sylwiapaweł 20.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 pewnie ze tak, chłopak może będzie za trzecim razem Ha ha, trzeci raz to już poważne wyzwanie Dzień dobry Kasiu, witamy znowu na starych - nowych śmieciach Zdrówka życzymy obu kobietkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Kasia gratki drugiej córuni ............. ogródek ze świeżynką-zieleninką jest super.............. my niestety nie bedziemy mieli na nowym , ale teraz na starym jak najbardziej........... już powschodziła rzodkieweczka, sałata i szczypiorek juz jest . Zdrówka i sie nie przemęczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 20.04.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wstawiłam zdjęcia salonu, póżniej pokażę wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 20.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Byłam, widziałam, podziwiałam. I cóż że meble tymczasowe -ważne że ściany nowe i że wreszcie u siebie tak pełną gębą W sprawie drewnianych żaluzji - niesamowicie mi się takowe podobają i marzyły mi się w salonie i w kuchni, boję się tylko zacienienia bo jednak te żaluzje sporo światła zabierają. Na razie nie wiem na czym stanie ale chciałabym, chciała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Bardzo milutko u Ciebie Kasiu. Ja bym nie mogła mieszkać w domu bez firanek............... stare bym zabrała i powiesiła............ tak jakoś wydaje mi sie pusto, ale dużo ludzi teraz tak ma. U nas na osiedlu tylko my będziemy mieli, wszyscy na około są bez firankowi. Pomysł z ukryciem pralki jest rewelacyjny............ mojej mamie się podoba i zgapi od Ciebie ten pomysł............... gdybym wcześniej zauważyła pewnie tyż coś takiego bym na dole zrobiła, ale teraz to już po ptakach............... Czekam na wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 20.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Na razie nie wiem na czym stanie ale chciałabym, chciała..... ja też........................ chciałbym, chciała....... gdybym w Totka wygrała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 20.04.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja też nie lubie pustych okien i wolałabym miec firanki, ale niestety finansowo nie dam rady. Same karnisze to koszt prawie 1000 zł, potem drugi tysiąc na firanki i zasłonki - bo w wersji z firankami nie mam co marzyc o roletach czy zaluzjach. O powieszeniu starych nie ma mowy, bo niestety w bloku miałam wysokość salonu 225, a teraz mam ponad 270, poza tym chciałabym aby w oknie tarasowym i w wykuszu były takie same firanki, a aż tyle starych firan to ja nie mam. Co do zaciemnienia pomieszczenia przez drewniane zaluzje, to wg mnie zaden problem, bo zawsze mozna je sciągnąć do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 wpadłam z wizytą, dziewczyny ja też choruje na drewniane żaluzje,w wykuszu wyglądałyby pięęęknie, nie wiem jaki jest ich koszt ale bardzo mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 03.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 nie mogę się na nowym forum odnaleźć.nie podoba mi się WCAAALE. Ale ja nie o tym tu chciałam:) szafka panieńska pasuje kolorem do kominka:) Gratuluję córci, ja chciałam dziewczynkę, lecz gin już przy I USG pozbawił mnie nadzieii na parkę , tak więc żeby równowaga była mam 2 synów. A gdzie równowaga??????????? Pzdrawiam kwitnąco bo majowo Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 31.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja też córci gratuluję a mężowi powiedz żeby się nei martwił- mój tata też chciał synka i ma 3 córy Pieknie masz już w domku, śliczna kuchnia, kominek i schody. My niestety bedziemy zamurowywać tę przerwę nad telewizorem bo nam sciany własnie na TV duże brakuje. Ale żal, nie powiem Meblami się nie przejmuj. Ważne że już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.06.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ta otwarta klatka schodowa to jedna z niewielu udanych rzeczy w tym projekcie - prędzej zrezygnowałabym z telewizora niz z tej "dziury". Chociaż jest tez jeden minus otwartej klatki - cały kurz z salonu (wiecznie otwarte drzwi na taras idzie na schody i nigdzie tak tego nie widac jak własnie na ciemnych stopniach. Trzeba myć schody co chwilę, albo przyzwyczaic sie do kurzu - ja z racji powiekszającego się brzuszka zaczynam nie zauważać kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kasiu a powiedz jak sie czujesz? jak Maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 01.06.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Teraz juz czuję sie dobrze - wreszcie poszłam na zwolnienie lekarskie i zaczynam odpoczywać. chociaż powiem szczerze, ze pierwsza ciąża była znacznie łatwiejsza - brzuszek prawie do końca mi nieprzeszkadzał, a teraz na początku 7 miesiąca jest mi juz dosyć ciężko. Maleństwo ma się dobrze - lekarz twierdzi, ze jest wyjątkowo długie i drobne i najśmieszniejsze jest to, że lekarz już nie jest pewien czy to bedzie dziewczynka. Od jutra planuje nadrabiac zaległosci forumowe, bo ostatnio na nic nie miałam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Cześć Kasiu To może jednak okaże się że to będzie chłopiec. To byście mieli niespodziankę. Dbaj o siebie i dzidziusia. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Teraz juz czuję sie dobrze - wreszcie poszłam na zwolnienie lekarskie i zaczynam odpoczywać. chociaż powiem szczerze, ze pierwsza ciąża była znacznie łatwiejsza - brzuszek prawie do końca mi nieprzeszkadzał, a teraz na początku 7 miesiąca jest mi juz dosyć ciężko. Maleństwo ma się dobrze - lekarz twierdzi, ze jest wyjątkowo długie i drobne i najśmieszniejsze jest to, że lekarz już nie jest pewien czy to bedzie dziewczynka. Od jutra planuje nadrabiac zaległosci forumowe, bo ostatnio na nic nie miałam czasu. Kasiu ciesze się że u Was wszystko ok, ale Ci lekarz pewnie teraz namącił w głowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 . Kasia tak cichutko poproszę, w miarę możliwości i chęci oczywiście, o kilka fotek, pliisss No teraz siedzę w domku to moge i zdjęć troche porobić Tylko napisz co byś chciała zobaczyć, a ja postaram się cos tam jeszcze pokazać Kurcze wiatrołap to ja juz z miesiąc temu miałam pokazać - zdjęcia zrobione tylko czasu brakowało na zrzucenie z aparatu i wstawienie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Kasiu obejrzymy wszystko co pokażesz, mnie interesuje każdy zakamarek koniczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.06.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Tylko, że poza wiatrołapem to ja juz wszystko pokazałam Nic się nie zmienia znacząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wiatrołap faktyczne wyszedł fajnie, super kolorek struktury i sam pomysł na strukturę w takim miejscu trafiony w dziesiątkę. Mam nadzieję, że uda się wszystko zgrac i będę miała okazję pomacać to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wiatrołap suuuuuuperowy. Bardzo mi się podoba ta struktura. A kolor trafiony w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts