Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Kasi i Marcina - komentarze

Recommended Posts

Ola mówi, że chce siostrzyczkę do swojego pokoju, ale jak mówię jej, że możliwe, że będzie braciszek to mówi, żle dla braciszka nie ma miejsca :)

:lol: Uśmiałam się - to się nazywa damska solidarność :lol:

Karolinka ma rację, daj żyć podłogom i innym zakamarkom swoim życiem a sama dopieszczaj siebie, nic się nie stanie jak porządki trochę poczekają :wink:

• Odpowiedzi 656
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najlepszego Kasiu! Zdrowia przede wszystkim!

Ja przy pierwszej ciąży też czułam się rewelacyjnie (narazie 2 nie planuję :wink: ) i do tej pory przypominam sobie jak myłam okno nad schodami na drabinie. Jakim cudem ja tego dokonałam z tym brzuchem- nie mam pojęcia. Teraz bez brzucha nawet nie chce mi się na nie spojrzeć czy trzeba umyć czy nie :roll:

Kasiu, Kasiu - przyjmij najszczersze GRATULACJE!!!!

A jednak - Kolejny cud Koniczynki - nic dodać nic ująć !

Ten dom sprawia cuda i działa na przyrost naturalny - ludzie budujcie Koniczynki :)

Kasiu, odpoczywaj i ciesz się domkiem, w domku się ociepli a Ty przyzwyczaisz się do nowych ścian.

Trzymaj się - cała nasza czwórka trzyma kciuki !

Oby do wiosny :)

A&R

Witam Was serdecznie,

jeśli taki temat już był, to przepraszam, ale znaleźć nie mogę;/

Chciałam Was zapytać czy liczyliście różnice między ceną stropu lanego a terrivy dla koniczynki? Bo my chcemy lany ale wszyscy nas straszą ceną, choć tej różnicy nikt nam nie podał...

Będę bardzo wdzięczna za informacje.

Chciałam Was zapytać czy liczyliście różnice między ceną stropu lanego a terrivy dla koniczynki? Bo my chcemy lany ale wszyscy nas straszą ceną, choć tej różnicy nikt nam nie podał...

Będę bardzo wdzięczna za informacje.

My mamy lany - wieczorkiem napiszę ile nas kosztował

Będę bardzo wdzięczna za informacje

ja pamietam liczyłam różnicę i wyszło ok. 4,5 tys. Tańsza jest terriva, do lanego musisz mieć 2 razy więcej stemepli, trzeba kupić duzo desek na deskowanie całego stropu no i drutu dużo i wychodzi taka różnica.

Nas terriva kosztowała 6 tys za materiał na strop i 3 tys beton.

Nie liczyłam kosztów przy wykończeniówce, ale mogę poszperać w fakturach, bo w sumie wełna i kg szły tylko na poddaszu.

Beata&Wojtek wiem już dlaczego zdecydowaliśmy się na terrivę - mąż mnie uświadomił. Mężowi zależało na dobrym wyciszeniu stropu - terriva jest ponoć cichsza - faktycznie na dle nie słychać ani chodzenia po poddaszu, a najważniejsze - nie słychać dudnienia subwooferów męża :) Do tego terriva jest też podono cieplejsza.