Karollinka 02.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 i ja dołączam do zachwytów nad wiatrołapem, kolor super, struktura też, co do drzwi od wiatrołapu do domu to my zrezygnowaliśmy ale bez 100% przekonania i zostawiliśmy sobie taki otwór żeby w każdej chwili te drzwi wstawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.06.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Huczną imprezę będzie słychać nawet jak zlikwidujesz ten otwór, bo klatka i tak nie bedzie miała drzwi. Powiem Ci jednak, że jak zamkniesz drzwi w pokojach na górze to dzwięki dochodzące z dołu nie przeszkadzają w ogóle. Czasem nawet wkurzam się jak moja córka zamknie się w swoim pokoju i ja nie słysze co ona robi Fajnie natomiast jest jak moja rodzinka siedzi sobie na górze, a ja na dole robie obiad - wystarczy, że stane na środku salonu i krzyknę: Obiad gotowy i zaraz oboje schodza na dół. Przyjaciółka moja żeby zawołac rodzinę na obiad musi wchodzic na półpiętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 04.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kasia zostawiłam Ci wiadomośc w skrzynce mogłam tu napisać, ale już nie będę się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.06.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 wysłałam odpowiedź, ale daj mi znac czy dostałas maila, bo nie wiem dlaczego nie zapisał mi się w wysłanych - to nowe forum mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 cześć dwupaczku:) musisz do nas częściej zaglądać to i do nowego fm przyzwyczaisz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 04.06.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 wysłałam odpowiedź, ale daj mi znac czy dostałas maila, bo nie wiem dlaczego nie zapisał mi się w wysłanych - to nowe forum mnie wkurza Tak tak Kasiu dostałam od Ciebie wiadomość, bardzo dziękuję Zdrówka życzę Tobię i fasolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.06.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Cały czas mam taki plan, że częsciej będę na FM, ale w domu jest tyyylllee roboty Ciągle cos mnie odciąga - dzisiaj wzięłam się za mycie okien - a własciwie za usuwanie kleju po tasmie, którą przyklejone były prowadnice od rolet. Mam niezłą jazdę z roletami - tyle kasy wywalone, a już 4 razy je reklamowałam. Dzisiaj kazałam zerwać wszystkie prowadnice i maja mi je oczyścić z taśmy i na nowo przykleić. Jeszcze się nie spotkałam, żeby komuś prowadnice nie chciały sie przykleic. Moim zdaniem to wina ekipy, bo nie odtłuscili ram przed przyklejeniem, potem przy każdej reklamacji tylko doklejali nowe kawałki taśmy dwustronnej nie usuwając starej i efekt ten sam. Ekipa twierdzi, że to moja wina, bo nie umyłam okien. Tylko to jest wg mnie tak jak z malowaniem - malarz sam powinnien sobie zagruntować ściany przed malowaniem. Ja okna myłam 5 dni przed montazem rolet - brudne nie były, ale odtłuscić miejsce przyklejenia prowadnic powinni fachowcy tuz przed montażem! W życiu nie przyszłoby mi do głowy, że tego nie zrobią. Właściwie powinnam miec w nosie czyszczenie resztek taśmy z okien - to oni powinni to zrobić, ale jak sama nie zrobię to oni z pewnością znowu cos spartaczą. Zła jestem jak nie wiem, tym bardziej, że wzięłam najlepszą firme w mieście - wielu moim znajomym zakladali rolety i nikt się nie skarżył, u mnie w pracy tez oni zakładali i jest wszystko lux. Oj mam ja cos ostatnio pecha - co nie zamówie to mam nie tak jak byc powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kasiu pisałam już na priv ale powtórzę i tutaj - nic od Ciebie nie dostałam. Lepiej od razu ślij na email [email protected] bo już mi się zdarzyło nie dostać wysłanych wiadomości ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 05.06.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wysłałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć Kasiu Fajnie u Ciebie w domku...Podoba mi sie twoja niebieska łazienka i schody.Można prosić o zdjęcia kuchni. I mam pytanko odnośnie kominka, co to za wkład? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 06.06.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam Zdjęcia kuchni zrobię jutro A wkład to polska Zuzia z firmy kominki.pl - specjalnie wybralismy tani najzwyklejszy wkład, bo z założenia nasz kominek jest czysto rekreacyjny. I był to strzał w 10 - moim zdaniem bez sensu jest wywalać kupę kasy na kominek z górnej pólki, który będzie rozpalany 2 razy w miesiący albo i rzadzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.06.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kasiu my też planujemy ten sam wklad kominkowy co Wy, ciesze się że jesteś zadowolona z użytkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 06.06.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Widzisz Karolinko z kominkiem to u nas jest tak, że to nasz pierwszy i porównania nie mam - chociaż znajomi maja jakis tam firmowy kominek za kilka tysięcy złotych i ja różnicy nie widzę - jak palisz mokrym drzewm to szyba i tak będzie okopcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 07.06.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam Kasiu. My również mamy zwykły wkład kominkowy i mam nadzieję, byc z niego zadowolona. Miłego tygodnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.06.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witanko. Na email już odpisałam, a co do spotkania to rozmawiałam, jesteśmy zwarci i gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 07.06.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzieki za odpowiedź Co do spotkania to pogadam dzisiaj z mężęm i dam znać, ale myślę, że najbliższy weekend byłby najlepszy, bo w następna niedzielę sa wybory, a my dodatkowo mamy chrzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Ups, wybory, zupełnie o tym zapomniałam. Kasiu, my byśmy tak na godzinkę wpadli żeby za bardzo głowy nie zawracać Edytowane 7 Czerwca 2010 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Widzisz Karolinko z kominkiem to u nas jest tak, że to nasz pierwszy i porównania nie mam - chociaż znajomi maja jakis tam firmowy kominek za kilka tysięcy złotych i ja różnicy nie widzę - jak palisz mokrym drzewm to szyba i tak będzie okopcona. Kasiu no wlasnie, skoro nie ma roznicy to po co przepłacać ale my tez planujemy taki zwykly bo podejrzewam ze czesto w nim nie bedziemy palić. miłego wieczorku i czekamy na zdjecia kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kasiu doczytałam u dziewczyn że jednak bedziecie mieli chłopaczka:) wieeelkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dzień dobry śliczny masz domek garderoba mi się bardzo podoba i wiatrołapkolor super buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts