Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Kasi i Marcina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 656
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłam, widziałam, podziwiałam. I cóż że meble tymczasowe -ważne że ściany nowe i że wreszcie u siebie tak pełną gębą :D

W sprawie drewnianych żaluzji - niesamowicie mi się takowe podobają i marzyły mi się w salonie i w kuchni, boję się tylko zacienienia bo jednak te żaluzje sporo światła zabierają. Na razie nie wiem na czym stanie ale chciałabym, chciała.....

Bardzo milutko u Ciebie Kasiu.

Ja bym nie mogła mieszkać w domu bez firanek............... stare bym zabrała i powiesiła............ tak jakoś wydaje mi sie pusto, ale dużo ludzi teraz tak ma. U nas na osiedlu tylko my będziemy mieli, wszyscy na około są bez firankowi.

Pomysł z ukryciem pralki jest rewelacyjny............ mojej mamie się podoba i zgapi od Ciebie ten pomysł............... gdybym wcześniej zauważyła pewnie tyż coś takiego bym na dole zrobiła, ale teraz to już po ptakach...............

Czekam na wiatrołap

Ja też nie lubie pustych okien i wolałabym miec firanki, ale niestety finansowo nie dam rady. Same karnisze to koszt prawie 1000 zł, potem drugi tysiąc na firanki i zasłonki - bo w wersji z firankami nie mam co marzyc o roletach czy zaluzjach. O powieszeniu starych nie ma mowy, bo niestety w bloku miałam wysokość salonu 225, a teraz mam ponad 270, poza tym chciałabym aby w oknie tarasowym i w wykuszu były takie same firanki, a aż tyle starych firan to ja nie mam. Co do zaciemnienia pomieszczenia przez drewniane zaluzje, to wg mnie zaden problem, bo zawsze mozna je sciągnąć do góry.

• 2 weeks później...

nie mogę się na nowym forum odnaleźć.nie podoba mi się WCAAALE. Ale ja nie o tym tu chciałam:) szafka panieńska pasuje kolorem do kominka:) Gratuluję córci, ja chciałam dziewczynkę, lecz gin już przy I USG pozbawił mnie nadzieii na parkę , tak więc żeby równowaga była mam 2 synów. A gdzie równowaga???????????

Pzdrawiam kwitnąco bo majowo :)

Anka

• 4 weeks później...

Ja też córci gratuluję a mężowi powiedz żeby się nei martwił- mój tata też chciał synka i ma 3 córy :D Pieknie masz już w domku, śliczna kuchnia, kominek i schody. My niestety bedziemy zamurowywać tę przerwę nad telewizorem bo nam sciany własnie na TV duże brakuje. Ale żal, nie powiem :(

Meblami się nie przejmuj. Ważne że już na swoim :)

Ta otwarta klatka schodowa to jedna z niewielu udanych rzeczy w tym projekcie - prędzej zrezygnowałabym z telewizora niz z tej "dziury". Chociaż jest tez jeden minus otwartej klatki - cały kurz z salonu (wiecznie otwarte drzwi na taras idzie na schody i nigdzie tak tego nie widac jak własnie na ciemnych stopniach. Trzeba myć schody co chwilę, albo przyzwyczaic sie do kurzu - ja z racji powiekszającego się brzuszka zaczynam nie zauważać kurzu :)

Teraz juz czuję sie dobrze - wreszcie poszłam na zwolnienie lekarskie i zaczynam odpoczywać. chociaż powiem szczerze, ze pierwsza ciąża była znacznie łatwiejsza - brzuszek prawie do końca mi nieprzeszkadzał, a teraz na początku 7 miesiąca jest mi juz dosyć ciężko. Maleństwo ma się dobrze - lekarz twierdzi, ze jest wyjątkowo długie i drobne i najśmieszniejsze jest to, że lekarz już nie jest pewien czy to bedzie dziewczynka.

Od jutra planuje nadrabiac zaległosci forumowe, bo ostatnio na nic nie miałam czasu.

Teraz juz czuję sie dobrze - wreszcie poszłam na zwolnienie lekarskie i zaczynam odpoczywać. chociaż powiem szczerze, ze pierwsza ciąża była znacznie łatwiejsza - brzuszek prawie do końca mi nieprzeszkadzał, a teraz na początku 7 miesiąca jest mi juz dosyć ciężko. Maleństwo ma się dobrze - lekarz twierdzi, ze jest wyjątkowo długie i drobne i najśmieszniejsze jest to, że lekarz już nie jest pewien czy to bedzie dziewczynka.

Od jutra planuje nadrabiac zaległosci forumowe, bo ostatnio na nic nie miałam czasu.

Kasiu ciesze się że u Was wszystko ok, ale Ci lekarz pewnie teraz namącił w głowie:)

.

Kasia tak cichutko poproszę, w miarę możliwości i chęci oczywiście, o kilka fotek, pliisss

No teraz siedzę w domku to moge i zdjęć troche porobić :) Tylko napisz co byś chciała zobaczyć, a ja postaram się cos tam jeszcze pokazać :)

Kurcze wiatrołap to ja juz z miesiąc temu miałam pokazać - zdjęcia zrobione tylko czasu brakowało na zrzucenie z aparatu i wstawienie do dziennika :)