Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

Młoda wygląda swietnie! Szafa też niczego sobie :)

Chwastów współczuje bo wiem jak to wnerwia, przynajmniej mnie. Kurde ja to jestem jednak zestresowana pindzia, że sie takimi rzeczami przejmuje .... Chyba powinnam się zmienić bo to uciążliwe. :D

A ja kurna nei mam jak i kiedy jechać po te katalpy :( Stary sie wypiął i powiedział, że ręki nie dołoży do żadnego badyla już. :( Ale za to kupiłam ładną krzewuszkę wysoką na pniu :D ;)

No i u Irmy ubłagałam sadzonki żurawek jak będzie rozsadzać. Piękne okazy ma!

Monia mam dla Ciebie propozycje. Może Cię zainteresuje bo przyda Ci się w robocie niebawem. Na pw opiszę co i jak.

z katalpami okazalo sie madzi najlepsza kolezanka ze szkoly mieszka obok tego faceta od katalp :) a jak tam bylam to zagladalam do nich do ogrodka przez plot bo mi sie podobal :) ja jednak caly czas boje sie o te katal[y zima nie wiem czy dadza rade

a nie masz przyczepki zeby samej pojechac, ja wzielam przyzcepke i dowiozlam sobie sama :)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Córci gratuluję :)

Za mamę trzymam kciuki - będzie dobrze :)

Szafa mi się podoba i ja bym już nie dzieliła ... , mnie ona nigdzie nie wejdzie :(

Chwastów nie zazdroszczę... sama mam pełno chwaściorów i koniczyny... a jaka dorodna ta koniczyna... brrrrrr ...

Muszę pryskać....

Ja też trzymam kciuki za twoją mamę!

Córcia śliczna,a czy po mamusi to nie wiem,bo mamusi nie widziałam;)

U mnie od rana pada i zrobiło się zimno.....

Piję już kolejną kawę i nic....

Nadulka - moze kiedys po mamusi teraz zostalo juz tylko "i" :)

Ja tez sie wybralam w samych krotkich rekawkach - na szczesice juz w domu, a jutro wyjazd do Wa-wy :)

Cześć Moniś.:) Ja też trzymam kciuki za zdrowie Mamy.:) A szafa świetna.:) No i córcia! - rewelacyjna Kocica Ci rośnie!:D

Czesc Asiu - dzieki za kciukasy przydadza sie chociaz to Ten Wielki nad nami trzyma piecze...... ja jestem dobrej mysli chcoiaz mama nie bardzo niestety - bardzo siadla na psychice

No jeszcze mam mniejsza kociczke :) ogolnie dwie agentki

Córci gratuluję :)

Za mamę trzymam kciuki - będzie dobrze :)

Szafa mi się podoba i ja bym już nie dzieliła ... , mnie ona nigdzie nie wejdzie :(

Chwastów nie zazdroszczę... sama mam pełno chwaściorów i koniczyny... a jaka dorodna ta koniczyna... brrrrrr ...

Muszę pryskać....

Arni dzieki :)

Mnie tez te chwasty dobijaja - ale mnie wszyscy pocieszaja ze jak bede scinala to i chwasty sie straca wreszcie - nie wiem ile trwa "wreszcie"