Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Kasi i Marcina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 656
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Huczną imprezę będzie słychać nawet jak zlikwidujesz ten otwór, bo klatka i tak nie bedzie miała drzwi. Powiem Ci jednak, że jak zamkniesz drzwi w pokojach na górze to dzwięki dochodzące z dołu nie przeszkadzają w ogóle. Czasem nawet wkurzam się jak moja córka zamknie się w swoim pokoju i ja nie słysze co ona robi :)

Fajnie natomiast jest jak moja rodzinka siedzi sobie na górze, a ja na dole robie obiad - wystarczy, że stane na środku salonu i krzyknę: Obiad gotowy i zaraz oboje schodza na dół. Przyjaciółka moja żeby zawołac rodzinę na obiad musi wchodzic na półpiętro :)

Gość Angie83
wysłałam odpowiedź, ale daj mi znac czy dostałas maila, bo nie wiem dlaczego nie zapisał mi się w wysłanych - to nowe forum mnie wkurza

Tak tak Kasiu dostałam od Ciebie wiadomość, bardzo dziękuję :)

Zdrówka życzę Tobię i fasolce :)

Cały czas mam taki plan, że częsciej będę na FM, ale w domu jest tyyylllee roboty :)

Ciągle cos mnie odciąga - dzisiaj wzięłam się za mycie okien - a własciwie za usuwanie kleju po tasmie, którą przyklejone były prowadnice od rolet. Mam niezłą jazdę z roletami - tyle kasy wywalone, a już 4 razy je reklamowałam. Dzisiaj kazałam zerwać wszystkie prowadnice i maja mi je oczyścić z taśmy i na nowo przykleić. Jeszcze się nie spotkałam, żeby komuś prowadnice nie chciały sie przykleic. Moim zdaniem to wina ekipy, bo nie odtłuscili ram przed przyklejeniem, potem przy każdej reklamacji tylko doklejali nowe kawałki taśmy dwustronnej nie usuwając starej i efekt ten sam. Ekipa twierdzi, że to moja wina, bo nie umyłam okien. Tylko to jest wg mnie tak jak z malowaniem - malarz sam powinnien sobie zagruntować ściany przed malowaniem. Ja okna myłam 5 dni przed montazem rolet - brudne nie były, ale odtłuscić miejsce przyklejenia prowadnic powinni fachowcy tuz przed montażem! W życiu nie przyszłoby mi do głowy, że tego nie zrobią. Właściwie powinnam miec w nosie czyszczenie resztek taśmy z okien - to oni powinni to zrobić, ale jak sama nie zrobię to oni z pewnością znowu cos spartaczą. Zła jestem jak nie wiem, tym bardziej, że wzięłam najlepszą firme w mieście - wielu moim znajomym zakladali rolety i nikt się nie skarżył, u mnie w pracy tez oni zakładali i jest wszystko lux. Oj mam ja cos ostatnio pecha - co nie zamówie to mam nie tak jak byc powinno.

Witam

Zdjęcia kuchni zrobię jutro :)

A wkład to polska Zuzia z firmy kominki.pl - specjalnie wybralismy tani najzwyklejszy wkład, bo z założenia nasz kominek jest czysto rekreacyjny. I był to strzał w 10 - moim zdaniem bez sensu jest wywalać kupę kasy na kominek z górnej pólki, który będzie rozpalany 2 razy w miesiący albo i rzadzej.

Widzisz Karolinko z kominkiem to u nas jest tak, że to nasz pierwszy i porównania nie mam - chociaż znajomi maja jakis tam firmowy kominek za kilka tysięcy złotych i ja różnicy nie widzę - jak palisz mokrym drzewm to szyba i tak będzie okopcona.

Kasiu no wlasnie, skoro nie ma roznicy to po co przepłacać:) ale my tez planujemy taki zwykly bo podejrzewam ze czesto w nim nie bedziemy palić.

miłego wieczorku i czekamy na zdjecia kuchni:)