kasiaa256 28.09.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Łazienka była duża - po wstawieniu wanny i wymurowaniu szafki pod umywalkę tak jakoś się skurczyła a co będzie jak dojdzie kibelek i bidet - wtedy to już bedzie ciasnota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Parapety faktycznie piękne. Cieszę się, że się robota ruszyła i wszystko idzie ku lepszemu. Jestem bardzo ciekawa efektu wizualnego tych malowideł, zarówno u małej Oli jak i na klatce schodowej.... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 29.09.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Sylwia daleko nie macie - malowidła bedziecie mogli zobaczyć na zywo - juz dzisiaj zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ide se popłakać do kąta , wszyscy mają dużo więcej zrobione niż ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 29.09.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No weź nie przesadzaj - lecisz jak burza - zobacz kiedy ja zaczynałam. Zaledwie pół roku budujesz i juz zaraz tynki bedziesz miał. A jak dalej się dołujesz to na pocieszenie poczytaj sobie dzienniki początkujących budowniczych, albo tych, którzy już kilka lat budują, a do przeprowadzki mają jeszcze daleką drogę. Mówię Ci - fajna terapia - wypróbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 29.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dawno nie zaglądałam, dziś patrzę, a tu już łazienka jest Gratuluje postępów! Nam jeszcze daleko do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Sylwia daleko nie macie - malowidła bedziecie mogli zobaczyć na zywo - juz dzisiaj zapraszam Ano z wielką chęcią Po obejrzeniu stronki pana kolegi-artysty, nie mam najmniejszych wątpliwości że efekt będzie zachwycający ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 03.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Gratuluję Kasiu wytrwałości. Jak czytam dzienniki budujących, nie tylko koniczynkę, to ogrania mnie lęk. Zanim zacznę to jeszcze z pół roku (albo i więcej) ale cały czas układam sobie plan budowy, zwłaszcza że nie będę budować systemem gospodarczym tylko biorę firmę i w trakcie budowy nie będę miała dużo czasu na przemyślenia. Wszystko trzeba wiedzieć od razu. Chciałam zapytać czy byłaby możliwość obejrzenia waszej koniczynki na żywo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.10.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam Masz rację - trzeba wszystko dokładnie przemyśleć i to jak najwcześniej, bo potem trudno poprawiać blędy. Z doświadczenia jednak wiem, że nawet najbardziej przemyslane decyzje czasem trzeba w ostatniej chwili zmieniać. Np. ja dzisiaj zmieniłam koncepcję oświetlenia w górnej łazience Dobrze, że czekamy na tynki strukturalne na klatce schodowej to mogłam sobie pozwolic na tą zmianę - nowy kabel ukryjemy pod tynkami Najlepszą metodą na unikniecie błędów jest zonaczenie ich u innych, dlatego też serdecznie zapraszamy do naszej koniczynki Jesli się zdecydujesz na przyjazd to podam Ci namiary na PW. Aniu dodam tylko, że mój Łuków to nie jest ten koło Żar - my mieszkamy w województwie lubelskim - jeśli zdecydujecie się na tak daleką podróż to w poblizu jest jeszcze jedna Koniczynka - Sylwi z Siedlec - myślę, że ona równiez chętnie oprowadzi Was po swoim domu. W grudniu możecie nawet liczyc na nocleg w koniczynce Mimo znacznej odległości zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 04.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 - jeśli zdecydujecie się na tak daleką podróż to w poblizu jest jeszcze jedna Koniczynka - Sylwi z Siedlec - myślę, że ona równiez chętnie oprowadzi Was po swoim domu. No pewnie że chętnie, nawet bardzo W tej roli jeszcze nie występowałam, jakoś nikomu nie po drodze żeby przyjechać w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 04.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam Kasiu. Szukałam wczoraj w jakim województwie jest Łuków. Miałam nadzieje, że to jednak ten koło Żar Badzo dziękuję za zaproszenie ale to trochę za daleko. Będę śledzić wasze postępy budowlane i z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów i pomyślnych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja tam uwielbiam wszelkie szarości i czernie, łazienka na pewno wyjdzie super i zdecydowanie nie będzie nudna i pospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 kasiu swietny ten Madagaskar płytki w gornej łazience masz przepiekne, gdyby nie fakt ze ja chce łazienke retro z minimalna iloscia kafli to podebralabym Ci pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Ale super wyszły te zwierzaki, patrzę i patrzę i nadziwić się nie mogę http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gifŻyrafa na tym skosie wygląda obłędnie http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.10.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Na żywo zwierzyniec wyglada jeszcze lepiej. Dzisiaj pokazaliśmy skończoną pracę Oli - jest zachwycona.Teraz mam problem jaki kolor dać na pozostałe sciany - najbardziej pasuje mi jakas jaśniutka pastelowa zieleń, ale tyle jest odcieni zieleni, ze całkiem zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Czekam cierpliwie na najnowszą fotorelację z placu boju tzn. budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.10.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Tyle się dzieje, że nie nadążam robic zdjęć - gres położony w kuchni i od razu zaklejony szczelnie folią - mąz chyba zdążył zrobic zdjęcie, jak znajdę to wkleję. Panele też już zakleiłam Na zewnątrz nawet nie chce mi się wyjść, zeby zrobic zdjecie, ale jutro ma byc cieplej więć może wreszcie zrobię fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 17.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 PUK PUK PUK, nieśmiało się zapytywuję co tam, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Echpogoda nam szyki psuje..... Stolarz nie chce w taką pogode przewieźć matteriału na parkiet, bo zbyt duża wilgotność. Czekamy równiez na mozaikę do dolnej łazienki - w optymistycznym wariancie bedzie za tydzień, o pesymistycznym nawet nie chce mysleć. Panele ułozone - został tylko korytarz na górze, ale tu czekamy na stolarza - musi określić dokładnie jak będa zamontowane drzwi, bo nie wiemy w którym miejscu maja wypadać łączenia paneli miedzy pokojami a przedpokojem. Mozliwe, że jutro rozpocznie sie montaż drzwi wewnętrznych i schodów Potem już tylko malowanie i ten nieszczęsny parkiet. Jak dobrze pójdzie za miesiąc bedziemy mieli prąd a wtedy szybciutko się przeprowadzimy Wyszły jaja z malowidłem na klatce schodowej - wyszło super, ale dzień po lakierowaniu zaczęły dziać się cyrki - malowidło zaczęło sie łuszczyć i płatami schodzić ze sciany. Nikt nie wie dlaczego, bo w Oli pokoju nic się nie dzieje. Po 1 listopada skrobanie sciany i niestety malowanie od początku. Zaraz wstawię kilka zdjęć do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts