Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze mhk!!

mhk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to za dieta???

Wkurzam się już sama na siebie za mój wygląd... :(

I czy chodzisz głodna? A kawę z mlekiem można?

W sumie nie chcialo mi sie jesc - jak sie tak opilam tej wody to tylko do kibelka latalam :) ale moja sisster nie dala rady polegla niestety - ja jakos sie chyba zaparłam - chociaz od moich urodzin czyli jakichs 3 tygodnie troche sobie folguje - troche za duzo :(( ale nie jest zle

Arni ja pilam kawe z mlekiem i to nawet 3 dziennie tylko slodzik do tego - gorzkiej nie wypije

Gdzie byliscie na kajakach?

Gdzie młoda jeździ konno?

O diete nie pytam :D Wczoraj byliśmy na świecie chleba a potem w Teatralnej na makaronach :D Ja diete muszę zacząć od mojego małego rozumku....;)

Kajaki na Pilicy :) miesiac temu doplynelismy prawie do Wisły :) - ale machania miałam już dosyc - 4,5 godziny :) teraz spokojniej tylko 2,5

Kunie w Skaryszewie - podoba im się, mi w sumie tez nawet sie troche przymierzam ale nie wiem czy sie skusze

Mielismy propozycje od sasiadow - mieli bilety - ale dla mnie stanowczo za duzo ludzi, wole cisze na kajakach :) ale z tłumem tez mi czasami do twarzy :)))

czesc Kola. a ile schudlas na tej diecie?

ale juz widze ze to nie dla mnie, karkowka i smalec nie przejda mi przez gardlo

Ania jakie 6-8kg - ogolnie bylam zdziwiona bo mnie juz zadna dieta nie brala a probowlaam juz od 2 lat roznych - moja kumpela z pracy tez wlasnie nie przelknie karkowy, ale w sumie ten smalec to nie jest zły :popcorn:

Ale karczek jest i chudy i tłusty i z żyłami... fuj te ostatnie... Ale młodziutki chudy jest całkiem dobry... Tylko na smalcu trzeba smażyć i nic nie solić... to takie bez smaku będzie...

W sumie to nie mogę zrozumieć dlaczego soli nie można używać....???

A przez jaki okres jadłaś ten karczek ?

A od kawy to ja jako niskociśnieniowiec jestem uzależniona... wypijam z mlekiem słodką bo taka mi smakuje, ale za to słaba i to w dużych ilościach.... Więc jakbym nie mogła pić kawy to ja pierdzielę taką dietę....

Ja odcinam w karkowie niedobre i jest ok - co do smaku to malz mi kupil taki zestaw ziol stosowany przy diecie bezsolnej i jest ok - a jak nie mialam to pakowalam w miecho rozne ziola sama i tez bylo ok - w parcy jak odgrzewalam to pachnialo ze hoho

karczek przez pierwsze 2 tygodnie 4x dziennie :)

kawa dozwolona

Hm je sie miecho+warzywa - na poczatku jest to karkowka+pomidor - gramatura jest podawana dla kazdego indywidualnie - ponoc :) izaleznie od wieku, kg zastanych itd - jak kupilam pierwszy miesiac udalam sie do znajomego ktory pakuje dosc ostr, ma osiagniecie i stw ze powie mi male co nieco na ten temat - i stw ze jest to bardzo dobrze ulozona dieta - i jezeli beda ja stosowac dokaldnie wg wytycznych to schudne - jestem po drugim miesiacu stosowania moge potwierdzic ze jest ok :)