sylwiapaweł 22.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No tak, pogoda....... U nas też zastój pogodowy.... Ciągle czekamy na pana blacharza, miał zacząć w zeszłym tygodniu ale aura pokrzyżowała mu plany a co za tym idzie nam tez... A co z tym malowidłem się stało, qrcze, szkoda wysiłku no i kolejny stres... Ech, złośliwość rzeczy martwych Edit: Byłam, widziałam, pięknie jest i już tak domowo, rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 23.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No, widzę że prace wnętrzarskie idą pełna parą Ech, kieda ja zacznę urządzać pokoik dla naszej Oli...... A jak wyszły motylki w pokoju córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Sylwia nawet sie nie obejrzysz jak zaczniesz urządzać cały dom. Pamietam jak sama zazdrościłam Agnieszce&Robertowi, a teraz jestem w szoku, że już za chwilkę przeprowadzka. Wczoraj popołudniu pojechalismy na budowę i pierwszy raz na siłę szukaliśmy zajęcia. Póki stolarz nie wstawi drzwi to ja nie mam co tam robić - az dziwnie tak. Mąż ma jeszcze do zrobienia kominek i wykucie dziury na automatyczną szufelkę w wiatrołapie. Dobrze, że stolarz przychodzi po niedzieli. Zacznie wstawiać drzwi, a my zaczniemy malować pokoje Motylków jeszcze nie ma, bo najpierw musimy pomalować ściany. Zaczęliśmy co prawda malowanie u Oli, ale motylki mają być na tej najdłuższej ścianie, która jeszcze nie jest pomalowana. Motylki pojawią sie po 1 listopada, jak kolega przyjdzie poprawiać malowidło na klatce schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tak przytulnie sie juz u was robi i niezle macie tempo zdazycie do konca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 23.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bardzo ładny domek sie zapowiada Co do płyty indukcyjnej polecam - TEKA (800mm szer.)GKST80i4PROFI - użytkuje od 2 tygodni i rewelacja .Od wczoraj gotuje na 4 palniki bo w sobote parapetówka i kuchnia pracuje wysmienicie. A przy tym jak wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pewne jest, że nie bedą to kafle, bo poza sezonem grzewczym podłoga jest nieprzyjemnie zimna. w domku jest zawsze sezon grzewczy, a latem jest cudnie chodzic po kaflach kasiu widze ze mamy podobne typy co do lozka tez chce najwieksze jakie sie da mozesz dac namiary na te Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.10.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Znalazłam łóżko na Allegro, ale producent ma tez stronę internetową: http://www.mebleforever.pl/A tu masz link do aukcji na Allegro:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7873317Ja zdecydowałam sie na łóżko PASSAT, bo jest najtańsze, ale zobacz sobie całą ich kolekcję. Szafeczki w standardzie są bez szuflad. Poprosiłam sprzedającego o wycenę łóżka wraz z lepszym stelarzem i szafkami z szufladami - ich cena to 1840 zł + 150 zł transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.10.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Bardzo ładny domek sie zapowiada Co do płyty indukcyjnej polecam - TEKA (800mm szer.)GKST80i4PROFI - użytkuje od 2 tygodni i rewelacja .Od wczoraj gotuje na 4 palniki bo w sobote parapetówka i kuchnia pracuje wysmienicie. A przy tym jak wyglada . Fajna ta płyta, ale cena ciut za wysoka. Pewnie zdecyduję sie jednak na 60tkę, bo w sumie do tej pory miałam 50tkę i wystarczała. Żadko kiedy gotuje na więcej niż dwóch palnikach jednocześnie. Chociaż gdyby nie ograniczony budżet to skusiłabym sie na 80tkę Tak tylko dla wizualnego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.10.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tak przytulnie sie juz u was robi i niezle macie tempo zdazycie do konca roku? Zdążyć zdążymy z pewnością - zostało już niewiele pracy, ale niestety nadal nie mamy prądu. Podobno ma byc około 20 listopada, ale uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.10.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tak przytulnie sie juz u was robi i niezle macie tempo zdazycie do konca roku? Zdążyć zdążymy z pewnością - zostało już niewiele pracy, ale niestety nadal nie mamy prądu. Podobno ma byc około 20 listopada, ale uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 u nas prąd był zanim jeszcze pozwolenie mielismy, bo ciagneli saiadom przed nami a ze jestesmy na koncu to i jednym rzutem nam zrobili za to nie mam gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kasiu droga, czy wy przed położeniem dachu docieplaliście lukarny? Jeśli tak - było to w gestii dekarza czy może zajął się tym ktoś od dociepleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 28.10.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 My mamy tylko jedną lukarnę - tą z przodu i tu docieplenia nie było, ale docieplaliśmy przed położeniem blachy ścianę pomiedzy domem a garażem. Z tego co widziałam na moim osiedlu to wszyscy tak robią - sąsiedzi mają 4 lukarny i wszystkie docieplone przed blachą. Obróbka blachy musi dojść do ocieplenia, a nie na odwrót. U nas robiła to ekipa murarza, ale myślę, że to kwestia dogadania się z dekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 murarze nie potrafią (chłoporobotniki co się tylko na murarce znają), blacharz tylko blachę kładzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 28.10.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No to musisz poszukać ekipy od elewacji - popatrz na sąsiednich budowach - moze ktoś zgodzi się przyjśc na te kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 30.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 KAsiu czy pokazalabys lazience z glazurze z kolekcji Metalic tez chcialabym wykorzystac te plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 30.10.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nasza łazienka nie jest jeszcze skończona - wydumałam sobie kabinę prysznicową z mozaiki i teraz już miesiąc czekam na płytkę. W dzienniku są zdjęcia stanu obecnego - nowe fotki beda dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 31.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Słyszałam, że obudowałaś kominek Pochwalisz się? (zanim salon zburzysz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 31.10.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 kominek obudowany jest dopiero po bokach - wyszła oooogrooomna szafa. wczoraj było pierwsze odpalenie kominka - efekt niesamowity. Mam jedno zdjęcie kominka zaraz po odpaleniu - zaraz ściagnę z telefonu i wstawię - tylko nie pamiętam czy juz były ścianki boczne. Jutro planuje sesje zdjeciową w Koniczynce to pokażę więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 31.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 A jednak tak jak myślałam, zdjęcie mam zrobione jeszcze zanim skończyli murowac boki.http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/kominek03.jpgJutro zrobie nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts