mhk 09.06.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Młoda wygląda swietnie! Szafa też niczego sobie Chwastów współczuje bo wiem jak to wnerwia, przynajmniej mnie. Kurde ja to jestem jednak zestresowana pindzia, że sie takimi rzeczami przejmuje .... Chyba powinnam się zmienić bo to uciążliwe. A ja kurna nei mam jak i kiedy jechać po te katalpy Stary sie wypiął i powiedział, że ręki nie dołoży do żadnego badyla już. Ale za to kupiłam ładną krzewuszkę wysoką na pniu No i u Irmy ubłagałam sadzonki żurawek jak będzie rozsadzać. Piękne okazy ma! Monia mam dla Ciebie propozycje. Może Cię zainteresuje bo przyda Ci się w robocie niebawem. Na pw opiszę co i jak. z katalpami okazalo sie madzi najlepsza kolezanka ze szkoly mieszka obok tego faceta od katalp a jak tam bylam to zagladalam do nich do ogrodka przez plot bo mi sie podobal ja jednak caly czas boje sie o te katal[y zima nie wiem czy dadza rade a nie masz przyczepki zeby samej pojechac, ja wzielam przyzcepke i dowiozlam sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.06.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Córa bardzo podobna do Ciebie:) A szafa ma fajny "krój", podobaja mi się te poziome cięcia Kaska jeszcze sie zastanawialam czy nie podzielic jej na 6 pol - myse ze tez by dobrze wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.06.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a tak w ogole to wyjezdzam dzisiaj do rodzicow - mama mowi ze w taka pogode czuje sie roznie ogolnie slabo ale jakos daje rade - za miesiac kolejna tomografia - trzymam kciuki zeby bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja też trzymam kciuki za twoją mamę!Córcia śliczna,a czy po mamusi to nie wiem,bo mamusi nie widziałam;) U mnie od rana pada i zrobiło się zimno.....Piję już kolejną kawę i nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cześć Moniś. Ja też trzymam kciuki za zdrowie Mamy. A szafa świetna. No i córcia! - rewelacyjna Kocica Ci rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tez trzymam kciuki za mame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Córci gratuluję Za mamę trzymam kciuki - będzie dobrze Szafa mi się podoba i ja bym już nie dzieliła ... , mnie ona nigdzie nie wejdzie Chwastów nie zazdroszczę... sama mam pełno chwaściorów i koniczyny... a jaka dorodna ta koniczyna... brrrrrr ... Muszę pryskać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja też trzymam kciuki za twoją mamę! Córcia śliczna,a czy po mamusi to nie wiem,bo mamusi nie widziałam;) U mnie od rana pada i zrobiło się zimno..... Piję już kolejną kawę i nic.... Nadulka - moze kiedys po mamusi teraz zostalo juz tylko "i" Ja tez sie wybralam w samych krotkich rekawkach - na szczesice juz w domu, a jutro wyjazd do Wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Cześć Moniś. Ja też trzymam kciuki za zdrowie Mamy. A szafa świetna. No i córcia! - rewelacyjna Kocica Ci rośnie! Czesc Asiu - dzieki za kciukasy przydadza sie chociaz to Ten Wielki nad nami trzyma piecze...... ja jestem dobrej mysli chcoiaz mama nie bardzo niestety - bardzo siadla na psychice No jeszcze mam mniejsza kociczke ogolnie dwie agentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Tez trzymam kciuki za mame Dzieki i buziaki przesyłam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 pokazuj druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Córci gratuluję Za mamę trzymam kciuki - będzie dobrze Szafa mi się podoba i ja bym już nie dzieliła ... , mnie ona nigdzie nie wejdzie Chwastów nie zazdroszczę... sama mam pełno chwaściorów i koniczyny... a jaka dorodna ta koniczyna... brrrrrr ... Muszę pryskać.... Arni dzieki Mnie tez te chwasty dobijaja - ale mnie wszyscy pocieszaja ze jak bede scinala to i chwasty sie straca wreszcie - nie wiem ile trwa "wreszcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 pokazuj druga czesc Aniu a pokaze ci a co mi tam :)poszukam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2011 przez mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2011 przez mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 12 Czerwca 2011 przez mhk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ale masz gwiazde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mowie ci jazda z nia jest - a pierwsze jej slowo w wieku 9 mies. bylo "siama" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.06.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Nawet pani w szkole mowi ze jest bardzo asertywna i ma mocny charakter - ja nie wiem po kim - ja to taka d.. wołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Nooo starsza wydaje się być taką kocicą chadzającą swoimi drogami, mająca swoje zdanie... Młodsza kokietka... taka laleczka, ale też z pazurkiem.. Obydwie bardzo ładne I proszę mam tu nie mówić, że do mamusi nie podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts