Wandeczka 29.06.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 wpadłam zobaczyć dach, szkoda, że mało zdjęć jest dla mnie dostepnych:( ale baaardzo spodobała mi się cegła klinkierowa na elewacji, tez chcę mieć tylko białą i chę taras drewniany,,, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.06.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witaj - ale ja nie mam bialej cegly na elewacji - pewnie tak na zdj wyszlo - moja jest piaskowa, a taras to swietna sprawa spr sie przy kazdej okazji - uwielbiam go bo jest duzy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.07.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 a tak w ogole to wyjezdzam dzisiaj do rodzicow - mama mowi ze w taka pogode czuje sie roznie ogolnie slabo ale jakos daje rade - za miesiac kolejna tomografia - trzymam kciuki zeby bylo ok[/QUOte] Nic nie poszło dobrze - skierowanie na kolejna operacje, kolejny cyberknife niemozliwy - zbyt krotki odstep czasu od poprzedniego - a lekarz nie byl pocieszjacy - powiedzial: "....od siedmiu miesiecy nie powinna pani zyc....." SZUJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 przytulam Kolcia mocno, mocno i duzo wiary w to ze mama wygra walke z choroba zostawiam bo ta wiara najwazniejsza wiem cos o tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 26.07.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 wiesz Aniu ze chyba czasami zaczyna mi jej brakowac niestety..... Dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuchna1 27.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam! Mam proźbę - żadne zdjęcie z twojego dziennika nie chce się otworzyć - czy mogłabyć dodać parę aktualnych zdjęć? Bardzo chciałabym zobaczyć środeczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Mam wreszcie meble w moim pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.08.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-QhviSVCqgIA/TkBCO4tmabI/AAAAAAAAA8c/g1mizDpXgF4/s576/SNV36116.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No to masz gdzie chować papierzyska Fajna zabudowa. Mnie już pomału zaczyna brakowac miejsca na książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ja też chcę miec w końcu miejsce do pracy buuu Twoje wyszło super. Ja tylko nie dałabym ciemnych frontów a mleczne na górze bo jakos mnie tak...drażnią Ale z tymi uchwytami kartotekowymi wyszło naprawdę gabinetowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.08.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Czesc laseczki - wreszcie wszytsko wynioslam i nie mam graciarni w calym domu - nawet teraz nie chce mi sie siedziec w salonie bo mi tak fajnie w tej mojej dziupli - a szyby zrobilam ciemne bo balam sie ze bedzie troche za mdlo, planuje jeszcze jakies ladne oswietlenie za ...lion lat kupic i rolete rzymska albo drewniane zaluzje na okno, ale chyba bardziej jakas gruba rolete materialowa - ja juz bym tam siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.08.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Przy takiej ilości półek otwartych za mdło? Tylko patrzeć jak je wszystkie zapełnisz i nie sądzę, że wszystko będziesz oprawiała w biały papier by idealnie się tonowały kolorystycznie;) Wcale się nie dziwię, ze nie chce Ci się stamtąd wychodzić. Teraz to robota będzie szła jak burza Daj znać na priva ile zapłaciłaś stolarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.09.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ostatni weekend wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.09.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 pare dni wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.09.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ja ciagle na konie nie ma odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Gabinet wyszedł pierwsza klasa Jesoo jak ja bym się na konie wybrała.... tylko teraz wydaje mi się, że koniowi by się pode mną kopytka rozjechały ... Kajakowy wypad cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.09.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Arni słonce przyszedlas do mnie :* a ja tak sobie przez przyapedek wrzucialam jezeli chodzi o konie to mi sie kopyta rozjezdzja jak pomysle, moge je smyrac glaskac calowac ale z jezdzeniem to no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja do konikow to mam podobne podejscie Napisz prosze jak wyglada przykladowa rozpiska 1 dnia jesli chodzi o ta diete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 pierwsze dwa tygodnie to niestety sama karkowka smazona na smalcu(75g) + pomidor do kazdego posiłku 4 posiłki w ciągu dnia co 4 godziny - trzeba pic ok 4litrow płynów dziennie - ja piłam mniej wiecej ok 2.5-3 i zero soli i cukru - po dwoch tygodniach dochodza ci inne posiłki i troche ciwczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A co to za dieta??? Wkurzam się już sama na siebie za mój wygląd... I czy chodzisz głodna? A kawę z mlekiem można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts