sylwiapaweł 02.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ooooooo, od razu się cieplej robi, już na sam widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 02.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kurczę, chciałabym mieć już łazienki, kuchnię no i kominek. Brrr.... strasznie się zimno u nas zrobiło. A u Was już ogień się pali, prawie domowo się zrobiło...A propos, jesteś pewna tych ciemnych podłóg? Przyznam szczerze, że podobać to mi się straaaasznie podobają, ale ten kurz..... więc stawiam na praktykę.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Co do podłóg to kilka dni temu zrezygnowałam z malowania parkietu na kolor schodów. Jak zobaczyłam schody to doszłam do wniosku, że szkoda mojego zdrowia - parkiet będzie w naturalnym kolorze dębu Panele są za to deko ciemniejsze, ale specjalnie wybrałam klepkę, dzięki czemu podłoga jest cieniowana - od jasnej do ciemnej i myślę, że dzięki temu kurz będzie mniej widoczny. Za to na schodach będzie masakra - są piekne, ale niestety niepraktyczne. Teraz zrobiłabym jasne. Zreszta parapety mam dokładnie w tym samym kolorze co schody i też pewnie będę żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 My mamy ciemne panele w mieszkaniu - no cóż, kurz widać i owszem ale za to jak pieknie kontrastują z jasnymi ścianami A z mojej strony dwa pytania: - jak się ma malowidło na klatce schodowej, powstało już nowe? - no i czemu jeszcze nie dane nam było obejrzeć tych pieknych ciemnych schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 03.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sylwia malowidło jeszcze nie poprawione - czekamy aż stolarz skończy schody. A schodów nie pokazałam, bo dopiero zrobiony jest jeden bieg - mozliwe, że dzisiaj stolarz skończy, a wtedy zrobię kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 04.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Co do podłóg to kilka dni temu zrezygnowałam z malowania parkietu na kolor schodów. Jak zobaczyłam schody to doszłam do wniosku, że szkoda mojego zdrowia - parkiet będzie w naturalnym kolorze dębu Panele są za to deko ciemniejsze, ale specjalnie wybrałam klepkę, dzięki czemu podłoga jest cieniowana - od jasnej do ciemnej i myślę, że dzięki temu kurz będzie mniej widoczny. Za to na schodach będzie masakra - są piekne, ale niestety niepraktyczne. Teraz zrobiłabym jasne. Zreszta parapety mam dokładnie w tym samym kolorze co schody i też pewnie będę żałowała Powiem Ci, że mamy podobne upodobania. Sama też koniecznie (i za bardzo nie dawałam się przekonać) chciałam ciemne schody. Zresztą inspirowałam się dokładnie tym samym zdjęciem co Ty. Podłogi - to tylko ciemne (może widziałaś w utkowym domku parkiet merbau - no po prostu jest przecudny!!!!). I na moje szczęście koleżanka robiła remont i zrobiła (oczywiście) ciemne podłogi. Po miesiącu uytkowania, jak już wszystkie koleżanki pooglądały i się nawzdychały na temat przepięknej podłogi, jej na "pocieszenie" został tylko mop, który używa po klika razy w ciągu dnia. Co do Twojej podłogi, to naturalny dąb będzie równie piękny jak ciemna podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 04.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mimo wszystko niecierpliwie czekam na zdjęcia schodów. Pochwal się nimi jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.11.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Podobno schody już skończone - bedę po południu na budowie to zrobię zdjęcia. Mąż mówił, że fajnie wyszło - nawet barierka, której nie chciał podoba się mężowi Mam już też garderobę zamontowaną - chyba zacznę się powoli przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mam już też garderobę zamontowaną - chyba zacznę się powoli przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 11.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witaj Kasiu. Jestem pod wielkim wrażeniem twojej koniczynki !! Super to wszystko wygląda !! Pięknie ją urządzasz. A pomysł z tym mostem jest niesamowity. Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, szczególnie salonu. Kasiu, czy podnosiliście ściankę kolankową, jaką ma wysokość?? Serdecznie was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam w moich skromnych progach Ściankę podniesliśmy o jeden pustak, jeżeli sie nie mylę to wyszła nam wysokość 124 cm - sprawdze jutro i podam dokładna wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasiu droga, jak miło się ogląda koniczynkę na tym etapie budowy/urządzania :) Fajnie zagospodarowaliście garderobę, każdy centymetr ściany wykorzystany. Most w wersji szarej faktycznie dużo ładniejszy, schody wyszły świetnie, ach, ogólnie pełen zachwyt. No i nareszcie Ola ma swoje motylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 12.11.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 niezle Wam idzie, finiszujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witaj Dzisiaj dołączyłam do Forum. W najbliższym czasie dołączę zdjęcia swojej koniczynki. Chętnie wymienię się uwagami na temat budowy domku. My jesteśmy na etapie nakrywania naszego domku dachówką. Będzie mi miło jeżeli będę mogła z kimś wymienic się opinią o naszych domkach. Pozdrawiam I czekam na posty na moim forum. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 13.11.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witaj Sylwiu. chętnie zobaczę waszą konicznkę wstaw w sygnaturce link do Waszego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 13.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witaj Kasiu. Jestem pod wielkim wrażeniem twojej koniczynki !! Super to wszystko wygląda !! Pięknie ją urządzasz. A pomysł z tym mostem jest niesamowity. Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, szczególnie salonu. Kasiu, czy podnosiliście ściankę kolankową, jaką ma wysokość?? Serdecznie was pozdrawiam Sprawdziłam wysokośc ścianki kolankowej - 114 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 13.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dziękuję Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 15.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Kasiu, pochwal się schodami. Pewnie już gotowe. I jak masz zdjęcia podłogi w salonie to też chętnie pooglądam. No i łazienkę z moimi ulubionymi płytkami. Skończyliście ją już chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mam już fotki. Zapraszam do mojego dziennika. Zachęcam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.11.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kasiu, pochwal się schodami. Pewnie już gotowe. I jak masz zdjęcia podłogi w salonie to też chętnie pooglądam. No i łazienkę z moimi ulubionymi płytkami. Skończyliście ją już chyba? Schody faktycznie sa już gotowe - szczątkowe zdjęcia są w dzienniku. Może dzisiaj w ramach sprzątania zdejmę z nich folię i kartony i zrobię nowe zdjęcia. Dolna łazienka w płytkach Metalic prawie skończona. Mamy wreszcie położoną mozaikę na sciance prysznica. Wyszło obłędnie - zrobię dzisiaj zdjęcia stanu obecnego to sami ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts