kasiaa256 12.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Na korytarzu jest struktura gipsowa, malowana kolorantem i na to położony werniks metaliczny. Drzwi są sosnowe robione przez stolarza - moim zdaniem cena bardzo atrakcyjna - 1000 zł za komplet - tzn. drzwi z zamkiem i klamką oraz ościeżnica. Z jakości też jestem bardzo zadowolona. Co do pralki na poddaszu to ja nie wyobrażam sobie inaczej - sypialnie i garderobę mamy na poddaszu i do łazienki mamy najbliżej z brudnymi ciuchami, nie wyobrażam sobie, że kosz na brudna bielizne stałby na dole, bo pewnie sama musiałabym zbierać cuchy wszystkich domowników i znosić na dół. Znowu kosz na górze, a pralka na dole to tez nie jest dobre rozwiązanie, bo teraz miałąbym problem z dźwiganiem tego kosza przy każdym praniu. Do tego kwestia suszenia - ja mam suszarnię na górze - to wersja zimowa, latem będę suszyła pranie na balkonie, więc tez poręcznie. Co do praktyczności szafek pod umywalką to jeszcze nie wiem czy będa praktyczne, bo ich nie zagospodarowałam - ciągle walają się tam narzędzia, lampki jakies kontakty i sylikony Planuję jednak zrobic tam wreszcie porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja się cały czas zastanawiam nad tą pralka, u nas życie będzie się toczyło głownie na dole, góra będzie strefa nocną. Wydaje mi się też że bedziemy częściej kozystać z kąpieli pod prysznicem niż w wannie, a noszenie ubrań z góry doprowadzałoby mnie do szału.Ja planuję w pkoju Kingi szafę na jej ubrania, w sypialni komodę na nasze ciuchy a garderoba ma być na ubrania sezonowe, odświętne, na pościele, itp.Deska do prasowania bedzie chyba w schowku pod schodami więc pralka bardziej pasuje mi na dole. Zreszta z nami bedzie mieszkala babcia więc bedzie mogła sama sobie robić pranie jak bedzie miała pralkę nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 witaj Kasiu, na którą godzine idziesz na wizytę?trzymam kciuki za pozytywne wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja też jestem myslami z Toba Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja też, Kasiu a 2 tygodnie szybciutko zlecą p.s. Mnie murzyn odbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja też, Kasiu a 2 tygodnie szybciutko zlecą p.s. Mnie murzyn odbierał Kochana, wizyty Ci się pomyliły Z murzynem to my wczoraj w Centrum Zdrowia Dziecka mieliśmy "przygodę" Kasiu, jak po wizycie? Mam nadzieję że wszystko dobrze będzie http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ups... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie przejmuj się, o poranku to człowiek różne głupoty wypisuje - przykładem jest sprawa Vectry w moich komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.03.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy - wczoraj porobili mi szereg badań - Pani ordynator była bardzo oszczędna w słowach i powiedziałą, że porozmawiamy jak będą wyniki. Wyniki dzisiaj o 12 - za chwilke jade do Siedlec. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 24.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Trzymamy :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 My również http://jaas.blox.pl/resource/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 24.03.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Uff, kamień z serca - wyniki mam bardzo dobre, wysoka awidność, więc lekarz twierdzi, że dziecku nic nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kasieńko baaardzo się cieszę że wszystko dobrze, kamień z serca spadł, odetchnij z ulga i dbaj o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ojej kasiu nie było mnie tu troche a tu tyle sie dzieje trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kasiu trzymam za Was kciuki. I czekamy na kolejne dobre nowinki co u dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 My również przyłączamy się do ogólnego zadowolenia z powodu doskonałych wyników Cieszymy się bardzo że dzidziuś rośnie zdrowo i trzymamy kciuki za kolejne miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 25.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Kasiu - mam wielka prośbę. Mogłabyś wrzucić fotkę oświetlenia schodów - interesuje mnie szczególnie widok z poziomu kanapy Cały czas się głowię czy podświetlać czy nie. U ciebie są ledy i światło centralne, jedno i drugie wykorzystujecie? No i czy podświetlenie schodów nie razi wypoczywających na kanapie domowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Sylwia wydaje mi się że lepiej robic podświetlone, dziecko macie małe więc w nocnych wędrówkach będzie przydatne a jeśli będzie światełka bedą raziły Cię w salonie to poprostu wyłączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 25.03.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Kasiu - mam wielka prośbę. Mogłabyś wrzucić fotkę oświetlenia schodów - interesuje mnie szczególnie widok z poziomu kanapy Cały czas się głowię czy podświetlać czy nie. U ciebie są ledy i światło centralne, jedno i drugie wykorzystujecie? No i czy podświetlenie schodów nie razi wypoczywających na kanapie domowników? Sylwia zdjęcie wstawić mogę dopiero po niedzieli, bo zginąl mi aparat i muszę pożyczyć od siostry. Co do swiateł - teraz chyba zrobiłabym tylko górne. Diody wyglądaja bajerancko, ale swiatła daja mało, a dziecko i tak zapala które popadnie - raz diody, raz górne. Wypoczywać na kanapie nie wypoczywałam jeszcze , ale raz oglądałam wiadomości i diody może mnie nie oslepiały, ale wkurzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts