Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
a tak w ogole to wyjezdzam dzisiaj do rodzicow - mama mowi ze w taka pogode czuje sie roznie ogolnie slabo ale jakos daje rade - za miesiac kolejna tomografia - trzymam kciuki zeby bylo ok[/QUOte]

Nic nie poszło dobrze :( - skierowanie na kolejna operacje, kolejny cyberknife niemozliwy - zbyt krotki odstep czasu od poprzedniego - a lekarz nie byl pocieszjacy - powiedzial: "....od siedmiu miesiecy nie powinna pani zyc....." SZUJA!!!

• 2 weeks później...
Czesc laseczki :) - wreszcie wszytsko wynioslam i nie mam graciarni w calym domu - nawet teraz nie chce mi sie siedziec w salonie bo mi tak fajnie w tej mojej dziupli :) - a szyby zrobilam ciemne bo balam sie ze bedzie troche za mdlo, planuje jeszcze jakies ladne oswietlenie za ...lion lat kupic i rolete rzymska albo drewniane zaluzje na okno, ale chyba bardziej jakas gruba rolete materialowa - ja juz bym tam siedziala

Przy takiej ilości półek otwartych za mdło? :D Tylko patrzeć jak je wszystkie zapełnisz i nie sądzę, że wszystko będziesz oprawiała w biały papier by idealnie się tonowały kolorystycznie;) :) Wcale się nie dziwię, ze nie chce Ci się stamtąd wychodzić. Teraz to robota będzie szła jak burza :D

Daj znać na priva ile zapłaciłaś stolarzowi ;)

• 4 weeks później...
pierwsze dwa tygodnie to niestety sama karkowka smazona na smalcu(75g) + pomidor do kazdego posiłku 4 posiłki w ciągu dnia co 4 godziny - trzeba pic ok 4litrow płynów dziennie - ja piłam mniej wiecej ok 2.5-3 i zero soli i cukru - po dwoch tygodniach dochodza ci inne posiłki i troche ciwczen