pisze... chyba oblewać pojechały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.03.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Zdane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz to juz napewno oblane jak nie wiem co - ja na wszelki wypadek wrocilam do domu - z weteryniorzami lepiej nie zaczynac imprezowac :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.04.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nawiezlismy ziemi - sasiedzi pomogli w rozwiezieniu, ja juz troche rozgrabkowalam - psy siedza w kojcach i cierpia okrutnie z tego powodu - ale dopoki nie zasiejemy tawy i nie wzjedzie niestety nie bedzimey ich puszczac - tam w sumie maja sporo miejsca do ganiania wiec dadza rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Z której strony nawoziłaś? I gdzie i za ile zamawiałaś ziemię i jaką?A foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.04.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 wiesz Donia od przodu i z boku - ale jeszcze musze cos zrobic od tylu - tam ziemi jest ok tylko trzeba przemielic ja i zasiac nowa - ziemia 380zl za 18ton ponoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.04.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Od sasiada namiar - jak chcesz to daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts