Fenix999 22.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witojcie Hmmm ja tam specjalnej różnicy pomiędzy tymi obrazkami nie widzę , ale pewnie w realu jest znacząca . A tak poza tym to już miezkacie ? Lazienka jest ? Jest. Garderoba jest ? Jest! To można mieszkać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Co tam Kasiu słychać w koniczynkowym raju? Pewnie przeprowadzka w toku więc i czasu na zaglądanie tutaj brak. Jestem bardzo ciekawa jak wyszła dolna łazienka no i KUCHNIA - temat który mnie najbardziej interesuje. Robi się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no i KUCHNIA - temat który mnie najbardziej interesuje. mnie tez naj naj wiec chwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pięknie się zapowiada...... ale mi nie otwierają się zdjęcia na 2 str dziennika dlaczego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 05.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę, no i za ten prąd. Byłoby miło spędzić święta w nowym domku:) POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witom Jak to nie macie prundu ? To jak Wyscie ten dom zbudowali ? Na generatorze ?! http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/siedzace_emo/12.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 znam osobe z Muratora ktora tez zbudowała bez pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Betoniare do dynama z rowera zapieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie mam pojecia, ale dom stoi i to zamieszkany a tak na serio to agregat cały czas był w uzyciu u nas zrestza tez zanim doczekalismy sie prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kasiu bardzo podoba mi się Wasz kominek, gdzie go kupowaliście?widzialam takie na allegro ale wolałabym zobaczyć gdzieś na żywo zanim zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 10.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 O, to widzę że już same drobnostki zostały w porównaniu do tego co już zrobione Ale Wam fajnie A z prądem widzę że to nie tylko my mamy przejścia, choć Wy już bliżej celu jesteście, my to chyba rekord pobijemy w czekaniu na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 11.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jejku jejku ale sie dzieje normalnie zazdroszcze tego tempa trzymam kciuki za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 11.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 "gorąca woda w kranie" no to cudnie !! Niby taka zwykła rzecz a jak cieszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 11.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Widzę, że wiele się u Ciebie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty, więc pochwal się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale Ci kochana nabiję licznik odwiedzin przez tą obiecywana kuchnię , zaglądam do Waszego dziennika średnio co godzinę http://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 16.12.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hihihi ja te wciaz cekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Cierpliwości dziewczyny, sama nie moge się juz doczekać kiedy kuchnia bedzie gotowa. Bo póki co nadal nie jest Dzisiaj po godz. 12 mają monterzy pojawić sie u mnie i skończyć to co zaczęli. Czekaliśmy tylko na listwę wykończeniową do blatu barka, ale dzisiaj już ma być. Niestety tak do końca to kuchnia będzie gotowa dopiero po Nowym Roku, bo zrobiliśmy małą przeróbkę i trzeba było zamówic nowe fronty, a firma, która je produkuje ma juz przestój świąteczny. Zdjęcia będą dzisiaj, ale późnym wieczorem, chyba, że będę miała zasięg na budowie to wstawię zdjęcia bezposrednio z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kasiu bardzo podoba mi się Wasz kominek, gdzie go kupowaliście? widzialam takie na allegro ale wolałabym zobaczyć gdzieś na żywo zanim zamówię. Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie dostawałam powiadomień a czasu mam ostatnio tak mało, że zagladam tylko tam skąd dostaje powiadomienia Nasz wkład to Zuzia z firmy kratki.pl - kupilismy go u nas na składzie budowlanym, bo znajomy nam go polecił i co ważne - dał nam super cenę. Zuzię możesz spokojnie kupić przez internet. My dokupiliśmy do kominka dodatkowe podłączenie do powietrza pobieranego z zewnątrz, bo w standardzie tego nie dokładają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.12.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witom Jak to nie macie prundu ? To jak Wyscie ten dom zbudowali ? Na generatorze ?! http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/siedzace_emo/12.png A no nie mamy a dom budowaliśmy na prądzie z przyłącza budowlanego umieszczonego na słupie 200 m od domu Codzienie rozsiągaliśmy przedłużacze przez działki sąsiadów, az w pewnym momencie jeden z nich zrobił nam psikusa i ogrodził działkę doszło nam dodatkowe 50 m, albo skakanie przez siatkę Teraz korzystamy z pradu sąsiadów, ale wczoraj obiecano mi, że jeszcze przed świętami odbiorą nową linię i może nawet założą licznik. Bardzo na to liczę, bo zaplanowałam już imprezę sylwestrową u nas w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hihi widze że dziewczyny czekają na zdjęcia kuchni, ja tez w tym celu zaglądam do was kilka razy na dzień Kasiu właśnie oglądałam ten wkład Zuzia na allegro i tez jestem nastawiona na jego kupno, jaka funkcję pełni u Was kominek? bardziej dekoracyjną, czy z płaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts