sylwiapaweł 03.02.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ola mówi, że chce siostrzyczkę do swojego pokoju, ale jak mówię jej, że możliwe, że będzie braciszek to mówi, żle dla braciszka nie ma miejsca Uśmiałam się - to się nazywa damska solidarność Karolinka ma rację, daj żyć podłogom i innym zakamarkom swoim życiem a sama dopieszczaj siebie, nic się nie stanie jak porządki trochę poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Najlepszego Kasiu! Zdrowia przede wszystkim! Ja przy pierwszej ciąży też czułam się rewelacyjnie (narazie 2 nie planuję ) i do tej pory przypominam sobie jak myłam okno nad schodami na drabinie. Jakim cudem ja tego dokonałam z tym brzuchem- nie mam pojęcia. Teraz bez brzucha nawet nie chce mi się na nie spojrzeć czy trzeba umyć czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 09.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Kasiu, Kasiu - przyjmij najszczersze GRATULACJE!!!! A jednak - Kolejny cud Koniczynki - nic dodać nic ująć ! Ten dom sprawia cuda i działa na przyrost naturalny - ludzie budujcie Koniczynki Kasiu, odpoczywaj i ciesz się domkiem, w domku się ociepli a Ty przyzwyczaisz się do nowych ścian. Trzymaj się - cała nasza czwórka trzyma kciuki ! Oby do wiosny A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 witaj Kasiu, jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.02.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj, już mi trochę lepiej, ale ostatnie dni były straszne. Nawet nie mialam siły na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj Kasiu.dopadło Cie jakieś choróbsko czy rosnące maleństwo daje popalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.02.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Póki co (odpukać) jestem zdrowa - to tylko maleństwo tak silnie daje znać o sobie Z Olą było zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witaj Kasieńko:)jakie to niesamowite uczucie czuć w sobie małego człowieczka:)ja już zapomniałam jak to było i mam skryta nadzieje że niedługo bedzie mi dane poczuc to ponownie. powiedz na kiedy masz termin porodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.02.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 termin mam na przełom sierpnia i września, ale po ostatnim usg lekarz twierdzi, że raczej będa to okolice 6 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam Was serdecznie, jeśli taki temat już był, to przepraszam, ale znaleźć nie mogę;/ Chciałam Was zapytać czy liczyliście różnice między ceną stropu lanego a terrivy dla koniczynki? Bo my chcemy lany ale wszyscy nas straszą ceną, choć tej różnicy nikt nam nie podał...Będę bardzo wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Kasiu, GRATULUJĘ SERDECZNIE Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.02.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dokładnych wycen nie robiliśmy i właściwie nie wiem dlaczego zdecydowaliśmy sie na teriivę. Dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chciałam Was zapytać czy liczyliście różnice między ceną stropu lanego a terrivy dla koniczynki? Bo my chcemy lany ale wszyscy nas straszą ceną, choć tej różnicy nikt nam nie podał... Będę bardzo wdzięczna za informacje. My mamy lany - wieczorkiem napiszę ile nas kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Chciałam Was zapytać czy liczyliście różnice między ceną stropu lanego a terrivy dla koniczynki? Bo my chcemy lany ale wszyscy nas straszą ceną, choć tej różnicy nikt nam nie podał... Będę bardzo wdzięczna za informacje ja pamietam liczyłam różnicę i wyszło ok. 4,5 tys. Tańsza jest terriva, do lanego musisz mieć 2 razy więcej stemepli, trzeba kupić duzo desek na deskowanie całego stropu no i drutu dużo i wychodzi taka różnica. Nas terriva kosztowała 6 tys za materiał na strop i 3 tys beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dziękuję bardzo Karollinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.02.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 witaj Kasieńko:)czy pamiętasz może ile Was kosztowała zabudowa poddasza (wełna, płyty i inne)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.03.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nie liczyłam kosztów przy wykończeniówce, ale mogę poszperać w fakturach, bo w sumie wełna i kg szły tylko na poddaszu. Beata&Wojtek wiem już dlaczego zdecydowaliśmy się na terrivę - mąż mnie uświadomił. Mężowi zależało na dobrym wyciszeniu stropu - terriva jest ponoć cichsza - faktycznie na dle nie słychać ani chodzenia po poddaszu, a najważniejsze - nie słychać dudnienia subwooferów męża Do tego terriva jest też podono cieplejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nie liczyłam kosztów przy wykończeniówce, ale mogę poszperać w fakturach, bo w sumie wełna i kg szły tylko na poddaszu. Kasiu byłabym wdzięczna, chodzi mi o orientacyjny koszt materiałów, a czy Wy na poddaszu robiliscie tynki, czy wszystkie ściany z karton gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.03.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Robiliśmy tynki - płyty tylko na skosach i sufitach.Dzisiaj wieczorem poszperam w fakturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzięki, chcę sie też dowiedzieć czy tynki wychodza taniej czy płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts