mayland 05.09.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Gdzie byliscie na kajakach? Gdzie młoda jeździ konno? O diete nie pytam Wczoraj byliśmy na świecie chleba a potem w Teatralnej na makaronach Ja diete muszę zacząć od mojego małego rozumku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 czesc Kola. a ile schudlas na tej diecie?ale juz widze ze to nie dla mnie, karkowka i smalec nie przejda mi przez gardlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.09.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A co to za dieta??? Wkurzam się już sama na siebie za mój wygląd... I czy chodzisz głodna? A kawę z mlekiem można? W sumie nie chcialo mi sie jesc - jak sie tak opilam tej wody to tylko do kibelka latalam ale moja sisster nie dala rady polegla niestety - ja jakos sie chyba zaparłam - chociaz od moich urodzin czyli jakichs 3 tygodnie troche sobie folguje - troche za duzo ( ale nie jest zle Arni ja pilam kawe z mlekiem i to nawet 3 dziennie tylko slodzik do tego - gorzkiej nie wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.09.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Gdzie byliscie na kajakach? Gdzie młoda jeździ konno? O diete nie pytam Wczoraj byliśmy na świecie chleba a potem w Teatralnej na makaronach Ja diete muszę zacząć od mojego małego rozumku.... Kajaki na Pilicy miesiac temu doplynelismy prawie do Wisły - ale machania miałam już dosyc - 4,5 godziny teraz spokojniej tylko 2,5 Kunie w Skaryszewie - podoba im się, mi w sumie tez nawet sie troche przymierzam ale nie wiem czy sie skusze Mielismy propozycje od sasiadow - mieli bilety - ale dla mnie stanowczo za duzo ludzi, wole cisze na kajakach ale z tłumem tez mi czasami do twarzy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 05.09.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 czesc Kola. a ile schudlas na tej diecie? ale juz widze ze to nie dla mnie, karkowka i smalec nie przejda mi przez gardlo Ania jakie 6-8kg - ogolnie bylam zdziwiona bo mnie juz zadna dieta nie brala a probowlaam juz od 2 lat roznych - moja kumpela z pracy tez wlasnie nie przelknie karkowy, ale w sumie ten smalec to nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ale karczek jest i chudy i tłusty i z żyłami... fuj te ostatnie... Ale młodziutki chudy jest całkiem dobry... Tylko na smalcu trzeba smażyć i nic nie solić... to takie bez smaku będzie... W sumie to nie mogę zrozumieć dlaczego soli nie można używać....???A przez jaki okres jadłaś ten karczek ?A od kawy to ja jako niskociśnieniowiec jestem uzależniona... wypijam z mlekiem słodką bo taka mi smakuje, ale za to słaba i to w dużych ilościach.... Więc jakbym nie mogła pić kawy to ja pierdzielę taką dietę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.09.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja odcinam w karkowie niedobre i jest ok - co do smaku to malz mi kupil taki zestaw ziol stosowany przy diecie bezsolnej i jest ok - a jak nie mialam to pakowalam w miecho rozne ziola sama i tez bylo ok - w parcy jak odgrzewalam to pachnialo ze hoho karczek przez pierwsze 2 tygodnie 4x dziennie kawa dozwolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 I co jeszcze do tego karczku, oprócz pomidorów?A co dalej? Tylko dwa tygodnie i wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Hmm jakos nie porwala mnie ta karkowka przez 2 tygodnie w dodatku 4 razy dziennie , wyglada troche jak dieta kwasniewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ta dieta jest opracowywana indywidualnie i za to się płaci więc nie traktowałabym jej jako diety uniwersalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no ja akurat nie liczylabym na jakies specjalne zmiany myslisz, ze ja bylabym na salatce warzywnej przez 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Hm je sie miecho+warzywa - na poczatku jest to karkowka+pomidor - gramatura jest podawana dla kazdego indywidualnie - ponoc izaleznie od wieku, kg zastanych itd - jak kupilam pierwszy miesiac udalam sie do znajomego ktory pakuje dosc ostr, ma osiagniecie i stw ze powie mi male co nieco na ten temat - i stw ze jest to bardzo dobrze ulozona dieta - i jezeli beda ja stosowac dokaldnie wg wytycznych to schudne - jestem po drugim miesiacu stosowania moge potwierdzic ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 A kto ją ustala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ktos z portalu sos-odchudzanie - jakis dietetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Na pewno dziala bo widzialam osiagniecia niektorych ludzi zwlaszcza na tych konsekwentnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 To najbardziej dziala - jak sie obejrzy tych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Proszę podaj linka... Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 sos-odchudzanie.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Na montignacu tez sa takie fotki ale mi sie jakos nie udalo wytrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.09.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 na montignacu moja siostra leciala jakies 13lat temu - schudal tak ze hohohoh i do dzisiaj jej zostala ta chudosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts