DarioAS 15.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A gdzie zdjęcia? I czemu w dzienniku takie puchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.05.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 :) a wiesz malo kto tu zaglada ja tez nieczesto wiec po co zdjecia, trawka nawet ladnie urosła a i badziewia wraz z nia cale mnostwo - musze cos popryskac bo mnie denerwuje ten chwast w trawie ale jeszcze wydaje mi sie ze jest za mala zeby ja traktowac czyms od chwastow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 M pryskał juz 2 raz Mniszkiem dzisiaj. Zobaczymy co będzie dalej. Po 1 razie zero efektu. Jak katalpy? J akurde nie mam kiedy jechac po nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.05.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ooo ja poki co masakruje trawnik i wykopuje je po prostu - moj malz wyczytal ostatnio ze jak je sie scina czesto to moga wyginac hm nie do konca jestem przekonana, a katalpy puscily listki czyli do przodu a troche sie balam - z drugiej strony moja babcia miala juz naparwde duza i stara katalpe i jej przemarzla zeszlej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.05.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 one delikatne jednak sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Hej jej - a unas tak jak u wszytskich parno duszno i goraco i burzowo - trawa rosnie jak szalona - oczywiscie chwasty sa bardziej szalone od niej niestety i ogolnie nie podoba mi sie - za domem nie mieismy czasu i to co przejechalismy i przemielilismy znowu nam zaroslo - wiec teraz mam to gdzies i rzucam na to rundap - szlag trafi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Słuchaj, a tą twoją szafę to można gdzieś zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no kasku mozna mozna - nawet zdjecia swego czasu porobilam i tak jakoszostalo w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 tak było tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 jestem zadowolona - przedpokoj zmalał ale juz sie przyzwyczailam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 A tu moje katalpy i moje chwasty :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.06.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) bardzo lubie to zdjecie i wstawiam ot tak Edytowane 12 Czerwca 2011 przez mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2011 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Kola super szafa mam taka sama moja katalpa jeszcze nie wypuscila listkow, nie ludze sie ze wypusci, a byla juz taka duza to corcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej,hej:) Szafa super się prezentuje,zrobiło się tak elegancko:)Katalpy też super!I chciałam zapytać,czy to córka na tej fotce? mniemam że tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.06.2011 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dzieki dziewczyny - Anja jezlei do tej pory nie wypuscila to chyba marne szanse - wlsnie dlatego mialam watpliowsci co do kupowania tych katalp - moja babcia miala juz napradwe duze drzewko z taka korona ok4m i zmarzlo ktorejs zimy niestety- to jednak delikatne drzewa - moze dadza rade A na zdjeciu a jakze moja starsza corcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Szafa super, tez taka planuje chwasty nawet lepsze niz moje Ale cora ma piekne wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Młoda wygląda swietnie! Szafa też niczego sobie Chwastów współczuje bo wiem jak to wnerwia, przynajmniej mnie. Kurde ja to jestem jednak zestresowana pindzia, że sie takimi rzeczami przejmuje .... Chyba powinnam się zmienić bo to uciążliwe. A ja kurna nei mam jak i kiedy jechać po te katalpy Stary sie wypiął i powiedział, że ręki nie dołoży do żadnego badyla już. Ale za to kupiłam ładną krzewuszkę wysoką na pniu No i u Irmy ubłagałam sadzonki żurawek jak będzie rozsadzać. Piękne okazy ma! Monia mam dla Ciebie propozycje. Może Cię zainteresuje bo przyda Ci się w robocie niebawem. Na pw opiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Córa bardzo podobna do Ciebie:)A szafa ma fajny "krój", podobaja mi się te poziome cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.06.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Szafa super, tez taka planuje chwasty nawet lepsze niz moje Ale cora ma piekne wlosy Markoto szafa po bolach wreszcie sie urodziła - tez mi sie podoba dlugo mi zeszlo - poki co jest ok , o chwastach nie bede wspominac bo mnie trafia, teraz wm iejscu tych chwastow ze zdjecia mam placki ziemi bo zrobilam oprysk wiec sie zastanwiam co bylo gorsze a w jeszcze innym miejscu rosnie taka trawica a nie trawa wrrrrrrrrr jakos powoli sie jej pozbede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts