Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wolałabym o tej ziemi do nawiezienia no ale skoro muszę o szafie.... ;)

niestety niewiele pomogę bo uważam że i czarna i biała by dała radę. co prawda chyba wizualnie fajniejsza byłaby czarna ale mam pewne obawy praktyczne, poza oczywistą trudnością w utrzymaniu czystości dodatkowo bałabym się zbyt dużej ilości drzwi jaka by się pojawiła wraz z postawieniem takiego 'lustra' i niepotrzebnego przyciemnienia pomieszczenia które z natury rzeczy zazwyczaj jest odbierane dość ponuro i klitkowato. jeśli czarne to z dobrym podświetleniem.

białe, zgadzam się, jest z kosmosu, ale tak samo jak i czarne. ma te plusy że nie przytłacza i mniej odbija. (o szmatach nie będziemy przecież dyskutować ;) ) połączenia kremowych ścian z białym meblem bym się nie bała - chyba że ci się nie podoba taki układ - łatwo sprawdzić oglądając moje wnętrza ;) imho raczej off-white ścian podkreśla meble i przez to nie jest mdło.

reasumując mimo że to mniej drapieżne i dynamiczne rozwiązanie poszłabym w biały.

wiem że nie pomogłam :stirthepot:

Kola jak chcesz czarna szafe to zmien kolor scian. bo inaczej bedzie czarna plama.

pamietasz moj wiatrolap?

ja mam drzwi szafy - grafitowe lustro i tapety i jasne drzwi

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?87137-Dziennik-jakich-wiele/page18

lubie swoj wiatrolap mimo ze malutki i czarny to nie jest przytlaczajacy

Ja bym zrobiła całą szafę w wiatrołapie w grafitowym lustrze. Moze nawet z podziałami profilami... może 4 profile w poziomie?. Ale całość w lustrze. Czasem ją wytrzesz płynem do szyb i spoko. Ale byłoby fajnie, tak sądzę. Na siłę nie pakowałabym sie w lakobel ani też nie próbowałabym ciągnąć kolorostyki stolarki.

Dzieki dziewczyny - buzka duza - bardzo mi pomoglyscie - teraz zastanowie sie nad bialym lakobelem albo grafitowym lustrem - to lustro nie byloby zle - bo do bialego lakobelu nie wiem jaki kolor profili dac - klamki w przedpokoju mam w starym zlocie :jawdrop: - dzisiaj zapodam pomysl z tym lustrem, popatrze jeszcze jak wygladalby biay i powiem jak i co - DZIEKI BARDZO !!!!!!!