Arnika 11.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A ja miałam nadzieję, że kiedyś do mnie wpadniesz... skoro u weteryniorzy byłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale weteryniorze przyjechali do mnie prawie - w Puławach jest osrodek - Arni obiecuje ze dam znac jak bede uderzac w tamte strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 wolałabym o tej ziemi do nawiezienia no ale skoro muszę o szafie.... niestety niewiele pomogę bo uważam że i czarna i biała by dała radę. co prawda chyba wizualnie fajniejsza byłaby czarna ale mam pewne obawy praktyczne, poza oczywistą trudnością w utrzymaniu czystości dodatkowo bałabym się zbyt dużej ilości drzwi jaka by się pojawiła wraz z postawieniem takiego 'lustra' i niepotrzebnego przyciemnienia pomieszczenia które z natury rzeczy zazwyczaj jest odbierane dość ponuro i klitkowato. jeśli czarne to z dobrym podświetleniem. białe, zgadzam się, jest z kosmosu, ale tak samo jak i czarne. ma te plusy że nie przytłacza i mniej odbija. (o szmatach nie będziemy przecież dyskutować ) połączenia kremowych ścian z białym meblem bym się nie bała - chyba że ci się nie podoba taki układ - łatwo sprawdzić oglądając moje wnętrza imho raczej off-white ścian podkreśla meble i przez to nie jest mdło. reasumując mimo że to mniej drapieżne i dynamiczne rozwiązanie poszłabym w biały. wiem że nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.04.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Efi dzieki rozjasnilas mi i rzucialas dodatkowe swiatelko - dziekuje ci :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgadzam się z Efi jeśli chodzi o biały. Czarnej szafy bym tam nigdy nie dała. Cześć Monia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kola jak chcesz czarna szafe to zmien kolor scian. bo inaczej bedzie czarna plama.pamietasz moj wiatrolap?ja mam drzwi szafy - grafitowe lustro i tapety i jasne drzwihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?87137-Dziennik-jakich-wiele/page18lubie swoj wiatrolap mimo ze malutki i czarny to nie jest przytlaczajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja bym zrobiła całą szafę w wiatrołapie w grafitowym lustrze. Moze nawet z podziałami profilami... może 4 profile w poziomie?. Ale całość w lustrze. Czasem ją wytrzesz płynem do szyb i spoko. Ale byłoby fajnie, tak sądzę. Na siłę nie pakowałabym sie w lakobel ani też nie próbowałabym ciągnąć kolorostyki stolarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.04.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzieki dziewczyny - buzka duza - bardzo mi pomoglyscie - teraz zastanowie sie nad bialym lakobelem albo grafitowym lustrem - to lustro nie byloby zle - bo do bialego lakobelu nie wiem jaki kolor profili dac - klamki w przedpokoju mam w starym zlocie - dzisiaj zapodam pomysl z tym lustrem, popatrze jeszcze jak wygladalby biay i powiem jak i co - DZIEKI BARDZO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Pamietaj ze biały lakobel nie jest biały. To jest...brudny biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ja milczę i podczytuję, bo ja eis na szafach wcale, ale to wcale nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 13.04.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Moim skromnym zdaniem lustro będzie lepsze bo nie będzie odwracać uwagi od tych pięknych klasycznych drzwi a poza tym optycznie powiekszy wiatrołap no i można sie przejrzec przed wyjściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Pamietaj ze biały lakobel nie jest biały. To jest...brudny biały Własnie dlatego powiedział stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.04.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 to ja chyba mialam jakiegos cudotworce stolarza, albo jestem slepa bo moj lakobel jest bialy albo to nie jest lakobel, a ja zyje w przeswiadczeniu ze jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Anja pojecia nie mam. Ja mam NIBY biały i magpie też pisała, ze on nie jest czysto biały a ona ma go na wystawce w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.04.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Zagadnelam w ktoryms sklepie o bialosci lakobelu i pokazał mi rozne odcieni bieli na lakobelu no i jest w czym wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 oo vwarto wiedziiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.04.2011 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Jak tam was czytam - to chyba skonczy sie w koncu u mnie na tym lustrze a nie bylam zbyt do niego przekonana i troche jeszcze nie jestem - moglby byc bialy ale te profile :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.04.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 oo vwarto wiedziiec no moze przesadzialam z iloscia ale z 5 lakobeli ktos mi pokazal - pytanie jest gdzie? bo nie pamietam w tylu bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.04.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 dzisiaj jade jeszcze na klejowa tam luknac na szafy a moze nawet do komandora sie przejade jak mi nie zamkna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.04.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 ja myslałam ze ty juz dawno szafe zamówiłaś i terqaz tylko czekamy na realizacje..... Podziwiam Cię za taką determinacje To prawie najważniejszy mebel w domu sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts