Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) :) a wiesz malo kto tu zaglada ja tez nieczesto wiec po co zdjecia, trawka nawet ladnie urosła a i badziewia wraz z nia cale mnostwo - musze cos popryskac bo mnie denerwuje ten chwast w trawie ale jeszcze wydaje mi sie ze jest za mala zeby ja traktowac czyms od chwastow

Ooo ja poki co masakruje trawnik i wykopuje je po prostu - moj malz wyczytal ostatnio ze jak je sie scina czesto to moga wyginac hm nie do konca jestem przekonana,

a katalpy puscily listki czyli do przodu :) a troche sie balam - z drugiej strony moja babcia miala juz naparwde duza i stara katalpe i jej przemarzla zeszlej zimy :(

• 3 weeks później...
Hej jej - a unas tak jak u wszytskich parno duszno i goraco i burzowo - trawa rosnie jak szalona - oczywiscie chwasty sa bardziej szalone od niej niestety :( i ogolnie nie podoba mi sie - za domem nie mieismy czasu i to co przejechalismy i przemielilismy znowu nam zaroslo - wiec teraz mam to gdzies i rzucam na to rundap - szlag trafi wszystko :)

Dzieki dziewczyny - Anja jezlei do tej pory nie wypuscila to chyba marne szanse - wlsnie dlatego mialam watpliowsci co do kupowania tych katalp - moja babcia miala juz napradwe duze drzewko z taka korona ok4m i zmarzlo ktorejs zimy niestety- to jednak delikatne drzewa - moze dadza rade

A na zdjeciu a jakze moja starsza corcia :)

Młoda wygląda swietnie! Szafa też niczego sobie :)

Chwastów współczuje bo wiem jak to wnerwia, przynajmniej mnie. Kurde ja to jestem jednak zestresowana pindzia, że sie takimi rzeczami przejmuje .... Chyba powinnam się zmienić bo to uciążliwe. :D

A ja kurna nei mam jak i kiedy jechać po te katalpy :( Stary sie wypiął i powiedział, że ręki nie dołoży do żadnego badyla już. :( Ale za to kupiłam ładną krzewuszkę wysoką na pniu :D ;)

No i u Irmy ubłagałam sadzonki żurawek jak będzie rozsadzać. Piękne okazy ma!

Monia mam dla Ciebie propozycje. Może Cię zainteresuje bo przyda Ci się w robocie niebawem. Na pw opiszę co i jak.

Szafa super, tez taka planuje :) chwasty nawet lepsze niz moje :D

Ale cora ma piekne wlosy :jawdrop:

Markoto szafa po bolach wreszcie sie urodziła - tez mi sie podoba dlugo mi zeszlo - poki co jest ok :), o chwastach nie bede wspominac bo mnie trafia, teraz wm iejscu tych chwastow ze zdjecia mam placki ziemi bo zrobilam oprysk wiec sie zastanwiam co bylo gorsze :( a w jeszcze innym miejscu rosnie taka trawica a nie trawa wrrrrrrrrr jakos powoli sie jej pozbede