Karollinka 25.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wypoczywać na kanapie nie wypoczywałam jeszcze uśmiałam sie z tego ale to święta prawda, to tak jak ja mówiłam mężowi że romantyczne chwile przed kominkiem będą baaaardzo rzadko. Żyje się w takim kołowrotku że na odpoczynek nie ma czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Sylwia zdjęcie wstawić mogę dopiero po niedzieli, bo zginąl mi aparat i muszę pożyczyć od siostry. Co do swiateł - teraz chyba zrobiłabym tylko górne. Diody wyglądaja bajerancko, ale swiatła daja mało, a dziecko i tak zapala które popadnie - raz diody, raz górne. Wypoczywać na kanapie nie wypoczywałam jeszcze , ale raz oglądałam wiadomości i diody może mnie nie oslepiały, ale wkurzały. Ano własnie, mi sie też wydaje, że górne w zupełności wystarczy, choć jak natknę sie na jakieś zdjęcie ze schodami podświetlonymi to znowu powracają wątpliwości. Pisałam juz wcześniej że ja mam ledy w przedpokoju i tak naprawdę zaświecaliśmy je może ze cztery razy. Co do oświetlenia schodów na potrzeby dziecka, to wydaje mi się że nasza klatka schodowa jest na tyle mała ze centralne światło doskonale da sobie radę z tym zadaniem, poza tym nie trzeba zaraz instalowac żarówy setki, można dać jakieś lekkie światlo również dające miły nastrój. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 masz rację, tu nie najważniejsza jest funkcja praktyczna bo górne światło oświetli klatke schodową, tak jak mówisz. Mi na przykład podoba się takie oświetlenie ale gdyby było inaczej to tez bym pewnie nie robiła bo jesli nie jest niezbędne do użytkowania to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.03.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kasiu mam do Ciebie pytanie odnośnie trójkąta, a dokładnie parapetu zewnętrznego przy trójkącie. U mnie cieśla na razie zakończył pracę nad dachem. Został komin do dokończenia i okno trójkątne. Powiedz jak u Ciebie jest zrobione. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 27.03.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 parapet robił mi dekarz, ale juz po wstawieniu okien. Jutro postaram się zrobic zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 parapet robił mi dekarz, ale juz po wstawieniu okien. Jutro postaram się zrobic zdjęcie. A ten parapet jest z blachy czy robiony na zamówienie? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 30.03.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Sylwia parapet jest z blachy - myslę, że to najlepsze rozwiązanie przy blaszanym dachu. Przepraszam, że nie pokazuję zdjęć, ale nie mam teraz do tego głowy. Wczoraj zmarł mi teść.... dlatego też znikam z forum na kilka dni, odezwę się po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Kasiu trzymaj się kochana w tym trudnym dla Was czasie, Świeta nie będą wesołe więc życzę nadziei i spokoju na nadchodzące dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 30.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Słowa pocieszenia nic tu nie dadzą ale mimo wszystko wyrazy wpółczucia, dużo siły duchowej na nadchodzące dni i świąt choć zdecydowanie nie wesołych to chociaż spokojnych i dających nadzieję na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Słowa pocieszenia nic tu nie dadzą ale mimo wszystko wyrazy wpółczucia, dużo siły duchowej na nadchodzące dni i świąt choć zdecydowanie nie wesołych to chociaż spokojnych i dających nadzieję na przyszłość. Kasiu trzymaj się kochana w tym trudnym dla Was czasie, Świeta nie będą wesołe więc życzę nadziei i spokoju na nadchodzące dni. Kasiu dalaczam sie do kolezanek z wyrazami wspolczucia. Duzo sily i spokoju przez najblizsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/595.JPG Zgadnij kto, zgadnij skąd, życzy Ci Wesołych Świąt.Nie myśl sobie, że to bajka, życzę Ci smacznego jajka,niech tradycja dziś szaleje, bo zajączek wodę leje. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-83.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://img187.imageshack.us/img187/6184/kolorowe2412514.jpg WESOLYCH SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.swinoujscie.zhp.pl/gfx/news/95_alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Z całego serca życzę Wam Świat pogodnych, spokojnych, wszystkimi barwami tęczy malowanych kraszanek, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, a wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały. Lany poniedziałek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa. Wesołego Alleluja życzy Karollinka z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Oj jak długo tu nikogo nie było:eek: Kasia obiecałas kiedyś, że pokarzesz strukturę w wiatrołapie, niedługo u nas zacznę walczyć ze ścianmi więc chciałbym zobaczyc co takiego masz;);) oKI byłam w dzienniku i widziałam COŚ na scianie w korytarzu............... możesz bliżej pokazać. Fantastyczny pomysł z ukrytą pralką w szafie............... my mamy też z góry otwierana i MYŚLĘ< MYŚLĘ............ jakby tu ją zabudować.................. jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to zrobic szafkę a płyt Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Właśnie, Kasiu co u Ciebie, jak maluszek? Wiadomo już czy Ola będzie miała siostrzyczkę czy braciszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.04.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć dziewczyny - dawno mnie nie było, ale ostatnie wydarzenia w naszej rodzinie strasznie mnie przybiły i własciwie nie miałam siły na pisanie. Teraz jest już lepiej i jak uporam się z zaległościami w pracy to znowu zacznę zaglądac regularnie. Nawet zrobiłam kilka zdjęc domku Może w niedzielę znajde trochę czasu to pokażę Wam to i owo W domu własciwie nic się juz nie zmienia, bo deficyt budzetowy mamy Postanowiliśmy jednak zająć się porządkowaniem terenu wokół domu - w przyszłym tygodniu zaczynamy sadzenie drzewek i robienie skalniaków przed domem. Zarzekałam się, że nie będę miała żadnego ogródka warzywnego, bo ja nienawidze grzebać w ziemi. Jednak musieliśmy znaleźć zajęcie dla teściowej i postanowiliśmy, że to Ona zajmie się warzywkami, bo to jest to co lubi. Teściowa będzie miała troszkę zajęcia, a my świeżą rzodkiewkę, sałatę i inne pyszności. Karolinka pytała o dzidziusia - sprawa wreszcie się wyjaśniła - Ola będzie miała siostrzyczkę Ola szczęśliwa, tatuś załamany w sumie to i ja liczyłam na synka, ale najważniejsze, aby maleństwo było zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 cześć Kasiu, jak miło że wróciłaś gratuluję drugiej córci:) nie dziwie sie że mąż wolałby mieć chłopca bo trzy kobitki do rozpieszczania dla jednego faceta to już wyzwanie:) ale tak naprawde przecież nie ma znaczenia czy to chłopczyk czy dziewczynka, najważniejsze żeby zdrowe było. Dobry pomysł mieliscie z tym ogródkiem a jak zaczniesz podjadac zdrowe warzywka z własnej grządki to będziesz jeszcze bardziej zadowolona. Kasiulka Ty sie nie przemęczaj tym porzadkowaniem działki, Ty możesz jedynie wybierać miejsca na posadzenie drzewek i kwiatów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Kasiu:) Gratulacje córeczki. Ważne żeby zdrowa była.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 pewnie ze tak, chłopak może będzie za trzecim razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts