TomKa 24.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,by te święta, choć tak zimne, były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości,w Nowym Roku pomyślności. ``````````{\````````{\{*\````````{*\~\_______```````{```\`<:<:<:>:>``````{~`*`\((((((^^^)`````{`*`~((((((( `?`?````{`*`~`)))))))). _ ' )````{*```*`((((((('\ ~`````{~`*``*)))))`.`\``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.````````{``~* ))) `\_.-'````````````{.__ ((`-*.*````````````.*```~``*.``````````.*.``*```~`*.`````````.*````.````.`*.````````.*``~`````*````*.```````.*``````*`````~``*.`````.*````~``````.`````*.```.*```*```.``~```*``~ *...*``~```````````~`````*.~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* życzy TomKa z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Z okazji świąt życzę żeby każdy z forumowiczów mógł spędzić te święta we własnym domku, który jest wykończony według naszych marzeń. I żeby w naszych domach panował spokój, radość, miłość. WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 24.12.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Marzeń, o które warto walczyć, Radości, którymi warto się dzielić, Przyjaciół, z którymi warto być I nadziei, bez której nie da się żyć... Wszystkiego najlepszego na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 27.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SzfNGnWmS6I/AAAAAAAAC8o/1VbsaO25Qbs/s400/grudzien%2027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/624.jpg Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka, Stary Rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia, ślę życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ojojoj, no to czekamy na relację z pierwszych dni na swoim....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 09.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam Kasiu.Mam pytanie odnośnie mostu na klatce schodowej. Czy to jest fototapeta? Napisz proszę, gdzie ją kupiłaś? Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 09.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Czy mogłam prosić o zdjęcie lub podpowiedź ja u Was wygląda wejście do domu, dokładnie jak wygląda domek po wejściu z wiatrołapu do korytarza? Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.01.2010 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam Kasiu. Mam pytanie odnośnie mostu na klatce schodowej. Czy to jest fototapeta? Napisz proszę, gdzie ją kupiłaś? Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! Pozdrawiam Nie - to nie jest fototapeta - ręczna robota artysty malarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 12.01.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czy mogłam prosić o zdjęcie lub podpowiedź ja u Was wygląda wejście do domu, dokładnie jak wygląda domek po wejściu z wiatrołapu do korytarza? Dziękuję Pozdrawiam Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale pisałam w niedziele, ale nie opublikowało mi wiadomości Rozumiem, że chodzi Ci o widok z progu drzwi miedzy wiatrołapem a holem - czyli widok na salon, widok na klatkę schodową i widok na łazienkę i gabinet. Dzisiaj popołudniu zrobię zdjęcia, ale wstawię je dopiero jutro, bo w domu mamy kiepski zasięg internetu i zdjęcia się nie chcą załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kasiu i ja gratuluję rosnącego pod sercem Skarba, te koniczynki cos w sobie majaJMy jak się przeprowadzimy też pomyślimy o rodzeństwie dla Kini, no chyba że... w głębi serca marzę żebyśmy do domku wprowadzili się już we czworoJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam o zdrówko pytam? Dziękuje za życzenia w moich komentarzach, fajnie że ktoś tam czasem zagląda oprócz mnie Ja również życzę Wam dużo miłości na ten ROK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Koleżanka nam zaginęła w wirze przeprowadzkowych zadań albo dawno już ogarnęła wszelakie sprawy i siedzi sobie teraz przed kominkiem i napawa się ciepłem nowego domowego ogniska i nie zagląda tu do nas Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję na jakieś wieści z koniczynkowego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kochani nie zniknęłam - zwyczajnie nie mam czasu. Dostęp do internetu mam właściwie tylko w pracy - w domu zasięg kiepski i szkoda nerwów na otwieranie stron Poza tym wciąż jest kupa roboty w Koniczynce - za wcześnie się wprowadziliśmy - wiedziałam, że tak się to skończy Wracamy do domu około 18-19 zanim cokolwiek ogarnę trzeba kłaść dziecko spać, a że teraz sama potrzebuję duuuużo snu to zazwyczaj padam razem z małą. Mąż dłubie coś po nocach, ale i tak wszystko w ślimaczym tempie. Na szczęście mamy juz większość gniazdek i kontaktów (ponad miesiąc czekałam na realizację zamówienia) - mąż kończy juz montaż. Brakuje nam jeszcze wielu rzeczy, ale jak to na końcówce - kasy tez brakuje Po prawie 3 tygodniach mieszkania mogę powiedzieć, że fajnie znowu być na swoim. Jednak gdyby teraz ktoś mógł cofnąć czas to chętnie wróciłabym do mojego mieszkanka w bloku Tu jest mi ciągle zimno (idzie nam 2 tony ekogroszku miesięcznie, a w domu tylko 17 stopn) Do tego chyba mamy coś źle z instalacją CWU - nalanie wanny gorącej wody graniczy z cudem. Poza tym sprzątanie tego molocha jest ponad moje siły, nawet mój pupil, który spał kiedyś z nami w łóżku dostał eksmisję do kotłowni. Kurz i sierść psa jest wszędzie - w mieszkaniu tyle tego nie było Płytki polerowane na podłodze - koszmar - ja już olałam je, ale przez pierwsze dni najpierw myłam mopem, a potem froterowałam flanelową szmatką. I czynności te można było powtarzać bez przerwy. Nigdy więcej ciemnych schodów czy podłóg - dobrze, że ostatecznie mam tylko schody - widać każdy pyłek. Poza tym to wszystko jest super - spiżarkę pod schodami po prostu kocham, rewelacyjna sprawa. Nie mogę przyzwyczaić się do kuchni - brakuje mi górnych szafek, ale sądzę, że to tylko kwestia czasu. Garderoba też jest za ciasna dla naszej czwórki - będziemy musieli zainwestować w dużą szafę A tak w ogóle to ja już chce wiosnę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kasiu podejrzewam że zanim wszystko się dopieści, to minie baaardzo duzo czasu, zawsze cos bedzie do dokupienia, poprawienia albo juz wymienienia:) Najważniejsze że już mieszkacie na swoim to i łatwiej na miejscu wszystkiego doglądac. Właśnie napisałam w innym wątku że ja u siebie planuje jasne kolory a Twoje spostrzeżenia aby mnie w tym utwierdzaja. Jedyne co mnie zdziwiło to że garderoba jest mała... może jak sie ją zabuduje meblami to faktycznie tak bedzie bo narazie mam wrażenie że jest całkiem spora. Ja planuje jeszcze w dzieciecym pokoju szafę zabudowana bo jakbym chciala zmieścic ubranka i zabawki Kingi to faktycznie w garderobie sie nie pomieszczą Powiedz Kasiu jak masz urządzoną garderobe albo pokaż fotki, czy w innych pomieszczeniach masz szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.01.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Generalnie jeszcze nie mam szaf w innym pomieszczeniach - planowałam dwie duże szafy, ale finansowo nie daliśmy rady. W garderobie miały się pomiescić ubrania moje i męża i do tego pościel, ręczniki i obrusy. Jeszcze nie rozpakowałam wszystkich pudeł, ale już widzę, że będzie marnie. Brakuje mi przede wszystkim półek, ale postanowiłam ściągnąć od mamy moją starą szafę - postawię ją w suszarni i tam będę trzymała całą pościel, ręczniki itp. Wtedy półek w garderobie powinno wystarczyć. Zdjęcia garderoby są w dzienniku - w poscie z 10 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kasiu jak tam życie płynie w oczekiwaniu na koniczynkowy cud ? Aż się boję co to będzie jak my się zaczniemy urządzać, może też nastąpi cudowne rozmnożenie Wiosna za pasem i tylko patrzeć jak się znowu budowa rozrusza. Nie mogę się już doczekać. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witaj Kasiu, wpadłam zapytać o to samo co Sylwia jak się czujesz? zaczynasz urządzać pokoik dla nowego mieszkańca? Oleńka zadowolona że będzie starszą siostrzyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.02.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ech dziewczyny - czuję się fatalnie - pierwsza ciąża to była bajka - teraz zupełnie inaczej. Aż się wkurzam, bo t7yle jest jeszcze do zrobienia w domu, a ja nie mam na nic siły. Czekam na wiosnę z utęsknieniem - może skończą mi się już mdłości i będę mogła dopieszczać domek Z drugiej strony jak pomyślę, że śnieg stopnieje i odkryje cały ten syf pobudowlany dookoła domu to aż mam ciarki na plecach. Co do pokoiku dla maleństwa to w ogóle nie planuje urządzać. Przez pierwszy rok maleństwo będzie z nami w sypialni, a potem coś wymyślę. Ola mówi, że chce siostrzyczkę do swojego pokoju, ale jak mówię jej, że możliwe, że będzie braciszek to mówi, żle dla braciszka nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Kasiulka Ty teraz powinnaś odpoczywać i dbać o siebie, podłogi zaczekają aż będziesz w lepszej formie, jedynie dobrze by było żeby kuchnia i łazienka były w miarę odgruzowane angażuj męza do pomocy, babcie do dziecka a Ty zajmuj się sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts